icon

Močenie krvi

neznamemeno
6. sep 2023

Ahojte chcem sa spýtať stretol sa niekto z močenim krvi?
Jak som močila tak nešiel skoro vôbec moc ale krv a neviem s čoho mám za sebou 2 porodí prirodzenou cestou
Ale komplikovane posledné tehu
Dr sa neviem dovolať mam aj svoje dni ale tampón bol čistý lebo mam ich len prvý deň keďže som aj v zahraničí ako kamionistka tak neviem ci utekať na SK na pohotovosť len keď si spomeniem na NR nemocnicu chce sa my plakať (veľmi zle skúsenosti) ĎAKUJEM prosím nebuďte ma mam to prvý krát v živote

janinah
6. sep 2023

Nejaké bolesti? Horúčka?

gejb
6. sep 2023

@neznamemeno smer pohotovosť alebo tvoj lekar určite.
Na pohotovosť môžeš ísť v akomkoľvek meste.
Mali sme také niečo v rodine ...nie je to sranda.

aga_aga
Odpoveď bola odstránená
janinah
6. sep 2023

@aga_aga hned ťa zamestnám ako diagnostika....
autorka,je niekolko príčin tvojho stavu,aktne aj neakutne,ale toto je na návštevu lekara v ktorejkolvek krajine,predpokladám,že poistenie zdrav.máš

simsalabim
6. sep 2023

@aga_aga vobec to nemusi byt zapal. Pricinou moze byt aj kamen, cysta, nador…
Autorka - sla by som okamzite na pohotovost.

aga_aga
Odpoveď bola odstránená
simsalabim
6. sep 2023

@aga_aga predstav si, ze mam s tymto skusenost. Jediny symptom bol krvavy moc. A zapal obliciek to nebol.

gejb
Autor odpoveď zmazal
gejb
6. sep 2023

@aga_aga ani u nás to nebol zápal obliciek.

aga_aga
Odpoveď bola odstránená
gejb
6. sep 2023
simca06022011
6. sep 2023

Lenže ona píše ze ma menštruáciu. Čiže tu len tak hádzať diagnózy je zbytočné... proste treba ísť k Dr, a vyšetriť to. A teda mala som zápal obličky a moc som červený nemala aj ked jasne krv v moci nasiel labak, k tomu ukrutne bolesti brucha, teploty a na wc kazdu chvilu zo zoaciatku asi den potom to akonkeby znicilonoc prestalo. a to mam aj konkrement v jednej obličke.
Každý prípad je iný, treba sa dat vyšetriť. Neviem ako máš cestu mne cesta od prvých príznakov ktoré prišli z cista jasná hneď, po lekára trvali 3dni. Urgenty sú aj v iných mestach aj statoch, určite ak je to urologické je to vážne. Pripadne smer prakticky, potom ta pošle ďalej hneď. Ja som skončila u gynekológa a urológa.

simsalabim
6. sep 2023

@aga_aga ved ok. Len vidis, ze iba ty tu definitivne urcujes diagnozu. Ostatni ju posielame k dr, lebo to moze byt priznak viacerych ochoreni a na dialku ju nezdiagnostikuje nikto. Zapal obliciek je dostatocne vazny na to, aby nebol vysetreny. Nehovoriac o inych moznych diagnozach.

aga_aga
Odpoveď bola odstránená
aga_aga
Autor odpoveď zmazal
aga_aga
Odpoveď bola odstránená
janinah
6. sep 2023

@aga_aga mám sa zabiť,ked o tom ako zdravotník niečo aj viem? a áno,aj múdra som,dosť na to,aby som vedela opraviť nesprávne info iných

simsalabim
6. sep 2023

@aga_aga pozri, ty si napisal “mas tazky zapal obliciek”. Ostatne sme pisali, ze treba ist k lekarovi, lebo pricin krvaveho moca je vela. Ty v tom naozaj nevidis rozdiel?!

aga_aga
Odpoveď bola odstránená
aga_aga
Odpoveď bola odstránená
lneviemmeno
6. sep 2023

@aga_aga som sestricka na urologii a toto riesime denne, vobec to nemusi byt oblickami, mame pacientov ktori pridu s hematuriou a moznosti je niekolko, bez vysetreni tazko zistit ;) nerob sa premudrelym ty, ked v tejto oblasti o tom nic nevies. Za to ze si to mal ty a bolo to prechladnutie, ona moze mat pricinu inu!

lilope
6. sep 2023

@aga_aga čo je toto za úbohé vyjadrovanie. Zase nick vytvorený tento mesiac, zase nejaký neborák čo sa tu prišiel vystatovať. Nauč sa správať slušne a neurážať, hlavne keď na to nemáš svojimi jednoduchými subjektívnymi a neodbornými konštatovaniami žiadny nárok.

aga_aga
Odpoveď bola odstránená
aga_aga
Odpoveď bola odstránená