icon

Môžem ísť na gynekologické vyšetrenie počas menštruácie?

13. máj 2024

Ahojte,zajtra som mala ist na gyn.kvoli problemom-zapachajuci vytok,bolesti atd. Lenze dnes som predcasne dostala ms. Mam tam ist hned rano a musim dieta najskor odniest k mame, cize predtym nestiham volat ku lekarovi. Myslite,ze ma vysetria aj tak? Napr.ze by som si dala tampon a pred vysetrenim ho vytiahla. Nemam silne krvacanie este. Alebo to zrusit? Otazne je,kedy sa tam dostanem potom...mate skusenosti?

stellarstar
•
13. máj 2024

Nie, mne termín preložili

katariiinkaa
•
13. máj 2024

ak si tam mala ísť s problémom a nie na preventívnu prehliadku, tak myslím že by ťa vyšetrili aj tak. Záleží však či krv neskreslí výsledky. Ak malo ísť aj o preventívnu, tam ti termín určite preložia.

lienka.7
•
13. máj 2024

Pokial nemáš problém, tak s menzesom sa inak na gyndu nechodi

autor
•
13. máj 2024

@lienka.7 ved pisem, ze mam problemy, preto som bola objednana...ale radsej to prelozim,ak to ma skreslit vysledky...vdaka
@katariiinkaa
@stellarstar vdaka

kiki68
•
13. máj 2024

Ak su problemy tak chod. Myslis, ze im to nieco robi? Rovnako v sestonedeli vysetria cokolvek treba. Oni su zvyknuti, su to profesionali a ked nejde o preventivku, tak tam treba nieco riesit

jaskolka
•
13. máj 2024

Keď si bola objednana s problémami, ako píšeš, tak chod a normálne povedz, ze si dostala menzes skôr.

dadka1997
•
13. máj 2024

Šla by som so slovami, ale dostala som menzes... mozno aj pre ten problem, ktori máš si začala krvácať skôr...

hopsas
•
13. máj 2024

Môj gynekológ bez.problemov vyšetruje ak mas.problen a ak máš prave menštruáciu ...na vyšetrenie si potom berie taký kalisok...ale je to teda fest nepríjemné ísť na gyndu keď krvacas

kathhii
•
13. máj 2024

Raz som tak bola, mala som problémy a normálne má vyšetrili. Upozornila som na tom predom.