Mešká menštruácia a negatívny test: Môže ísť o perimenopauzu?
Ahojte mám 42 mešká mi menzes 8 dní. Cyklus mám 25 dní. Na 5 deň meškania som si robila test a vyšiel negatívny. Chcem sa spýtať či je možné že som v perimenopauze. Nepociťujem zmenu ako keď som bola tehotná a vtedy mi test ukázal na 3 deň už že som tehotná. Teraz negatívny. Samozrejme že sa objednám k lekárovi. Len chcem vedieť či niekto s tým v mojom veku stým má skúsenosť.
Za odpovede ďakujem
@anonym_autor nemala si stres, nejaku inu zivotnu situaciu, alebo necestovala si do inej krajiny?
@sweet20 v apríli mal manžel nehodu, stres vtedy bol.
Samozrejme, že môže ísť o perimenopauzu. Mne tak začala v 38 rokoch. Od 42 už riadna menopauza. A je to super 😀
Samozrejme, že môže ísť o perimenopauzu. Mne tak začala v 38 rokoch. Od 42 už riadna menopauza. A je to super 😀
@martinka13
@martinka13 a menzes si odvtedy ako mála do 42
@anonym_autor samozrejme že môže ísť aj o perinomenopauzu, tá bežne býva od 40 aj skôr...ale nemusí to byť perinomenopauza.....stačí prechladnutie, stres, či len mešká....k lekárovi chceš ísť na čo? okrem toho že ti mešká menzes....to je uplne zbytočné ak nejdeš práve na preventívku...ak iné ťažkosti nemáš, tak počkaj....buď dostaneš neskôr alebo ti menzes vynechá....
mne sa to zdá skoro.
Perimenopauza.Sestra v tvojom veku už bola v menopauze bez menzesu.Vek na to už máš, treba ratat aj s inými príznakmi čochvíľa, už bude len horsie.Bud rada, že ti to začína len teraz, niektorým zenam pred 40-tkou už
@martinka13
@anonym_autor najprv takmer pravidelne každý druhý mesiac. Potom už takmer vôbec. A po 42 už ani raz. Mám 46.
@martinka13
@anonym_autor ako som už písala

@anonym_autor nemala si stres, nejaku inu zivotnu situaciu, alebo necestovala si do inej krajiny?