icon

Môže gynekológ zistiť dátum posledného pohlavného styku?

elsaanna1
11. máj 2025

Ahojte kto mi poradí zistí gynekológ kedy som mala pohlavný styk?? ako

minenkaa
25. máj 2025
@elsaanna1

@jaskolka pravdu máš

@elsaanna1 ty sama nechceš zájsť k inému lekárovi?

heni79
25. máj 2025
@elsaanna1

@jaskolka pravdu máš

@elsaanna1 Tak sa s ním rozíď. Toto je chrapúň. Ponižuje ťa už tou žiadosťou. Vôbec ti neverí. Prečo s ním chceš zostať?????

elsaanna1
autor
14. jún 2025
@minenkaa

@elsaanna1 ty sama nechceš zájsť k inému lekárovi?

@minenkaa nie teraz uz idem na DNA testy

stellariaaquatica
14. jún 2025
@elsaanna1

@minenkaa nie teraz uz idem na DNA testy

@elsaanna1 mala by si ísť na psychiatriu

elsaanna1
autor
15. jún 2025
@stellariaaquatica

@elsaanna1 mala by si ísť na psychiatriu

@stellariaaquatica prečo ved normálne píšem, že kde ma najnovšie posiela,lebo sa dozvedel že gynekológ to zistiť nevie tak,si mám ísť robiť teraz DNA testy a presne este vie že skim,z jedným jeho znamim si mám ísť urobiť Či sa zhodujú naše DNA či sme spolu niečo mali

stellariaaquatica
15. jún 2025
@elsaanna1

@stellariaaquatica prečo ved normálne píšem, že kde ma najnovšie posiela,lebo sa dozvedel že gynekológ to zistiť nevie tak,si mám ísť robiť teraz DNA testy a presne este vie že skim,z jedným jeho znamim si mám ísť urobiť Či sa zhodujú naše DNA či sme spolu niečo mali

@elsaanna1 či sa zhodujú tvoje a jeho známeho dna? Ty vieš že sa nezhodnú lebo nieste dvojčatá? 😂😂😂😂 Ty akože prídeš za nejakým polocudzim človekom a povieš že hej, pod si urobiť dna testy? Aj keby ste spolu niečo mali, vy nebudete mat rovnaké dna 😂😂😂😂 boxe naštuduj si biológiu

stellariaaquatica
15. jún 2025
@elsaanna1

@elsaanna1 myslíš že keď by si sa s niekým vyspala že tvoje dna sa zmení na jeho? To není odtlaceny ruz že na ňom necháš stopu, žiadne dna sa miesat nebude. To by tu boli poriadne genetické mutácie 😂

sticker
minenkaa
15. jún 2025

https://www.lifenews.sk/14677/podla-studie-sa-u...

Ty máš sex asi len s blbmi ktorých DNA ovládla tvoj mozog

ika02
15. jún 2025

Ahoj, prepáč, ale vy obaja choďte radšej na IQ testy a potom rovno na psychiatriu. Veď toto normálny človek ani z "huby nevypustí" také sprostosti, ako vymýšľate. Štipku zdravého rozumu tam nieto. Dúfam, že nebudete mať spolu deti, už len pre ich dobro.

elenita
15. jún 2025
@ika02

Ahoj, prepáč, ale vy obaja choďte radšej na IQ testy a potom rovno na psychiatriu. Veď toto normálny človek ani z "huby nevypustí" také sprostosti, ako vymýšľate. Štipku zdravého rozumu tam nieto. Dúfam, že nebudete mať spolu deti, už len pre ich dobro.

@ika02 ak toto nie je troll, ale skutocna osoba, obavam sa, ze uz je neskoro a minimalne jedno dieta maju, vid profil ☹

elsaanna1
autor
15. jún 2025
@stellariaaquatica

@elsaanna1 myslíš že keď by si sa s niekým vyspala že tvoje dna sa zmení na jeho? To není odtlaceny ruz že na ňom necháš stopu, žiadne dna sa miesat nebude. To by tu boli poriadne genetické mutácie 😂

@stellariaaquatica , prečo ved DNA testy a podľa vyterou sa to asi zistí

14petulka88
15. jún 2025

Uz som asi citala vsetko na tomto foru …..

jaskolka
15. jún 2025
@elsaanna1

@stellariaaquatica , prečo ved DNA testy a podľa vyterou sa to asi zistí

@elsaanna1 toto vážne píšeš,či len srandu si tu robíš? Dna testy a výtery? Aby tvoj idiot "si overil"že si mu verná?🙈🙈. Nezvyknem tak písať,ale vy ste šibnuti obaja...
To ako akože sú predstavujes,že Dna testy,čo majú ukázať? Aku zhodu či nezhodu? A ako chces donútiť ísť na ne toho dotyčného? Však ta vysmeje a pošle s tou hlúposťou do teplých krajín...😆😆🙈

minenkaa
15. jún 2025

Prečo ty chodíš vlasne kade tade tr.kat,však sed doma a je

alica110
15. jún 2025

Prosím ťa, máš ty nejakú hrdosť? Kopni ho do zadku, ešte aby som papiere zháňala, čo si nepríčetná? Nech mi neverí, kopla by som ho do riti a hotovo. Až som sa rozčúlila za teba.

alica110
15. jún 2025

Čítam ďalej, dievča zlaté buď si troll a robíš si tu z nás srandu alebo by ti mali okamžite vziať občiansky preukaz. A príčetnosť.

elsaanna1
autor
15. jún 2025
@jaskolka

@elsaanna1 toto vážne píšeš,či len srandu si tu robíš? Dna testy a výtery? Aby tvoj idiot "si overil"že si mu verná?🙈🙈. Nezvyknem tak písať,ale vy ste šibnuti obaja...
To ako akože sú predstavujes,že Dna testy,čo majú ukázať? Aku zhodu či nezhodu? A ako chces donútiť ísť na ne toho dotyčného? Však ta vysmeje a pošle s tou hlúposťou do teplých krajín...😆😆🙈

@jaskolka nie ten dotyčný súhlasí tiez

heidi4
15. jún 2025

Dobre. Rozdychala som, co som citala, ok, chod si na testy a dokaz mu, ze si mu verna. Nebudem to komentovat, nemam na to energiu a nervy, dnesne ine temy mi uz dali dost zabrat a to este ani tak nepecie vonku, uz sa tesim na letne temy, to este len bude zahul.
Ale: na oplatku on ti ake potvrdenie z akeho vysetrenia donesie? On nemusi dokazovat, ze ti je verny? Nech ste si kvit, hm? Od neho uz nic netreba? Nie ste si rovni nahodou? Preco len ty mu musis nieco dokazovat? Co si jeho majetok? Sluzka? Ved ked on nieco od teba pozaduje, ziadaj to iste aj ty od neho, nie? Nech okusi vlastnu medicinku, kkt.
Od sameho zaciatku mam tusenie, ze preto ti neveri, lebo on sam ta podvadza a ma cierne svedomie - preto si to iste mysli aj o tebe, ze si taka ista...
Otras a takito jednobunkovci behaju medzi nami...

viestta
15. jún 2025

Ja sa budem opaakovat, zijes s idiotom a miesto chodenia po doktoroch pre papiere, ktore ti nikto nevyda, obzvlast po mesiaci chod radsej vybavovat rozvod a zverenie deti do opatery. Pretoze je tvoja zodpovednost, ze si s debilom deti splodila, ale stava sa aj v lepsich rodinach. Ale, ze debil tie deti bude vychovavat to je este vacsi pruser ako to, ze ich splodil.
Zeny, kde chodite na takych idiotov? Ci vam ich prudeluje miestny narodny vybor?

heidi4
15. jún 2025
@viestta

Ja sa budem opaakovat, zijes s idiotom a miesto chodenia po doktoroch pre papiere, ktore ti nikto nevyda, obzvlast po mesiaci chod radsej vybavovat rozvod a zverenie deti do opatery. Pretoze je tvoja zodpovednost, ze si s debilom deti splodila, ale stava sa aj v lepsich rodinach. Ale, ze debil tie deti bude vychovavat to je este vacsi pruser ako to, ze ich splodil.
Zeny, kde chodite na takych idiotov? Ci vam ich prudeluje miestny narodny vybor?

@viestta Strasne mi je smutno z toho, ze sa svet ruti do sraciek kvoli takymto jednoduchsim ludom s iq aj eq hupacieho konika. A zial ti sa aj najviac mnozia. 😢 A produkuju rovnako kvalitny material. 🙄

moonlight1210
15. jún 2025

Ze si trafeny ziarlivec najde trafenu subku, este sa da uverit. Ale ze ti dvaja si najdu este aj rovnako trafeneho kamosa, to uz nie.

heidi4
15. jún 2025

Ale aj tak chcem velmi velmi naivne verit a dufat, ze tema je vymyslena a len nejakemu pubertakovi pecie na mozog a nudi sa po prehyrenej noci. Inak sme fakt v prdeli tymto stylom.

elsaanna1
autor
15. jún 2025
@heidi4

Ale aj tak chcem velmi velmi naivne verit a dufat, ze tema je vymyslena a len nejakemu pubertakovi pecie na mozog a nudi sa po prehyrenej noci. Inak sme fakt v prdeli tymto stylom.

@heidi4 nie je to skutočnosť,je to až také hrozné si ísť dať spraviť DNA testy a porovnať alebo zistiť či sme niekedy niečo spolu mali,ja pravdu viem,a chcem ju dokázať

heidi4
15. jún 2025
@elsaanna1

@heidi4 nie je to skutočnosť,je to až také hrozné si ísť dať spraviť DNA testy a porovnať alebo zistiť či sme niekedy niečo spolu mali,ja pravdu viem,a chcem ju dokázať

@elsaanna1 ked myslis. Mne to moze byt jedno, urob, ako chces. Ze ta ma muz za handru, nie je moj problem. Mne to zily netrha, ja si zijem fajn.
Mimochodom, "nie je to skutocnost" praveze znamena, ze nepises pravdu, ne/pouzivanie ciarok dost meni vyznam textu, ale tak to vas asi ucili v skole.

minenkaa
15. jún 2025

Len tak mimo boli sme na návšteve u rodičov týždeň a keby sim šla na gyndu ,tak by ma doktor aj pokutoval ,že mám nedostatok sexu

minenkaa
15. jún 2025
@elsaanna1

@elsaanna1 prosim ta a ako sa robia tie testy

elsaanna1
autor
15. jún 2025
@minenkaa

@elsaanna1 prosim ta a ako sa robia tie testy

@minenkaa ved DNA testy na pohlavný styk či sa moja zhoduje s jeho DNA odberu mi výter vaginálny a jemu z úst a porovnajú vzorky

minenkaa
15. jún 2025
@elsaanna1

@minenkaa ved DNA testy na pohlavný styk či sa moja zhoduje s jeho DNA odberu mi výter vaginálny a jemu z úst a porovnajú vzorky

@elsaanna1 a kto to zaplatí,však kúp DNA testy na internete a spravíš to aj doma,pošleš na testy a domov ti príde výsledok

minenkaa
15. jún 2025
@elsaanna1

@elsaanna1 toto sa robi pri znásilnený,vražde a myslím,že čo chces ty nebol žiadny násilný trestný čin

heidi4
15. jún 2025
@minenkaa

@elsaanna1 toto sa robi pri znásilnený,vražde a myslím,že čo chces ty nebol žiadny násilný trestný čin

@minenkaa aaale vsak ju nechaj, ked ma par stovak navyse, nech si ich predsa da spravit. 🙂 Ved bezne si ludia davaju robit testy na dokazovanie, s kym spali / nespali. 🙂 Doktori v labakoch sa asi nudia a nemaju co ine dolezitejsie na praci, len prietrtky vo volnom case investigovat, ci sa stali alebo nestali. 😂 Tak o mesiac jej pridu vysledky, mily je asi trpezlivy 🥹🥹🥹 (sarkazmus samozrejme)
Ale vsak asi sa jej to oplati. 😂