Myómy v maternici - rady a skúsenosti
ahojte baby gynekolog my na prehliadke nasiel viacero myomov roznej velkosti vacsi a mensie ☹ problém je ale ten ze mam 25 rokov a strasne by sme s partnerom chceli dieta no gynekolog mi vysvetlil ze myomy mozu byt pricinou potratu a neuspesneho otehotnenia. Vy ktore ste mali myomy ako vam to lekar riesil? Dal vam lieky popripade ste boli operovane alebo ste si dopomohli aj stravou alebo alternativ.medicinou? A po operacii sa kolko musi cakat aby zena mohla otehotniet? uvitam fakt kazdu radu som velmi nestastna ☹ dakujeeem
@amarilka26 dakujem to dufam ze sa budem smiat a o pol roka ti dufam poslem foto fazulky 🙂
@jaruna123 urcite ano ;) Mna nechal gynekolog este 2 mesiace doma, bolo prave leto, tak som si este aj prazdniny uzila 🙂
Dievčatá mne sa myom zväčšil na 7cm v čase tehotenstva, lekári ani po pôrode neodporúčali vyberať (je to vždy individuálne). Mám za to, že tak ako som si ho nárastla si ho aj zmenšim /zmizne...
Pomáha mi vnútorná konzumácia jačmeňa a chlorelly od Green Ways a aplikácia vagin. guľôčok z chlorelly....
Už teraz ho mám o niekoľko cm menší...
Skúste prečítať toto:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=267...
A pre tie, ktoré nemôžu otehotnieť, vrelo odporúčam prečítať toto:
Poznám osobné prípady kedy sa to podarilo 🙏
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=283...
@amarilka26 Mne lekár teraz zistil myómy 7 cm a 3 cm a nechcem ísť na operáciu. Na základe vašej dobrej skúsenosti s produktami Gynex, Cytosan a Cytovital som si ich práve objednala. Myslíte, že mi pomôžu pri zmenšení myómov?
@zlatican ja som take pripravky neuzivala. Lekar mi predpisal Esmyu, ale nezabrala dostatocne a problemy sa zhorsovali. Operacia teda bola uz nevyhnutna a nelutujem. Drzim Vam palce 🙂
@kludna dat na radu gynekologa. Ja som hladala ine riesenie aby som nemusela na operaciu, no stratila som kopu casu a zhorsilo sa mi to, takze som sa operacii nevyhla. Casto sa operuju laparoskopicky, no mne museli rezom na bruchu a teda bola som ako po cisarskom. Nelutujem, len si vycitam ze som to neurobila skor.
@kkkatkaaa a ako často ste robili ten kúpeľ prosím Vás a strava?

@jaruna123 drzim palce, dobre to dopadne 🙂 potom sa tu este zasmejeme na zazitkoch z klystira🤣 z toho jedineho som mala strach. Nakoniec ked mi ho sestricka dala, tak som sedela na zachode a strasne som sa smiala 🙂 brala by som ho pravidelne, super vycisti a dobre som sa citila 😆