Môže gynekológ zistiť dátum posledného pohlavného styku?
Ahojte kto mi poradí zistí gynekológ kedy som mala pohlavný styk?? ako
Ked tam ostane ejakulat, tak ho vidi. Inac ho to vobec nezaujima kedy, s kym a ako.
Aj zubár vie kedy bol oralny sex
ak si ho mala časovo pred 2 týždňami tak nezistí...
ak si vstala od sexu a rovno išla ku gyn. tak zisti.
@deti95060810 nie potrebujem taký papier ze kedy naposledy bol sex
@deti95060810 nie potrebujem taký papier ze kedy naposledy bol sex
@elsaanna1 a to nevieš? 😁
@elsaanna1 toto riešiš pre niekoho, kto ti absolútne nedôveruje? Keď nechce nevh neveri
@gabriela2952 musím
Takýto papier ti gynekológ nevystaví a prosím, pošli kade ľahšie muža, ktorý to od teba vyžaduje...
Aha už vidím že medzitým autorka napísala
@gabriela2952 musím
@elsaanna1 nie nemusíš, nerob zo seba hlupanu a nebud s takým mužom. Určite by som sa takto nezhadzovala u gyndosq,že to potrebujem pre manžela.
Ak si neverna nebola a ides niekomu dokazovat tymto sposobom, nemas ziadnu sebaucty
Ahoj, aj keby si mi taký papier doniesla od gynekológa, nebude mu veriť! Ešte Ťa obviní, že si “dala aj jemu” a preto Ti vystavil také potvrdenie. Neviem v akom si vzťahu s tým chorobným žiarlivcom, ale utekaj, lebo to skončí veeeeeľmi zle.
Nie, gynekolog netusi kedy si mala posledny pohlavny styk, nie je tam dnu pocitadlo, ktore sa po kazdom sexe vynuluje 🤷♀️ tusi to v pripade, ak potvrdi tehotenstvo a aj to odhadne tyzden tehotenstva a vie to, ak si si este uzila tesne pred tym ako si k nemu isla a v posve je ejakulat, inokedy to skratka nevie, ci myslis, ze pride k nemu zena, ktora nemala sex 342 dni a on to vie povedat? No nevie
🤦 co su zeny schopne spravit kvoli chlapom...prosim ta, kopni ho do riti
Takéhoto žiarlivca jednoducho nepresvedčíš. Nevera sa dá dokázať, ale vernosť nedokážeš aj keby si sa zoliala na kolomaž. Utekaj, kým si celá a živá!
lekar ti taky papier neda.
a s takym muzom prosim nebud, nie je normalne, aby od teba chcel "potvrdenie o nesexovani".
Toto je čo? Novšia verzia filmu Šarlatové písmeno? 😁
Kurnik najskor fena, teraz toto? To co je tu dnes?

ak si ho mala časovo pred 2 týždňami tak nezistí...
ak si vstala od sexu a rovno išla ku gyn. tak zisti.