icon

Mohol zápal močových ciest vzniknúť po nechránenom sexe?

10. apr 2025

Mohla som to dostať po nechránenom sexe?

nyusika
10. apr 2025

ked ste to robili do mocovej trubice, urcite ano

balerina2025
10. apr 2025

@nyusika to si strasne zlozito napisala.

sweet20
10. apr 2025

Jasne... mozno si sa zle utrela, neosprchovala, vymocit sa je dolezite... prevenciu treba

balerina2025
10. apr 2025

pozri si obrazok ako vyzera posva, a kde mas otvor pre spermie a kde mas otvor do mocaku.

veronka1996
10. apr 2025

Ak ste to robili v treskúcej zime a prechladla si, potom áno.

lin_a
10. apr 2025

Ach zeny, premudrelo sa jej vysmievate a moj gynekolog by sa vysmial vam. Lebo ano, zapal mocovych ciest moze prist aj po sexe, nie nadarmo sa jej hovori choroba medovych tyzdnov 😏 je to kvoli treniu v oblasti pohl.organov pri sexe, skratka iste bakterie sa dostanu tam, kde nemaju a sposobia zapal. Prevencia je spravna hygiena, ist sa po styku vymocit a umyt, a spravne sa utierat.

nyusika
10. apr 2025

@lin_a zapal mocovych ciest moze prist kedykolvek, aj po sexe...ale nie je to standard

lenkakravcova
10. apr 2025

@nyusika práveže je to celkom časté. Napr aj na chlpkoch sa prenášajú baktérie. A niekomu stačí dlhšie trenie a má zarobené na problém.

nyusika
10. apr 2025

@lenkakravcova mozu mat spravne moslimske zeny chlpy ? 😀 😀 😀 nepovazuje sa to za nieco neciste ? 😀

lenkakravcova
10. apr 2025

@nyusika autorka je muslimka alebo jej muž? 🙂

nyusika
10. apr 2025

@lenkakravcova a je chlpata ?

lenkakravcova
10. apr 2025

@nyusika teoreticky byť môže. Či nie?

heidi4
10. apr 2025

Ano, samozrejme

heidi4
10. apr 2025

@lin_a presne 👍🏻👍🏻👍🏻

pavolkollar
10. apr 2025

@lin_a sak modrý kôň je hlavne o za komplexov abych znudenych p, co sa prídu vysmievať do komentárov a ponižovat človeka. Všimol som si ako to tu funguje co som. Tu krátko. Strašne ste zakomplexovane a čudné slovenské ženy 🤷‍♂️

balerina2025
10. apr 2025

pri sexe nechránenom je mozny zapal moc ciest, pretoze otvory mas vedla seba. takze ano

ivinkapink
10. apr 2025

Odbornicky co o tom prt vedia sa ako prve ozyvaju...ako vzdy..Ked neviem poradit aspon sa nestrapnujem trapnymi komentarmi.

nikpa
10. apr 2025

@nyusika tak to si na omyle...

Autorka áno, kľudne to tak môže byť.

balerina2025
10. apr 2025

treba zajst a gyndu, porobia stery, daju atb...mozno cipky, tusim kamoska brala

autor
10. apr 2025

@nyusika kde som povedala že som moslimka akože? Prečo vytvaras zbytočne niečo niekde čo nieje? O akých chlpoch tocis? Nehnevaj sa ale toto mi príde veľmi trápne.... Za normálnu otázku sa ma snazis ponizit alebo čo... Toto fórum je na to aby sme si tu radili a pomáhali, nie na to aby sme vymýšľali dôvody sa vysmievat. asi niekto sa doma nudí... Ale keby pošlem fotku tehotenského testu kde nieje vidno nič, tak by si polemizovala dve hodiny že? To už normálna otázka asi je.... Ostatným ďakujem za normálne odpovede, pomohli ste mi velmi

ronie338
11. apr 2025

Ženy asi ste neboli v zivote u urologa so zápalom močových. Prvá otázka bola ci sa pred a po styku ospchujem a ci idem na WC. Čiže áno je to možné, ja som zväčša tak mala, a to som mala často a s dlhodobým partnerom, teraz som po intenzívnej liečbe tak je to fajn, plus žiadna vaňa, v lete keď vyjdem z bazéna vždy do suchých plaviek sa prezliecť a ideálne keď sa dá aj zospodu osprchovať nechodit do sauny, termálne kúpaliská... po styku vždy užívam blokurimu

michaela329
11. apr 2025

Samozrejme, že môže - dokonca celkom často, veď je tam kopa "trenia". Skoč si k Dr. a vezmi rovno moč, dá Ti ATB a kúp si dmanozu, mne veľmi pomohla s prejavmi. A je dobré si potom doplniť probiotiká aj spodkom a vždy sa po sexe vycikať, najlepšie so silným tlakom - toto mám priamo od doktora 😅

ivanka349
12. apr 2025

na ochranu intimnej oblasti pred zapalom su
rozne geli kedze vela zien na to trpi napr prirodny
gel od mark je presne na to vhodny predchadza
podrazdeniu upokojuje a je proti zapalom https://zerotoxic.sk/products/mark-gel-na-hygie...

jablkovastrudla
12. apr 2025

Ja som takto dostala zapal mocovych ciest, s muzom sme mali ehm busy vikend a v pondelok som uz cikala s bolestami. Bolo to kvoli castemu sexu. To bola prva otazka od doktorky, som sa citila ako pubertacka 🙆🏼‍♀️

heidi4
12. apr 2025

@jablkovastrudla presne, ja som to mala 2x v zivote (a dufam, ze uz nikdy viac!!) a oba razy to bolo po sexe (s "overenymi" partnermi, nie jednorazovka s neznamymi)... Nechapem tie komentare od veci

heidi4
12. apr 2025

@heidi4 a vzdy sup smer gyn. a nasadit atb (ci nejake ine lieky, uz si to nepamatam presne, bolo to davno nastastie) a capiky 2x denne vkladat dnu, ach, uz to nechcem nikdy zazit. Autorka, cim skor utekaj k dr., lebo sa utrapis