Možné tehotenstvo počas pettingu
Dobrý deň chcela by som sa vás opýtať či by ste mi mohli poradiť ...s priateľom sme robili petting bez oblečenia a som ešte panna lebo pre mňa je priskoro na sex ešte (mam19) no a bojím sa či by kvapôčky lásky nemohli obsahovať spermie ...pred tým neejakuoval a mal sprchu je možné že by som mohla otehotnieť ?
@kikuriku nestresuj - nie, neotehotnela si. Vies si predstavit to nizke percento moznosti otehotnenia pri pettingu?? Ked sa ani nespravil?
Nepoviem, zeby sa spravil a potom ta dorobil. Ale takto?
@kikuriku alebo peting (z angl. pet – maznáčik, domáce zvieratko) je maznanie sa, bozkávanie, hladenie až jemné erotické dotyky, bez toho, aby nastala súlož; môže však dôjsť k orgazmu alebo ejakulácii, najčastejšie u zdržanlivejších mladistvých.
V prípade dotyku genitálii sa označuje ako heavy petting.
@veronikaszabova Nie nespravil sa ....a tie kvapôčky lasky nie sú až také nebezpečné teda ?
@kikuriku su v pripade SEXU. Ty si sex nemala
@veronikaszabova Nemala takže môžem byť kľudná ?
@kikuriku preboha, este kolko krat to potrebujes mat napisane. Pozri si odpovede - kazda ti pise, ze tehotna nebudes 🙈
@veronikaszabova Prepacte že som taká 🙈
Ja ta chapem ze si z toho v strese. Tiez som velka stresmenka co sa tohto tyka a tiez som toto riesila par krat.. no nastastie som z toho neotehotnela, a co sa tyka kvapiek lasky, ano, mozu obsahovat spermie, ale hlavne v pripade, ak muz pred tym uz ejakuloval, a nevymocil sa, a neumyl.
A presne takto je ročne zabitých xy deti ktoré ani nedostali šancu na život. Kvôli tomu že mladí nevedia čo robia a nevedia aké to môže mať dôsledky a buď pojedia tabletky "po" alebo v tom horšom prípade idú na potrat. Keď niečo nevieš tak asi to nerob však ? Riziko je všade. To máš ako s elektrikou keď sa raz do toho nevyznám nebudem sa v Tom vŕtať veď ma to môže zabiť. Nesudim ťa ani nič ale vždy mi dôjde tak blbo z takých príspevkov lebo ÁNO môžeš otehotnieť a potom chudata tie deti. Veľa žien ani šajnu nemá ako k decku prišli. Nebudem ti radiť antikoncepciu lebo ja sama som proti antike ale očividne podľa toho čo píšeš nie si na takú zodpovednosť pripravená. Nemyslím len dieťa ale aj sex samotný. A z tvojho písania nie je jasné ako sa kvapôčky lásky mohli do teba dostať keď ste sex nemali 🙄 keď ste sa treli o seba orgánmi k otehotneniu dôjsť môže aj keď je šanca nízka .. po Tom všetkom čo ti tu ženy napísali pochybujem že ešte budeš mať potrebu sa uistiť či si či nie si tehotná. Keď ste nič nerobili - nie si !
Keď ste niečo robili - je šanca že si ...
Čakám na fotku testu za pár týždňov 😏 som či nie som ?
Tie kvapôčky má znervózňuju
@kikuriku pozri, len ty vies co si s chlapom vyvadzala. A dostala si uz odpovede. Myslim,ze viac ti ich uz netreba. Treba mozno tak zobrat knizku biologie takej troska pokrocilejsej ( nie o vcelickach a kvietockoch 🙂 ) a co to si nastudovat. To ti prinesie vacsi klud ako 200 konikovskych odpovedi 🙂 drzim palce pri samostudiu 🙂
Zacina to urazat moju ineligenciu...naozaj si taka blba?

@kikuriku alebo peting (z angl. pet – maznáčik, domáce zvieratko) je maznanie sa, bozkávanie, hladenie až jemné erotické dotyky, bez toho, aby nastala súlož; môže však dôjsť k orgazmu alebo ejakulácii, najčastejšie u zdržanlivejších mladistvých.
V prípade dotyku genitálii sa označuje ako heavy petting.