Mykóza a močové problémy
Ahojte 🙂 píšem anonymne, lebo je to chúlostivý problém. Chcela by som sa poradiť, resp. pýtať, či má niekto podobnú skúsenosť. Pred tehotenstvom mi začala mykóza. Na to som otehotnela a silnú mykózu som mala až do pôrodu. Nešlo to preliečiť ničím, bolo to aj v kombinácii so streptokokom. Dúfala som, že po pôrode to prestane a naozaj bol 3/4 roka pokoj. Teraz sa mi vrátili. Neviem, či oslabená imunita alebo zmena hormónov. V poslednom čase mám aj močové problémy, ráno ma bolievajú obličky. Naviac ma to celé páli nielen vpredu, ale aj vzadu. Mám macmiror, probiotiká, kokosový olej s tea tree. Vetrám to, čo najviac. Snažím sa dietovať, ale už nedávam úplne, asi si telo aj žiada, keďže kojím. Zatiaľ nevidím nejaký efekt. Manžel dostal Prokanazol. Máte skúsenosť, že by šlo o prechodný stav, ktorý by súvisel s nabiehaním cyklu? Potrebujem vidieť svetielko na konci tunela 🙂
@andreaak05 Stery mi robili iba na kvasinky. Resp. v tehotenstve aj na streptokoka, to čo sa robí všetkým. Ale to je rok dozadu. Držím palce, lebo viem, aké je to hrozné.
@arabellka1 Robila som si raz sedaci kúpeľ v dubovej kôre a raz v zriedenom tea tree. Možno ešte ten výplach by som mohla skúsiť. Vďaka za radu. 🙂
Dakujem, je to veru hrozne. Aj ja tebe drzim palce. Ale dala by som si na tvojom mieste porobit vsetky stery, lebo doktori ti ich sami od seba nespravia.
@andreaak05 Vďaka za radu. 🙂 Ak sa to bude opakovať, plánujem ísť aj na imunológiu. Začala som brať aj hlivu ustricovú na imunitu a citrovital grapefruitové kvapky, a vyzerá že niečo zabralo. Tak uvidíme. Všetko dobré 🙂

Ahoj. A robili ti stery aj na ine bakterie ako streptokoka, napr ecoli, ureaplazmy a mykoplazmy? Lebo ja s tym bojujem 5 rokov a tiez som mala prve roky vytoky a zapaly mocaku.