Mykoplazmy a Ureaplazmy - ako sa ich zbaviť?
Ahojte, uz dlhšie sa neviem zbaviť mykoplazmy a ureaplazmy v posve. Dlhodobo ma trápilo svrbenie a pálenie tam dole aj vytoky az sa nakoniec zistilo tieto pliagy😕 brala som Deoxymykoin a Summamed (ATB) aj koloidne striebro ale nič nezaberá. Partner bol na vyšetrení našťastie on to nemal zistené tak sa liecim iba ja no nič nezaberá. Dosť mavam aj bolesti v podbrusku a v krížoch uz neviem co vyskúšať ďalej.Ak ste mali podobný problém prosím co vám pomojlo? Ďakujem ☺
@nicky90 ahoj no vraj som sa ich zbavila ani neviem ako 😀 len aby som sa dlho netešila tak mi zas našli nejaku gardnellu to ani neviem co je dala mi na to entizol tak hádam je to ok. A ty máš niečo nové ?☺
Ešte že tak 🙂 mne sa nechce upraviť cyklus. Takže mám zvýšenú dávku Duphastonu. Tak uvidíme.
@nicky90 aj ja som teraz brala Duphaston inak v polovici ako som ho brala som začala mať spinenie a celkom mi robil krce v podbrusku nemáš s ním takú skúsenosť ?
@katulienkaja Beriem ho od januára a teraz sa mi začal kaziť celý cyklus spinim aj krvácam skôr akoby som mala aj dlhšie ako som zvykla.. A lekár mi zvýšil dávku 🤷🏼♀️ nerozumiem tomu. 2.11. Mi skončila menstruacia a dnes začala, pôjdem k lekárovi v stredu 🤦🏼♀️
@nicky90 fuha no mne to tiež tak raz spravilo ze mi prišla ms uz na 21DC a aj teraz co som ho brala som pár dní spinila. ..skús sa ho spýtať na Utrogestan vraj je to ako duphaston ale niektoré ženy ho lepšie znášajú ☺

@katulienkaja máš niečo nové?