icon

Môže gynekológ zistiť dátum posledného pohlavného styku?

elsaanna1
11. máj 2025

Ahojte kto mi poradí zistí gynekológ kedy som mala pohlavný styk?? ako

minenkaa
15. jún 2025
@heidi4

@minenkaa aaale vsak ju nechaj, ked ma par stovak navyse, nech si ich predsa da spravit. 🙂 Ved bezne si ludia davaju robit testy na dokazovanie, s kym spali / nespali. 🙂 Doktori v labakoch sa asi nudia a nemaju co ine dolezitejsie na praci, len prietrtky vo volnom case investigovat, ci sa stali alebo nestali. 😂 Tak o mesiac jej pridu vysledky, mily je asi trpezlivy 🥹🥹🥹 (sarkazmus samozrejme)
Ale vsak asi sa jej to oplati. 😂

@heidi4 chcemnjej pomôcť a možno aj bude tak blba a zaplatí to a zarobiť si pôjde do bordelu a bude zarábať len na testy

heidi4
15. jún 2025

Ale aj tak by som dala ruku do ohna za to, ze "vietor" fuka od partnera a svrbi ho svedomie, ze ci naaaaahodou ho nepodvadzas aj ty (asi poznas Podla seba sudim teba, presne takito podozrievaci a neveriaci preto neveria, lebo sami podvadzaju a myslia si, ze ich partnerka je taka ista). Byt tebou, pozadujem od neho tiez dokaz vernosti (aky, to necham na vas, vela moznosti asi nemate, aspon vidite, aka bizarna je ta jeho poziadavka). Nie si jeho babka na spagatiku, ci?

heidi4
15. jún 2025
@minenkaa

@heidi4 chcemnjej pomôcť a možno aj bude tak blba a zaplatí to a zarobiť si pôjde do bordelu a bude zarábať len na testy

@minenkaa no tou pracou v bordeli by si ale pomohla. 😂 Mala by akurat dalsie pohlavne styky do zbierky na konte, nestihala by sa ani tolko testovat a dokazovat priatelovi vernost, troska kontraproduktivne asi 😅😂

bambulka711
15. jún 2025
@elsaanna1

@minenkaa ved DNA testy na pohlavný styk či sa moja zhoduje s jeho DNA odberu mi výter vaginálny a jemu z úst a porovnajú vzorky

@elsaanna1 a to si akože myslíš, že koľko ti to semeno zostane vo vagíne? O ústach ani nehovorím. A ak ste sa nebozkávali alebo sexovali s kondómom, tak čo akože zistia? DNA nelieta vzduchom... neviem, kto je blbší, či ty, či on. Očividne ste sa našli... V každom prípade, choď na tie testy (ktoré teda naozaj neviem, kto ti spraví) a v každom prípade potvrdia, že ste spolu nič nemali - buď preto, že ste mali s gumou, alebo je to už tak dlho, že tam žiadne semeno ani sliny nenájdu - pokiaľ nechodíš zaštupľovaná.
A takýto ľudia majú právo voliť...

jaskolka
15. jún 2025

Vy ste prašteni všetci...🙈😆😆

elsaanna1
autor
15. jún 2025
@bambulka711

@elsaanna1 a to si akože myslíš, že koľko ti to semeno zostane vo vagíne? O ústach ani nehovorím. A ak ste sa nebozkávali alebo sexovali s kondómom, tak čo akože zistia? DNA nelieta vzduchom... neviem, kto je blbší, či ty, či on. Očividne ste sa našli... V každom prípade, choď na tie testy (ktoré teda naozaj neviem, kto ti spraví) a v každom prípade potvrdia, že ste spolu nič nemali - buď preto, že ste mali s gumou, alebo je to už tak dlho, že tam žiadne semeno ani sliny nenájdu - pokiaľ nechodíš zaštupľovaná.
A takýto ľudia majú právo voliť...

@bambulka711 no tak keď som mnou mal nejaký kontakt tak mu to asi testy ukážu, či nie??

elsaanna1
autor
15. jún 2025
@jaskolka

Vy ste prašteni všetci...🙈😆😆

@jaskolka bože veď ja som s tohto už tiež mimo,chcem iba od niekoho iba počuť či sa dá niečo take zistít po mesiaci že čo by vlastne malo byt na výsledkoch či sa DNA zhoduje alebo nezhoduje neviem nerozumiem sa tomu

bessie12
15. jún 2025
@elsaanna1

@jaskolka bože veď ja som s tohto už tiež mimo,chcem iba od niekoho iba počuť či sa dá niečo take zistít po mesiaci že čo by vlastne malo byt na výsledkoch či sa DNA zhoduje alebo nezhoduje neviem nerozumiem sa tomu

@elsaanna1 nie, nedá sa to po mesiaci zistiť. Ešte koľko krát ti to tu máme napísať? 🤦‍♀️ vy ste obaja divní ...

bambulka711
15. jún 2025
@elsaanna1

@bambulka711 no tak keď som mnou mal nejaký kontakt tak mu to asi testy ukážu, či nie??

@elsaanna1 NIE, NIE, NIE a 100xNIE, nedá sa to! Neukážu ti to žiadne testy na svete, pokiaľ neboli odbery brané bezproste po NECHRÁNENOM pohlavnom styku.

elsaanna1
autor
15. jún 2025
@bambulka711

@elsaanna1 NIE, NIE, NIE a 100xNIE, nedá sa to! Neukážu ti to žiadne testy na svete, pokiaľ neboli odbery brané bezproste po NECHRÁNENOM pohlavnom styku.

@bambulka711 no ved dobre ved si dám spraviť ten DNA test ktorý mu výsledok ukáže že sa nezhoduje,stou osobou,a pošlem ho kade ľahšie

minenkaa
15. jún 2025
@heidi4

@minenkaa no tou pracou v bordeli by si ale pomohla. 😂 Mala by akurat dalsie pohlavne styky do zbierky na konte, nestihala by sa ani tolko testovat a dokazovat priatelovi vernost, troska kontraproduktivne asi 😅😂

@heidi4 veď ona je celankintaproduktivna keď po mesiaci chce riesit pohlavný styk,ktorý je asi aj vymyslený,uplne by to k nej zapadlo,tento ďalší bludný kruh

minenkaa
15. jún 2025
@elsaanna1

@bambulka711 no ved dobre ved si dám spraviť ten DNA test ktorý mu výsledok ukáže že sa nezhoduje,stou osobou,a pošlem ho kade ľahšie

@elsaanna1 este raz kto to ide platiť

elsaanna1
autor
15. jún 2025
@minenkaa

@elsaanna1 este raz kto to ide platiť

@minenkaa on asi určite nie ja

minenkaa
15. jún 2025
@elsaanna1

@elsaanna1 a vie o tom

bambulka711
15. jún 2025
@elsaanna1

@elsaanna1 znova ti opakujem, žiadny DNA test ti nespravia, lebo nebudú mať čo s čím porovnávať. Výsledkom bude, že test sa nedal zrealizovať, lebo nebol prítomný žiadny biologický materiál. A týmto pádom sa vzdávam, lebo očividne to nechceš pochopiť. A keby si ho naozaj chcela poslať do zadku, tak takéto blbosti ani neriešiš.

bessie12
15. jún 2025
@elsaanna1

@elsaanna1 ja neviem či si fakt taka blbá alebo sa len robíš blbou ...

mandarinka555
15. jún 2025
@elsaanna1

@stellariaaquatica , prečo ved DNA testy a podľa vyterou sa to asi zistí

@elsaanna1 Môže vôbec taký hlúpy človek existovať? Ty si ten najvyšší level stupidity🙈

minenkaa
15. jún 2025
@bambulka711

@elsaanna1 znova ti opakujem, žiadny DNA test ti nespravia, lebo nebudú mať čo s čím porovnávať. Výsledkom bude, že test sa nedal zrealizovať, lebo nebol prítomný žiadny biologický materiál. A týmto pádom sa vzdávam, lebo očividne to nechceš pochopiť. A keby si ho naozaj chcela poslať do zadku, tak takéto blbosti ani neriešiš.

@bambulka711 ale bude materiál ale iba jej a automaticky test bude o nicom a úplná zbytočnosť ako ona sama

minenkaa
15. jún 2025
@elsaanna1

elsaanna1
autor
15. jún 2025
@minenkaa

@elsaanna1 a vie o tom

@minenkaa áno

elsaanna1
autor
15. jún 2025
@mandarinka555

@elsaanna1 Môže vôbec taký hlúpy človek existovať? Ty si ten najvyšší level stupidity🙈

@mandarinka555 nekomentuj ked sa ti nepáči ja sa ti neprosim,

elsaanna1
autor
15. jún 2025
@bambulka711

@bambulka711 nie spravia keď poviem že si chcem dať porovnať DNA testy s tým a týmto oni ma neodmietnu prečo by mali

enmery
15. jún 2025
@elsaanna1

@bambulka711 nie spravia keď poviem že si chcem dať porovnať DNA testy s tým a týmto oni ma neodmietnu prečo by mali

@elsaanna1 S kým si chceš nechať porovnať DNA? DNA Ti nejak nevie dokázať vernosť. Neobjednáš sa radšej k psychiatrovi? To nemyslím ako urážku, ale fakt. Žiješ s tyranom v toxickom prostredí.

elsaanna1
autor
15. jún 2025
@enmery

@elsaanna1 S kým si chceš nechať porovnať DNA? DNA Ti nejak nevie dokázať vernosť. Neobjednáš sa radšej k psychiatrovi? To nemyslím ako urážku, ale fakt. Žiješ s tyranom v toxickom prostredí.

@enmery nie zatiaľ nie,no ved stym človekom na ktorého žiarli

elsaanna1
autor
15. jún 2025
@elsaanna1

@elsaanna1 vraj som s ním pred nejakým časom niečo mala ked som sa snim mojim pohádala

enmery
15. jún 2025
@elsaanna1

@elsaanna1 Ešte raz. DNA sa nemení po styku s iným človekom. Vieš mu max dat zistiť otcovstvo a nie, či si s niekym pred xy týždňami chrápala. Tebe jeho požiadavky prídu ok?

minenkaa
15. jún 2025
@enmery

@elsaanna1 Ešte raz. DNA sa nemení po styku s iným človekom. Vieš mu max dat zistiť otcovstvo a nie, či si s niekym pred xy týždňami chrápala. Tebe jeho požiadavky prídu ok?

@enmery tak keď si spraví výber z posvy a bude tam semeno tak asi nájdu nejaké iné DNA,len ona si asi mysli,že sa to tam zbiera a chlapa potom drbne keď tam budú stovky vzoriek🤣😀🤣

bambulka711
15. jún 2025
@elsaanna1

@elsaanna1 ja sa vzdávam. Málokedy napíšem človeku, že je hlúpy, ale ty si naozaj tupá a čo je horšie, nechceš si to dať vysvetliť. Tak choď a potom sem napíš príspevok o tom, ako ťa vysmiali a povedali ti, že v tebe žiadna cudzia DNA nie je.

elsaanna1
autor
15. jún 2025
@minenkaa

@enmery tak keď si spraví výber z posvy a bude tam semeno tak asi nájdu nejaké iné DNA,len ona si asi mysli,že sa to tam zbiera a chlapa potom drbne keď tam budú stovky vzoriek🤣😀🤣

@minenkaa úplne píšeš od veci, veď nemusíš setko komentovať keď nechceš ja sa iba pýtam lebo sa tomu nerozumiem

elsaanna1
autor
15. jún 2025
@bambulka711

@elsaanna1 ja sa vzdávam. Málokedy napíšem človeku, že je hlúpy, ale ty si naozaj tupá a čo je horšie, nechceš si to dať vysvetliť. Tak choď a potom sem napíš príspevok o tom, ako ťa vysmiali a povedali ti, že v tebe žiadna cudzia DNA nie je.

@bambulka711 a prečo by sa tomu mali asi smiať, veď je to normálne keď napíšu že žiadna cudzia DNA sa nenašla