icon

Môže byť nevoľnosť pred menštruáciou spôsobená PMS?

Včera o 22:13

Ahojte chcela by som poradiť či niekto nemáte skúsenosť.. som 3 dni pred ms no toto začalo už 7 dni pred.. takže v noci pred spaním mi začalo byt trocha nevoľno povedala som si Okej asi som nemala jesť pozde (jedla som len malý keksik) ale rano som sa zobudila s kŕčami a nevoľnosťou ktoré trvali celý deň už som si myslela že na mňa ide viroza tak večer som si dala probiotiká a potom na dalsi deň stále nevoľnosti aj kŕče ale už nie take silne a vlastne ešte doteraz ich mam len už slabšie , jedlo ich nespúšťa teda no niekedy aj po jedle ale niekedy to príde len tak z ničoho nič a niekedy aj na lačno , hnačku nemam ani zvracanie nie , myslite že to môže byť pms?alebo skor hľadať inde , mne tie posledné 2 dni pred ms zvyklo bývať na zvracanie a aj kŕče som mala ale takéto silne a už dokonca 7 dni pred to asi nie.. a ten prvý deň bol najhorsi odvtedy sa to postupne zmierňuje /nezhoršuje

anonym_be4901
Včera o 22:39

Moze - nemusi.

kratucka
Dnes o 05:40

@anonym_autor ak to zvyknes mavat, tak to moze byt. Ak sa ti to ale nezda a su to krce, ktore nedokazes vydrzat tak byt tebou idem s tym radsej doktorovi