icon

Môžem ísť na urgent skoro ráno?

katarina40
23. okt 2025

Zdravím vás chcem sa opýtať či sa na urgent môže ísť aj skoro ráno i keď obvodný lekár ordinuje nevyhodia ma odtiaľ a nepošlú ku obvodnej lekárke??ďakujem pýtam sa lebo nemám stým skúsenosti

Strana
z2
katarina40
autor
27. okt 2025
@pink_lady

@katarina40 tak keď sa pohoršilo, na urgent. Ja som není zástanca zneužívania urgentu ale toto je zufale takto dlho čakať .. a keď sa reálne zhoršil stav tak nie je o com

@pink_lady veď práve že človek si nevie rady tak ho napadne jedine urgent určite by som tam nešla zo somarinou alee keď je človeku na nič iné neostáva...

katarina40
autor
27. okt 2025
@zabka79

@katarina40 trpnutie v hlave by mohol byt dovod na urgent, kym sa dostane k neurologovi normalnou cestou prejde niekolko tyzdnov. Ale nech skusi Milgamu ja som po covide nieco mala podobne. Vola sa to neuropatia

@zabka79 áno tŕpnutie v hlave celkový tras tela a to sa človek zlakne...už aj milgamu sme skúšali to akosi nezaberalo obvodná jej dala Neurol tak uvidíme no ...veď určite aj toto sú následky covidu si myslím

zabka79
28. okt 2025
@katarina40

@zabka79 áno tŕpnutie v hlave celkový tras tela a to sa človek zlakne...už aj milgamu sme skúšali to akosi nezaberalo obvodná jej dala Neurol tak uvidíme no ...veď určite aj toto sú následky covidu si myslím

@katarina40 drzim palce

Strana
z2