Môže gynekológ zistiť dátum posledného pohlavného styku?
Ahojte kto mi poradí zistí gynekológ kedy som mala pohlavný styk?? ako
@elsaanna1 samozrejme, že sa nenájde po mesiaci. Či si s ním spala alebo nie, nenájdu nič. Alebo si myslíš, že to v tebe zostáva celý život? Takýto DNA test preukáže akurát tak to, či si možno posledných 0-72 mala alebo nemala nechránený styk, ale určite nepreukáže, že si ho nemala pred týždňom a viac.
Ach bože, ešte aj môj nenarodený syn začal robiť kotrmelce 🙈
@bambulka711 vazne jej dokazete venovat tolko casu?ved je zrejme,ze tato osoba je tak jednoduchs,ze nezvlada docitat s porozumenim komentar,tu je akakolvek snaha marna
@bambulka711 vazne jej dokazete venovat tolko casu?ved je zrejme,ze tato osoba je tak jednoduchs,ze nezvlada docitat s porozumenim komentar,tu je akakolvek snaha marna
@bejbs123 aj ja sa sama sebe čudujem. Akosi som neverila, že takýto človek môže reálne existovať. Takže buď existuje, alebo je to troll 😅
@stellariaaquatica , prečo ved DNA testy a podľa vyterou sa to asi zistí
@elsaanna1 jasné..... Ak by bol ten styk V PRIEBEHU POSLEDNÝCH PAR HODÍN/ DNI. Ty už túto tému len riešiš snáď 3 týždne. To už žiadne dna ani nič ti nenájdu. ... Ries to ešte do vianoc
Ja som este hlupejsiu osobu snáď ani nevidela. Nič ti tam nenájdu, a aj tak ti nikto neuverí. Nebude tvoj chlap Kotlar, ktory si myslí že zaockovani ludia sú kukurice? Lebo celkom by to odpovedalo profilu

@bambulka711 ale no
@elsaanna1 Že si z nás robíš prdel?