icon

Gynex a skúsenosti s predčasnou ovuláciou

kessica87
25. jún 2026

Ahojte baby, chcem sa opýtať, či sa niektorej z vás stalo niečo podobné. Začala som brať Gynex a dnes, na 9. deň cyklu, mi lekárka na ultrazvuku v centre povedala, že už je po ovulácii. Nevidela žiadny dominantný folikul, iba hmlu, voľnú tekutinu a pravdepodobne žlté teliesko (hovorila, že mi mohla prasknúť aj nejaká stará cysta z minulého mesiaca, čo to tam zalialo, alebo prebehla táto blesková ovulácia). Sliznica bola kvôli tomu celá zmätená a nepravidelná.
​Máte niektorá skúsenosť s tým, že vám Gynex takto brutálne popohnal vaječníky, že ste mali ovuláciu už na 8. alebo 9. deň cyklu, prípadne vám to takto celé domotalo hormóny a sliznicu? Ostala som z toho dosť sklamaná, že sme to tento mesiac úplne minuli. Dnes som ho hneď vysadila. Za každú skúsenosť budem vďačná❤️

anonym_18fb7e
3. júl 2026

@kessica87 ja mam s gynex len dobru skusenost po 1.5r snazenia do mesiaca zabral tak neviem ci to moze bit tym videla som len dobre recenzie 🫠

any_soj
7. júl 2026

@kessica87 a vzala ti krv? Aby potvrdila, či si po ovulácií, alebo to bola cysta. Každopádne jeden kvalitný gynekológ musí vedieť rozoznať žlte teliesko.

nesteroid
30. júl 2026

Prejšnji teden je z mano v krčmi sedel prijatelj in pripovedoval, kako je zadel odlično zmago na avtomatih pri nekateri novi znamki. Jaz mu nisem verjel, a pokazal mi je na mobilu. Zanimala me je predvsem ponudba iger od različnih razvijalcev, saj je izbor pri nas v Sloveniji pogosto omejen. Doma sem to odprl in takoj sem našel svoje priljubljene igre, ki jih drugod več nimajo. Dal sem si par kol in mi je uspelo malo denarja dobiti nazaj. Ko sem šel pobrati denar, je https://vulkanvegaslovakia.com/ to uspel brez zadržkov in brez težav. Sem vesel, da sem mu tisto večer verjel in poskusil.