icon

Meškanie menštruácie po Clostilbegyt a Duphastone

janine6623
4. apr 2011

Ahojte snažilky! Viete mi niektorá pomôcť. Beriem 2.mesiac duphaston a 1mesiac clostilbegyt+duphaston, pretože sa mi nedarí otehotnieť. Výsledky z hormonálneho profilu som mala v poriadku, pravdepodobne mám "spomalené vaječníky" pod dlhom braní antikoncepcie. Problém je, že mi už 5 dní po dobratí clostilbegytu a duphastonu mešká menštruácia. Tehotenský test je negatívny ale bolia ma strašne prsia, mám citlivé bradavky, časté močenie a necítim sa celkovo najlepšie. Nemáte niekto takéto skúsenosti? Už sa začínam strachovať v čom je problém. Či mi liečba nezaberá, strašne túžime po bábätku.

jane04
29. feb 2012

ahojte, mám otázku čakali ste niekto viac ako 10 dni na "tetu" po duphastone? Ja mám už 11DC a stále nič.

sasa35
4. mar 2012

@jane04 ahoj, asi mas preklep 11DC. urob si test, lebo po duphastone by mala byt presne 🙂

beruska2111
4. mar 2012

ahojte baby zacala som brat duphaston prvy mesiac .Snazime sa o miminko uz velmy dlho .Doktorka my predpisala duphaston .Ako dlho sa berie a aka je sanca na tehotenstvo

zeta123
9. mar 2012

@beruska2111 ahoj...ja som brala 4 mesiace...upravil sa mi menzes a výsledok vystrája v mojom brušku 🙂 . držím ti palce

beruska2111
11. mar 2012

@zeta123 dakujem a prajem vela zdravia ja len dufam ze budem mat stastie ako ty

ematko29
28. máj 2012

žienky potrebovala by som poradiť ohladne mojej kamaratky,ktorej minulý mesiac po liekoch klostilbegit aduphaston meskal menzes myslim ,že viac ako tyžden.tento mesiac brala tie iste lieky rovnako ako minulý amenzes nedosiel v ocakavanom termine ako minulý mesiac,len slabe špinenie ana druhy den nič.ona si už testy robiť bojí,bojí sa prípadného sklamania,ale ja si myslim ,že iny dôvod ako tehotenstvo by to byť nemalo ak brala lieky presne ako minuly mesiac co myslíte?mate stym skusenosti?ja som bola liecená tiež klostilom amenzes prisiel vzdy presne aked nedosiel bola som tehotna .

ematko29
25. jún 2012

no žienky zrejme tu velmi už nikto nechocí ale aj tak,ohladne tej kamošky.menzes neprišiel je tehotná ale velky problém .hcg stupa ale srdiecko este nebyje apodla lekára by mala byť možno v 8tt ani pohyby plodu neregistruje.tak velmi jej prajem :(sttretol sa stym niekto?

zeta123
28. jún 2012

@ematko29 pokial hcg stúpa a nekrváca, tak je podla mna všetko ok. nám srdiečko bolo vidno ako bije až v 10 tt

ematko29
28. jún 2012

@zeta123 to naozaj?no dnes išla k lekarovi na kontrolu,som vvelmi napätá ačakam na telefon

zeta123
28. jún 2012

@ematko29 napíš potom ako dopadla..inak ja som clostyl nebrala len duphaston

ematko29
28. jún 2012

@zeta123 je koniec .embrijko sa prestalo vyvyjať asi v 7tt.je to hrozne ťažke aj pre mna,lebo som snou zdielala všetky pocity. 😢 ale ona je silná,naozaj.verím ,že sa skoro podari opäť otehotnieť anarodí sa jej krasne bábo.

zeta123
28. jún 2012

@ematko29 joj...je mi to strasne luto 😢 ...ale nabuduce uz bude urcite vsetko ok

ninka.b1
28. jún 2012

@zeta123 ahoj 🙂 to važne až v 10tt? a dr ti čo na to povedal? nestresoval ta?
@ematko29 to ma mrzi ☹ ja som tiež prišla o babo v 7tt, je to tažke, ale život ide dalej 😒

zeta123
28. jún 2012

@ninka.b1 nestresovala...skôr mi ani nerobila doktorka sono........ak si dobre pamätám tak to už bol 10tt 😒 a je mi lúto, že aj ty si prišla o bábo...neboj nabuduce uz bude všetko v poriadku

zuzkazivcak
12. feb 2013

Ahojte. Uvedomujem si ze tato tema bola zalozena uz davno. Len mam tiez tento problem. Bradavky ma neskutocne bola, nemozem sa ich pomali ani dotknut. Beriem dufaston a menstruaciu som mala vzdy pravidelne. Asi pred 3 tyzdnami som si kupila kys. listovu a alchemilku na podporu aby som otehotnela. No ale teraz ked som dobrala dufaston tak menstruacia nikde....Test som si robila asi pred 2 tyzdnami az 2x a bol negativny.....neviem ci nozem byt tehotna lebo je to tym ze som pila ten caj. ďakujem za odpoved 🙂

ematko29
13. feb 2013

@zuzkazivcak urob si ešte tehotenský test ,ked si ho robiola pred 2týždnami ,mal by byť už pozitívny.Pochybujem aby ti menzes meškal pre nič za nič po dobratí duphastonu a ešte ked ti chodil po nom pravidelne.podla mna si vtom 🙂

nikola81
13. feb 2013

@zuzkazivcak Duphaston beriem stvrty cyklus, posledne dva mesiace v kombinacii s clostilom. Mne menzes chodi na 14-ty ! den od dobratia duphastonu. Minuly mesiac som dokonca mala duchov na testoch ale mrchra aj tak prisla na ten 14-ty den. Takze mne duphaston takto strasne natiahol cyklus. Prsia bolia aj pocas brania duphastonu, hoci mne tento mesiac z neho vobec nic nie je co vobec nechapem

zuzkazivcak
13. feb 2013

@ematko29 @nikola81, dakujem za odpovede. No dnes som si robila test a nic :( taka sklamana som nebola fakt dlllllho. Volala som doktorovi tak mi povedal ze je to normalne a ze mam pokracovat v dufastone a uvidime ci pride na dalsi cyklus.....

ematko29
13. feb 2013

@zuzkazivcak no sila tak otakom niečom som nepočula ,och je mi to luto.ale nič nieje stratené este určite sa babetka dočkáš ak nie s duphastonom tak sniečim iným 🙂

zuzkazivcak
13. feb 2013

@ematko29 no dufam ze ano....budeme na tom pracovat 🙂 a ani ja som to este nezazila, a to s nim mam uz skusenosti

ematko29
13. feb 2013

@zuzkazivcak ved aj ja ,ja som ho brala rok a pol na upravu cyklu,tento mesiac som ho vysadila abojím sa či sa vobec niečo upravilo.Ale ked som ho brala tak menzes ako hodinky.

zuzkazivcak
13. feb 2013

@ematko29 No ja som ho pri prvom otehotneni brala asi 2 roky. To sa nam podarila Vikinka. A menzes pravidelne presne kao pises , ako hodinky....a aj teraz beriem ho zase, zatial len 3 mesiace ale stale som mala pekne presne v cas...a teraz....no nechapem a velmi ma to stve....este si hovorim ci test nebol zly...ale to uz spekulujem :D

ematko29
13. feb 2013

@zuzkazivcak a ako dlho ti meška menzes vlastne?

zuzkazivcak
14. feb 2013

@ematko29 meska mi tyzden

ematko29
14. feb 2013

@zuzkazivcak aha tak počkaj ešte týžden,amedzitým bud príde menzes alebo si v tom,ak nedojde takl chod ku ginekologovi aj tak odporučaju po 2týždnoch meškania prísť.držím prsty

zuzkazivcak
14. feb 2013

@ematko29 dakujem velmi pekne...urcite k nemu pojdem lebo som z toho uplne mimo 🙂 Velmi dufama modlim sa aby som bola tehotna....tak velmi by som chcela. No uvidime 🙂

haluzacka119
26. mar 2013

ahojte ,,, zienky ! chcem vam len povedat , ze sa nam nedarilo otehotniet a hned po prvej davke duphaston a clostilbegyt som tehu, tak sa tesime .drzim vsetkym palce

haluzacka119
28. mar 2013

mne sa podarilo hned po prvej davke

zuzana36
2. máj 2013

ahojte, chcem sa opytat, nema niektora volny clostil? kupila by som si.

lusynka4444
5. jan 2016

Ahojte dievcata viete mi poradit? Beriem duphaston na pravidelnu MS...tento mesiac mi tyzden pred MS zacalo slabe krvacanie ktore trvalo 3 dni...a teraz cakam na normalnu MS a zatial neprisla...ale ako beriem duphaston mi este nikdy nemeskala...moze to byt preto ze som bola nachladnuta ale tabletky som ziadne nebrala, alebo sa podarilo? Poradte