Mycomax na kvasinkovú infekciu
Dobrý deň žienky , potrebovala by som radu od vás. Už dva týždne ma trápi kvasinková infekcia. Niekedy sa cítim lepšie inokedy horšie. Ale niekedy už ani vydržať sa to nedá najmä večer , strašne ma tam dole všetko páli a svrbí. Som náchylná veľmi často na tieto infekcie. Chcem sa opýtať dve otázky. Doktorka mi predpísala Mycomax tabletky - tri sú v balení. Ja som akurát dnes užila druhú. Trošku je to už utlmenejšie ale večer je to aj tak nenormálne čo sa mi robí..... Poraďte mi prosím, dokáže ma tento liek vyliečiť vôbec z tých kvasiniek? Neutlmuje to len dočasne? Lebo nechcem si to potom po liečbe prenášať znovu s partnerom. A maste s látkou klotrimazol mi príznaky ešte viac zhoršujú a ešte viac opúcham. Takže ani čípky ani maste používať nemôžem. A mám ešte jednu otázku - holenie tam dole by príznaky asi ešte viac zhoršili asi však?
Pomoze dlhodoba liecba flukonazolom vid nedávny príspevok gynekologicky na ig:
Holit sa normalne mozes.
@anavixy Ďakujem za odpoveď 🩷
@anavixy Ďakujem za odpoveď 🩷
@vaneskazita mozes este skusit fungicidin, je tam ina ucinna latka ako v canestene a podobnych. A este sa oplachuj vodou po kazdej potrebe, ak nemas bidet, tak flasa s teplou vodou so sebou a po oplachnuti jemne osusit kozu
@vaneskazita mozes este skusit fungicidin, je tam ina ucinna latka ako v canestene a podobnych. A este sa oplachuj vodou po kazdej potrebe, ak nemas bidet, tak flasa s teplou vodou so sebou a po oplachnuti jemne osusit kozu
@viestta Ďakujem 🩷

Pomoze dlhodoba liecba flukonazolom vid nedávny príspevok gynekologicky na ig:
Holit sa normalne mozes.