Meškajúca menštruácia. Nie tehotenstvo, ale ovulácia
Ahojte, chcem sa spytat, či sa niektorej z vas stalo niečo podobne...Meškala mi menštruácia, tehotenský test som si nerobila (aby som sa zbytocne netrapila 😢 ). Bola som dnes u gynekologa, ci nahodou nie som tehotna (to by bol asi skôr zazrak 😅,ale ja verím na zázraky a stále dúfam,že raz sa nám miminko podarí ) a na moje velke prekvapenie, som sa dozvedela, ze tehotna nie som, ale som tesne pred ovulkou...sliznica krasna 7mm, na pravom vaječniku jeden dominantny folikul cca 18 mm...Som mierne v šoku a neviem čo si mam o tom mysliet. Je niečo takéto vlastne možné, aby namiesto očakávanej menštruácie prišla ovulácia?????
Chcem vas preto poprosit o radu, resp. či je tu niekto, komu sa stalo niečo podobne a ako to nakoniec dopadlo..dakujem...
@aniee_aniee hehe akurát som narazila na túto tému a ja som v takej istej situácii ako ty
Ahojte viete poradit preco mi po ovulacii neprisiel menzes? Uzivam vitex a mala som ovulaciu bola som na sone aj test som robila aj krv mi brala doktorka tehotna nie som.Neviem co robit povedala ked chcem da mi injekciu agolutin len co som pocula vitex sa nema uzivat s hormonmy.Moze mi nastat s toho cysta ked neodkrvacam po ovulacii ked to necham tak.Nemal by menzes prist vzdy po ovulacii ?

@betka123456789 hihi, možno to už neprečítas ale práve prežívam to isté ,, menštruácia dorazila alebo ako ?