Musí byť implatačné krvácanie?
Cítili ste niekotra uhniezdenie? A ak áno musí sa pri tom spinit? Alebo ste o tom ani nevedeli. Myslím skôr tie, ktoré ste sa sledovali a rátali dni po ovulácii. Ďakujem
Mala som spinenie pri prvom tehotenstve v case menstruacie, cakala som, ze sa rozbehne a nic. Ale vtedy to bolo u mna normalne, aj tyzden som zvykla spinit. Toto bolo asi dni hnede.
Pri druhom nic, dlho som nevedela, ze som tehotna, syn mal rok vtedy.
Pri tretom a stvrtom som tiez nemala ziadne spinenie.
Nemusi, nemala som,ziadne krvacanie ci spinenie pocas celeho tehotenstva, netusila som ani ze som tehotna, spomenula som si, ze mi vlastne tyzden meskaju a na teste kolajnice
Moze, nemusi. Kazda zena ma zaciatok aj priebeh tehotenstva iny.
Ja som nic neratala, nesledovala a prave podla spinenia par dni pred ms som vedela ze som tehotna a ze sa jedna o uhniezdenie. Nikdy predtym sa mi to totiz nestalo. A test mi to potom len potvrdil
Nie, nemala som ani pri jednom. Ale mala som silnejšie bolesti v podbrušku, ale to som myslela, že je pms 😂
Pri prvom tehotenstve absolútne nič. Nebolo plánované. Pri druhom som presne vedela kedy ovulujem a na 6 dpo sa mi začala tak divne točiť hlava. Myslela som si, ze idem byť chorá. Nepripustala som si, ze by to mohlo byť tehotenstvom. Implantacne krvácanie som nemala. 🙂
Implantačné krvácanie je zriedkavé, môže nastať alebo väčšina žien si nič nevšimne.
@snehulak77 mam taky istý príznak ze ma bolia prsia a pod bruškom meška mi ms13 dni a pri uhniezdeni som nemala špinenie

Nič som nemala, nezaznamenala, že by sa niečo dialo inak. Ešte pred menzesom ma ale dosť boleli prsia a mala som teplotu, to bolo nezvyčajné.