Môže byť ťažký predmenštruačný syndróm príčinou žalúdočných problémov?
Ahojte, aktuálne mám 5 dní do menštruácie a celý deň ma bolí žalúdok, mám nevoľnosti a na večer ma začalo bolieť podbruško a boky... Začalo to už v pondelok tým že ma preháňalo a bolo mi nevoľno, no našťastie iba ten pondelok som mala hnačky a odvtedy stolica okay. Ale stále ma trápi ten žalúdok a nevoľnosti a teda dnes večer sa pridalo aj podbruško. Bolesť žalúdka sa zhoršuje po jedle a nedá sa mi ani moc kráčať čo mi príde zle na vracanie... Neviem či sa mám ísť ukázať k obvodnému lekárovi či nemám niečo s žalúdkom alebo to je pred menštruáciou... Môže to byť PMS ? Máte niekto podobné skúsenosti ? Prípadne čo vám pomáha na PMS ? Ďakujem vopred za každú odpoveď 😊
@a_lena skús pupalkovy olej ( v kapsuliach napr), alchemilkovy čaj a pod... Ale vysledok vidieť až po pár týždňoch...
Mne sa takto pomaly rozbiehala endometrióza 😕 najprv bolestivá menštruácia, potom silné PMS, nakoniec sme zistili že je to ono...
@otilia16 Vďaka za odpoveď a radu ! A smiem sa opýtať ako ti diagnostikovali endometriózu ?
Ahoj, áno, aj mňa bolí týždeň pred menzesom žalúdok.

@a_lena skús pupalkovy olej ( v kapsuliach napr), alchemilkovy čaj a pod... Ale vysledok vidieť až po pár týždňoch...
Mne sa takto pomaly rozbiehala endometrióza 😕 najprv bolestivá menštruácia, potom silné PMS, nakoniec sme zistili že je to ono...