icon

Meškal vám menzes po Covide-19?

emv
16. mar 2022

Ahojte baby.. mali ste po prekonaní covid posunutý cyklus? Ja už neviem . Tri dni mi to mešká, čo nebýva nikdy. Vždy to príde ešte niekedy o čosi skôr ako by malo, ale nikdy mi menštruácia nemeska. Test je negatívny. Tie tri dni som mala úplne pms, aj bolesti všetkého, aj samozrejme totálne všetko som zjedla čo som videla. Klasika, čiže tehotná nie som.prsia boli tie tri dni bolestivé, už ani to nie je. Len ma zaujíma, či sa vám to stalo po covide, prekonala som vo februári, pripisujem to tomu. Inak neviem. Prechladnutie to nie je. Výtok bol, biely... Ja by som to aj pripísala tehotenstvu, ale keďže test je negatívny, tak asi ten covid...alebo fakt netuším

amelie2017
16. mar 2022

Ano, meskal mi cca tyzden. Tiez pms ako pred povodnym datumom, bolesti podbruska a meskala. A potom prisla riadne silna. Tehotna som nemala byt z coho, takze som ani netestovala.

hanka_se
16. mar 2022

Ja som mala covid vo februari - konkretne 01.02. som dostala ms a v ten vecer som mala pozit aj covid test - bolesti hlavy a brucha som pripisovala ms a zo srandy som si spravila Ag test a bol pozit, nasledne aj PCR. Dalsiu ms som dostala presne 01.03. (cyklus mavam 28-29dni, cize presne na cas). Uplne rovnaky ako obvykle, dokonca sa mi zdal slabsi 🙂

lucka_ke
16. mar 2022

ja opačne, po 14 dňoch a až ďalší bol normálne načas

marina447
16. mar 2022

ani nie, posunula sa mi cca o dva dni ale nic hrozne.

sabina_71
16. mar 2022

Mne dokonca vynechal jeden cyklus takže sa netráp 🙂

emv
autor
16. mar 2022

Ďakujem baby

eri_21
21. mar 2022

@emv ahoj 🙂 ano ja som mala covid v novembri a odvtedy mam uplne rozhadzany nepravidelny cyklus… vela zien ma s tymto problem po prekonani.. drzim palce aby si sa rychlo dala dokopy 🙂