icon

Môže gynekológ zistiť dátum posledného pohlavného styku?

elsaanna1
11. máj 2025

Ahojte kto mi poradí zistí gynekológ kedy som mala pohlavný styk?? ako

minenkaa
15. jún 2025
@elsaanna1

@minenkaa úplne píšeš od veci, veď nemusíš setko komentovať keď nechceš ja sa iba pýtam lebo sa tomu nerozumiem

@elsaanna1 veď ti to tu vysvetľujú a ja za to nemôžem,že si blba ,že sa to ani nedá pochopiť

elsaanna1
autor
15. jún 2025
@minenkaa

@enmery tak keď si spraví výber z posvy a bude tam semeno tak asi nájdu nejaké iné DNA,len ona si asi mysli,že sa to tam zbiera a chlapa potom drbne keď tam budú stovky vzoriek🤣😀🤣

@minenkaa po takom čase tam asi ani žiadna nebude, keby viem že tam je a mala som s niekým niečo tak asi na take testy nejdem

minenkaa
15. jún 2025

@elsaanna1 poslala som ti link na DNA test,tak zistuj

minenkaa
15. jún 2025

@elsaanna1 takže picháš kade -tade

elsaanna1
autor
15. jún 2025
@minenkaa

@elsaanna1 veď ti to tu vysvetľujú a ja za to nemôžem,že si blba ,že sa to ani nedá pochopiť

@minenkaa ale sa iba slušne pýtam ja nikoho neurazam keď som asi menej chapava

elsaanna1
autor
15. jún 2025
@minenkaa

@elsaanna1 takže picháš kade -tade

@minenkaa ani nie

minenkaa
15. jún 2025
@elsaanna1

@minenkaa ale sa iba slušne pýtam ja nikoho neurazam keď som asi menej chapava

@elsaanna1 ty niesi menej chápala,už ti boli napísané .Sii tupá

elsaanna1
autor
15. jún 2025
@minenkaa

@elsaanna1 poslala som ti link na DNA test,tak zistuj

@minenkaa nikde sa otom nepíše nič som nenašla

minenkaa
15. jún 2025
@elsaanna1

@minenkaa nikde sa otom nepíše nič som nenašla

@elsaanna1 abestebajnneviesbcitat

elsaanna1
autor
15. jún 2025
@minenkaa

@elsaanna1 abestebajnneviesbcitat

@minenkaa čoo??ty aspoň vieš čo píšeš

minenkaa
15. jún 2025
@elsaanna1

@minenkaa čoo??ty aspoň vieš čo píšeš

@elsaanna1 a ešte si aj nechápava

bambulka711
15. jún 2025
@elsaanna1

@bambulka711 a prečo by sa tomu mali asi smiať, veď je to normálne keď napíšu že žiadna cudzia DNA sa nenašla

@elsaanna1 samozrejme, že sa nenájde po mesiaci. Či si s ním spala alebo nie, nenájdu nič. Alebo si myslíš, že to v tebe zostáva celý život? Takýto DNA test preukáže akurát tak to, či si možno posledných 0-72 mala alebo nemala nechránený styk, ale určite nepreukáže, že si ho nemala pred týždňom a viac.
Ach bože, ešte aj môj nenarodený syn začal robiť kotrmelce 🙈

elsaanna1
autor
15. jún 2025
@bambulka711

@elsaanna1 samozrejme, že sa nenájde po mesiaci. Či si s ním spala alebo nie, nenájdu nič. Alebo si myslíš, že to v tebe zostáva celý život? Takýto DNA test preukáže akurát tak to, či si možno posledných 0-72 mala alebo nemala nechránený styk, ale určite nepreukáže, že si ho nemala pred týždňom a viac.
Ach bože, ešte aj môj nenarodený syn začal robiť kotrmelce 🙈

@bambulka711 😂😂 čo už no,tak že čo by prosím pekne mohli obsahovať teke výsledky

elzu
15. jún 2025

Pevne doufam, ze je to jen zly vtip nějakých nudících se puberťáků, protoze kdyby s něčím takovym za mnou prisla realna pacientka, tak si to zapisu do seznamu kuriozit, se kterymi jsem se v praxi setkala.

bambulka711
15. jún 2025
@elsaanna1

@bambulka711 😂😂 čo už no,tak že čo by prosím pekne mohli obsahovať teke výsledky

@elsaanna1 prepáč, ale ja už neviem, čo ti mám napísať na to. Takýto test nepreukáže nič, maximálne to, že si posledných možno 72 hodín nemala nechránený pohlavný styk, pri ktorom do teba chlap ejakuloval. Ale držím palce a idem zabíjať čas niečím zmysluplnejším 😉

letfenixa
15. jún 2025
@elsaanna1

@bambulka711 no tak keď som mnou mal nejaký kontakt tak mu to asi testy ukážu, či nie??

@elsaanna1 nie.

martul
15. jún 2025
@elsaanna1

@elsaanna1 načo si založila novú tému o Tom istom? Ty musíš mať dobrý prievan v hlave

elsaanna1
autor
15. jún 2025
@martul

@elsaanna1 načo si založila novú tému o Tom istom? Ty musíš mať dobrý prievan v hlave

@martul lebo asi hľadám osobu co sa tomu rozumie

elsaanna1
autor
15. jún 2025
@elsaanna1

@elsaanna1 neviem ako to funguje

martul
15. jún 2025
@elsaanna1

@elsaanna1 neviem ako to funguje

@elsaanna1 či nevieš ako funguje. Veď vieš, že máš už jednu tému tak tam pokračuj.

martul
15. jún 2025
@elsaanna1

@elsaanna1 lebo si asi nechápavá. Každá jedna ti to tam vysvetlila, len ty to nemáš s čím pochopiť.

elsaanna1
autor
15. jún 2025
@martul

@elsaanna1 lebo si asi nechápavá. Každá jedna ti to tam vysvetlila, len ty to nemáš s čím pochopiť.

@martul presne

mandarinka555
15. jún 2025
@elsaanna1

@martul presne

@elsaanna1 Každý ti tu podrobne vysvetľuje, ale ty si úplne v riti...Len sa prosím ťa nerozmnožuj, lebo už teraz ľutujem to dieťa🙈

bambulka711
15. jún 2025
@elsaanna1

@martul presne

@elsaanna1 tak takto... povedzme, že žena má sex a chlap sa do nej spraví. To znamená, že má v sebe spermie, ktoré sú nositeľmi DNA. Spermia žije v krčku maternice alebo maternici cca 72 hodín. V pošve ani toľko nie, lebo je tam také kyslé prostredie, že všetky spermie to zabije. Postupne sa spermie z tela prirodzene vylúčia - menzes, vaginálny výtok, atď. atď. a s nimi odíde aj tá DNA, ktorú by si chcela porovnávať. Takže po troch dňoch, nech po týždni od takéhoto sexu nie je možné dokázať, či a kedy si sex mala. Pokiaľ ovšem nezostaneš tehotná a vtedy sa porovnáva DNA dieťaťa s DNA potenciálneho otca.
Už tomu rozumieš, že ak si mala sex pred mesiacom, žiadny DNA test to nedokáže?

elsaanna1
autor
15. jún 2025
@bambulka711

@elsaanna1 tak takto... povedzme, že žena má sex a chlap sa do nej spraví. To znamená, že má v sebe spermie, ktoré sú nositeľmi DNA. Spermia žije v krčku maternice alebo maternici cca 72 hodín. V pošve ani toľko nie, lebo je tam také kyslé prostredie, že všetky spermie to zabije. Postupne sa spermie z tela prirodzene vylúčia - menzes, vaginálny výtok, atď. atď. a s nimi odíde aj tá DNA, ktorú by si chcela porovnávať. Takže po troch dňoch, nech po týždni od takéhoto sexu nie je možné dokázať, či a kedy si sex mala. Pokiaľ ovšem nezostaneš tehotná a vtedy sa porovnáva DNA dieťaťa s DNA potenciálneho otca.

@bambulka711 aha áno ďakujem.tak sa ešte spýtam že by mi ten výter spravili,aj jemu tak by tam bolo napísané že sa nezhoduje ale že sa stopa nezistia pri dvoch osobách?

elsaanna1
autor
15. jún 2025
@bambulka711

@bambulka711 ďakujem za vysvetlenie

bambulka711
15. jún 2025
@elsaanna1

@bambulka711 aha áno ďakujem.tak sa ešte spýtam že by mi ten výter spravili,aj jemu tak by tam bolo napísané že sa nezhoduje ale že sa stopa nezistia pri dvoch osobách?

@elsaanna1 výter ti zobrať môžu a potvrdia ti akurát tak to, že si nemala styk posledných cca 72 hodín - ako som ti už 3x napísala. Takže tvoju vernosť/nevernosť to aj tak nepreukáže, akurát si ťa lekári, ako bolo spomenuté, zapíšu do zoznamu kuriozít.

elsaanna1
autor
15. jún 2025
@bambulka711

@elsaanna1 výter ti zobrať môžu a potvrdia ti akurát tak to, že si nemala styk posledných cca 72 hodín - ako som ti už 3x napísala. Takže tvoju vernosť/nevernosť to aj tak nepreukáže, akurát si ťa lekári, ako bolo spomenuté, zapíšu do zoznamu kuriozít.

@bambulka711 to určite nie oni by len mali porovnať DNA načo im mam hovoriť že čo a kedy sa stalo

bambulka711
15. jún 2025
@elsaanna1

@bambulka711 to určite nie oni by len mali porovnať DNA načo im mam hovoriť že čo a kedy sa stalo

@elsaanna1 ja sa vážne vzdávam 🙈🙈🙈

elsaanna1
autor
15. jún 2025
@bambulka711

@elsaanna1 ja sa vážne vzdávam 🙈🙈🙈

@bambulka711 ale no