Môžem mať zápal prsníka?
Aj ked som.po.porode 1,5 roka a kojim len v noci?
☹️ nechápem prečo, kojim iba večer, no posledné dni viac krát.. tuto noc ma chytila bolesť v jednom a mam tam taku hrcku a ta boli.. nič iné nemam ,ani teploty,tak neviem co to je...
Ja keď som to mala nedávno, tak som mala dva dni teplotu a potom dva dni hrčku aj červené fľaky. Samo to prešlo, iba som si to masírovala a kojila čo najviac. Inak poradiť neviem, som amatér, iba dva mesiace kojenia mám za sebou.
@svokrinjazykmonika ja som to mala tiež niekedy 5t po pôrode, tiež s teplotami a skončila som na ATB. No teraz msm len tvrdú boľavu hrčku na dotyk a inak nič 😰
Ja som chytila zápal prsníka 5 rokov po kojeni. Bolo leto, prišla som spotena z cvičenia a nechcelo sa mi ísť hneď do sprchy. A ešte navyše sa v tom čase sestre narodilo babo a keď bola u mňa, tak sa mi zrejme zbúrili hormóny🙂 Ktovie. Ale doktorka na sone mi tvrdila, že to až také nezvyčajné nie je, že zápal mávajú aj dôchodkyne. Ale u teba je to z dojčenia.
Ešte doplním, že sa Ti mohol upchat len mliekovod. Skús si to miesto dobre rozmasirovat pri sprchovaní.
Rok nekojim a trapim sa s opakovanymi zapalmi prsnika. Akurat si jednym prechadzam. Nastastie bez teplot, ale bolest horsia ako porod. Ani po atb mi hrcka uplne nemizne. Uz stresujem nad kadecim. V januari idem na vysetrenia, tak som zvedava..

Mozes mat jasne