Mykoza
Ženy poraďte, stále pred MS pár dni mam slabšiu mykozu, zvyčajne len svrbenie/palenie. Teraz večer už to znova pociťujem. Prosim poradte mi nejake "babske rady" čim to dnes môžem zmierniť. Nemam doma canesten ani žiadnu masť. Ďakujem za každu radu.
@anonym_autor mierny diskomfort je pred menzesom bezny, vplyvom hormonov. Ked nemas vytok a same to ustupi, mykoza to nie je.
@anonym_autor kúpeľ so sódou bikarbónou. Zmiešaj 2 pretlačené cesnaky, tymián s olivovým olejom, nechaj 10 minúť odstáť a natri na toast.
Pred a po ms sa meni ph.. je to normalne, pouzivam kvalitne probiotika vaginalne od gynekologicky, uz ten problem nemam
Pred a po ms sa meni ph.. je to normalne, pouzivam kvalitne probiotika vaginalne od gynekologicky, uz ten problem nemam
@sweet20 môžem sa opýtať čo sú to za probiotiká? A to používaš pred každou ms?
@sweet20 môžem sa opýtať čo sú to za probiotiká? A to používaš pred každou ms?
@angela1989 ahoj, nazov netusim, musim zajtra pozriet, uzivam raz za 3 dni

A je to naozaj mykóza ? Tiež mám tak cca 2 dni pred menštruáciou taký menej príjemný pocit. Akokeby mierne pálenie. Bola som aj na vyšetrení, všetko bolo v norme. Skôr to prisudzujem tomu, že sa telo pripravuje na "očistu" a vtedy je to prostredie asi suchšie, čo robí takýto nepríjemny pocit.
Ak to máš vážnejšie, určite by som išla k lekárovi.