icon

Može zohrávať dôležitú úlohu váha ženy pri otehotnení?

nidukk
8. máj 2011

Ahojte chcela by som sa spytat ci zohrava ulohu váha pri otehotneni... myslim tym to, ze som veľmi chuducka aj napriek tomu že jem stale vela a casto,lekar mi však povedal že mam ukažkovy metabolizmus ale s manželom sa pokusame o babatko a nejako sa nam to nedarí zatial... No ked som sa rozpravala s kamoškami alebo tak,tak mi vraveli ze to moze byt aj tym ze som chudunka.... ale zase je kopec dievcat a žien ktore su taktiez štihle a v pohode babatko vynosia.... dakujem

Strana
z2
nidukk
autor
9. máj 2011

No to je najhoršie ked sa ludia staraju.... za prve každeho osobna vec a za druhe sa nebudes takym zvedavcom spovedat ze co a ako.... pride a bude... a z depiek ta hned rychlo vyvediem... beries aj nejake vitaminy alebo tak na otehotnenie???

odrik
9. máj 2011

@nidukk moooc dakujem. Snazim sa drzat!!! Tebe vsetko dobre!

elebe
9. máj 2011

@nidukk no brala som femibion,ale ajtak nič a teraz neberiem nič....kašlem na to....

domca1511
9. máj 2011

Inak brala som baby plan pol roka red tym lebo sme uvazovali o babetku.A ked sme sa rozhodli,ze to skusime otehotnela som na prvy krat.Drzime palceky:D

sestricka2
9. máj 2011

@nidukk neviem či chodis do nejakého centra tam vlastne všetko vyšetria u teba aj partnera, ale jeden gynekológ mi povedal, že dôlež úlohu pri oteh zohrávajú hormóny štítnej žľazy a hypofýzy, tie ak nie sú v poriadku tak žena má problém otehotnieť, samozrejme choroby, ktoré tu spomínali v spojitosti s nízkou hmotnosťou tiež,

nidukk
autor
9. máj 2011

@elebe Skus babyplan alebo aj materna aj ked ta je vacsinou uz pri otehotneni ale jedna zname otehotnela po 15 rokoch plus vitaminy AD, B6,B12 a vraj to pomaha... taktiez to uz uzivam tak vidiime... ale az otehotnies AD uz neber dalej.. 🙂 držim silno prsteky... 🙂) obom aby sme sa dočkali

nidukk
autor
9. máj 2011

@domca1511 Aj ja ho uzivam plus dalsie vitaminky k tomu tak uvidiiime snad sa pošťastí... 🙂

nidukk
autor
9. máj 2011

@sestricka2 No my nenavstevujeme žiadne taketo centra sme este momentalne v anglicku a ja tu ani nic spolocne so ziadnimi lekarmi nechcem mat... aj na slovensku by som chcela rodit... kebyze sa pošťastilo... ale viem že vsetky vysetrenia co som absolvovala su v poriadku... tak asi len netreba zufat a pride to... 🙂

Strana
z2