Musí byť implatačné krvácanie?
Cítili ste niekotra uhniezdenie? A ak áno musí sa pri tom spinit? Alebo ste o tom ani nevedeli. Myslím skôr tie, ktoré ste sa sledovali a rátali dni po ovulácii. Ďakujem
Mala som spinenie pri prvom tehotenstve v case menstruacie, cakala som, ze sa rozbehne a nic. Ale vtedy to bolo u mna normalne, aj tyzden som zvykla spinit. Toto bolo asi dni hnede.
Pri druhom nic, dlho som nevedela, ze som tehotna, syn mal rok vtedy.
Pri tretom a stvrtom som tiez nemala ziadne spinenie.
Nie, nemusi byt.
Nemusi, nemala som,ziadne krvacanie ci spinenie pocas celeho tehotenstva, netusila som ani ze som tehotna, spomenula som si, ze mi vlastne tyzden meskaju a na teste kolajnice
Moze, nemusi. Kazda zena ma zaciatok aj priebeh tehotenstva iny.
Ja som nic neratala, nesledovala a prave podla spinenia par dni pred ms som vedela ze som tehotna a ze sa jedna o uhniezdenie. Nikdy predtym sa mi to totiz nestalo. A test mi to potom len potvrdil
Nie, nemala som ani pri jednom. Ale mala som silnejšie bolesti v podbrušku, ale to som myslela, že je pms 😂
Pri prvom tehotenstve absolútne nič. Nebolo plánované. Pri druhom som presne vedela kedy ovulujem a na 6 dpo sa mi začala tak divne točiť hlava. Myslela som si, ze idem byť chorá. Nepripustala som si, ze by to mohlo byť tehotenstvom. Implantacne krvácanie som nemala. 🙂
Nie, nemusi byt. 2x som nic nemala
Implantačné krvácanie je zriedkavé, môže nastať alebo väčšina žien si nič nevšimne.
@snehulak77 mam taky istý príznak ze ma bolia prsia a pod bruškom meška mi ms13 dni a pri uhniezdeni som nemala špinenie

Nič som nemala, nezaznamenala, že by sa niečo dialo inak. Ešte pred menzesom ma ale dosť boleli prsia a mala som teplotu, to bolo nezvyčajné.