icon

Môžem byť chorá?

patinqaa
12. mar 2022

Ahojte,
Mam cely zivot presne MS 28-30dnovy cyklus (s rovnakými príznakmi). Tento mesiac sme sa s muzom zacali snazit.
Hned po ovulke naduvanie, pichanie vo vajecniku, mierne bolesti prs. Potom po tyzdni ovulacie prisli ako keby MS bolesti (mierne) a spinenie - ruzove - cca 22dpo a dalsie spinenie vcera 24dpo.
Prosim nemal niekto podobnu skusenost ? Viem nie je to doktor poradna, len prosim o skusenosti. Ja sa normalne bojim co sa to so mnou deje.
Nemyslim si ze toto su priznaky tehotenstva.
MS ma prist o 4 dni (pricom priznaky MS som mala v den ms nikdy nie pred)
Ďakujem pekne za skusenosti

kukulienka83
12. mar 2022

@patinqaa a prečo by si nemohla byť... Aby si nebola prekvapená, tak ako ja s mojím prvým, keď sme ho dali na prvú šupu po vysadení hak.

thereisabear
12. mar 2022

Môže to byť aj tehotenstvo. Sprav si test.

patinqaa
autor
12. mar 2022

@kukulienka83
@thereisabear Lebo ziadne ine priznaky uz nemam.
Spravim si ten test ale az buduci tyzden lebo do MS 4-5 dni
Uvidime ale mam obavy skor co ak so mnou nieco nie je v poriadku :/

thereisabear
12. mar 2022

@patinqaa nemusíš mať žiadne iné príznaky, niekto nemá vôbec žiadne, iné zas prídu a odídu

svetlana16
12. mar 2022

@patinqaa skor to vyzera na tehotenstvo..

kukulienka83
12. mar 2022

@patinqaa úplne zbytočne sa stresuješ.,.pekne počkaj na ms a keď nepríde, testuj 😉 čo ako myslíš že by ti malo byť , ženské telo a hormóny to je nevyspytateľná dvojica 😅

patinqaa
autor
12. mar 2022

@kukulienka83 Ja som hypochonder .. vzdy myslim na to najhorsie ked mi telo ukazuje nieco mimo normalu 🥲😅

kukulienka83
12. mar 2022

@patinqaa tak to budeš mať veselé tehotenstvo 😅
Každopádne daj vedieť ako to dopadlo par dní, už som sama zvedavá 😉 veľa šťastia

patinqaa
autor
16. mar 2022

@patinqaa Zeny, MS dorazila, sice v omeskani o 1 den.
Nic mi nie je 😅😬 neumieram 🥱😅

svetlana16
16. mar 2022

@patinqaa chvalabohu 💪😉