Môžem ísť na urgent skoro ráno?
Zdravím vás chcem sa opýtať či sa na urgent môže ísť aj skoro ráno i keď obvodný lekár ordinuje nevyhodia ma odtiaľ a nepošlú ku obvodnej lekárke??ďakujem pýtam sa lebo nemám stým skúsenosti
@katarina40 trpnutie v hlave by mohol byt dovod na urgent, kym sa dostane k neurologovi normalnou cestou prejde niekolko tyzdnov. Ale nech skusi Milgamu ja som po covide nieco mala podobne. Vola sa to neuropatia
@zabka79 áno tŕpnutie v hlave celkový tras tela a to sa človek zlakne...už aj milgamu sme skúšali to akosi nezaberalo obvodná jej dala Neurol tak uvidíme no ...veď určite aj toto sú následky covidu si myslím
@zabka79 áno tŕpnutie v hlave celkový tras tela a to sa človek zlakne...už aj milgamu sme skúšali to akosi nezaberalo obvodná jej dala Neurol tak uvidíme no ...veď určite aj toto sú následky covidu si myslím
@katarina40 drzim palce

@katarina40 tak keď sa pohoršilo, na urgent. Ja som není zástanca zneužívania urgentu ale toto je zufale takto dlho čakať .. a keď sa reálne zhoršil stav tak nie je o com
@pink_lady veď práve že človek si nevie rady tak ho napadne jedine urgent určite by som tam nešla zo somarinou alee keď je človeku na nič iné neostáva...