Môže byť tehotná aj napriek užitiu tabletky ellaone?
Dobrý deň, potrebujem radu nie odsúdenie už i tak sa cítim hrozne, 4.1.2019 som bola na UPT z osobných dôvodov a 15.1 (nedeľa)som mala pohl styk,nechcený, bez dokončenia sa .. doktor mi povedal že o približne 2tyzdne po zákroku nastáva ovulácia a teraz sa bojím že ostanem tehotná i keď som zobrala v pondelok o 11:00 tabletku ellaone , prosím Vás aká je tam šanca? :(
nechcený?znásilnenie? treba robiť aj niečo iné ako stresovať,či príde menštruácia....dať si život do poriadku a ako píšu predomnou aj s pomocou odborníkov...šanca na teh. je,nie vysoká,ale je,ostáva len počkať ,ak nepríde menštruácia,tak test a potom to riešiť s dr.
Toto sa udialo 15. 1. A ty sa to pýtaš v septembri?
@zirafienka pardón preklep 15.9 a 4.9
@slnecninka toto nech mi niekto vysvetlí...bojím sa tehotenstva jak čert kríža, ale sexujem bez akejkoľvek ochrany jak králik...a potom samozrejme idem po rady na MK
Prečo????
Minul sa rozum?
Čo to znamená nechcený sex? Ak ťa znásilnil, mala si byť už na polícii...iný ako takýto je chcený sex
@slnecninka ak si to nechcela mala si ísť na políciu, inak to bol chcený sex, lebo je rozdiel keď nemáš chuť alebo nechceš a ideš tak je to dobrovoľne :/ ak si zjedla v pondelok po styku tabletku nemalo by byť riziko tehotenstva to je do 5 dní tabletka alebo do troch?
@nina19833 na políciu to úplne nebolo zobudila som na to..a táto je do 5 dní len sa bojím či som vtedy nemala ovulaciu alebo po ovulacii toho sa najviac bojím
@slnecninka akože nebolo na políciu....pokus o znásilnenie.
Môj manžel by si to nikdy nedovolil takto, v spánku
Alebo vymýšľaš
Mám dosť vážne , toto je ďalšia blbosť na debatu
@slnecninka tak ako počula som, že niektorí chlapi toto robia, ale nie je to pekné od neho teda, no veru to asi nie je na políciu a myslím, že väčšina žien to rieši iba rozhovorom, ani nie rozchodom, no ak si si to dala malo by to byť ok či bola, mala byť alebo bude ovulácia, pretože to oplodnenie chvíľu trvá preto sa dá dať do 5 dní 🙂
Toto rieš s lekárom, nie s nami.
@nina19833 vôbec nieje ,len doktor že ovulácia nastane 2tyzdne po UPT čo približne mohla byť,tak neviem:/
@nina19833
@slnecninka tak to čo je za hovädo keď cca 10 dni po UPT sa zachová takto .
@korunka1 nepoznas pozadie a hned sa vyrutis na prispievatelku zostra akoby si bola pri tom a vedela do detailov ako kedy kto a preco, toto nepochopim, preco niektore zeny ihned fabuluju a robia vlastne uzavery, preco by tu mala rozpisovat detaily a informovat nas ci isla na policiu alebo nie, preco niektorym zenam chyba empatia a ihned potrebuju ako supy utocit a diktovat inym co je spravne a co nie....
@nickpick len treba rozlišovať, či je to naozaj či hlúposť, akože mať sex po tomto nasilu a toto neriešiť len sa báť o to či nebude tehu? Mne to príde ako keď z luniku žena porodi a uteká hneď v ten deň domov aby ju náhodou muž nenechal a nenašiel si inu...celé blud, ale nevadí...
@nickpick keby si si pozrela aj jej iné témy, tak zistíš, že tabletky "po" nepozná len z počutia a neužila ju prvý krát.
Ja nesúdim, každý si žije život taký ,aký si ho urobí...len mi nevrav, že je zdravé mať nechránený sex a hneď nato sa báť, či náhodou nebudem tehotná, nenarážam len na zadávateľku
Tentoraz je to iný prípad, priateľ totálny debil.
Ja si tiež myslím, že ak si si to dala tú tabletku, žiadne tehu ti nehrozí, je do 5 dní a ty si si ju dala po pár hod, Priateľ nič také nemal urobiť a koľko ste spolu keď sa bojíš tehu?
@slnecninka podľa mňa to funguje tak či tak, záleží kedy máš ovu, ale otehotnieť nie je už také jednoduché niekedy
@marina447 dúfam že bude, ďakujem🙂
@slnecninka neboj sa, skús sa o týždeň pre istotu otestovať 🙂
@marina447 to bude podľa mňa zbytočné keďže sa ešte nemusí dovtedy hcg hormón odplavit z tela
@slnecninka a veď si písala, že sa neurobil.
Tak potom tehotná byť nemôžeš, neviem, prečo stresujes
@jana005 ja som už z toho úplne zmagorená🙈
@slnecninka daj si predpísať antiku a máš pokoj .
@slnecninka výdych, nádych a kľud.
Bez spermií ozaj tehotná byť nemôžeš

@slnecninka šanca je vždy .
Vyhľadaj pomoc , akú kolvek toto nieje zdravé - prežiť zažiť ... evidentne pomoc potrebuješ .