Nafúknuté brucho z Medrolu
Ahojte,pred tyzdnom som zacala uzivat Medrol...nakolko sa nam nedarilo otehotniet a ani sa 2x nepodarilo IVF,poslali ma na reprodukcnu imunologiu,kde mi vysli vysoke hodnoty cytokinov a teda predpisany spominany Medrol...lekarka ma upozornila na mozne vedl.ucinky ako podrazdenost,nervozita,chut do jedla a hlavne na sladke a nafuknutost ako pred menzesom...uzivam ho tyzden a vyzeram ako v 3 mesiaci 😑 som z toho uplne nestastna a neviem co robit...davam si velky pozor na jedlo a odkedy som si dala prve tabletky som sladke do ust nic nedala...nejem tucne,vysmazane,mastne,biele pecivo ani muku...pijem len vodu prip.vodu s citronom ci caj ochuteny citronom..jem cca 4x denne,snazim sa pravidelne...liek budem uzivat este min.6-8tyzdnov,podla vysledkov a uz teraz sa bojim ako budem vyzerat ked po tyzdni je to zmena...nevravim,ze som tucna,len nie som zvyknuta na take brucho...v lete radsej ani do plaviek nepojdem 😐
Myslite,ze keby som vypila 2l a viac tekutin denne pomoze to? Teraz vypijem max 1,5l....dakujem za odpovede
@adamar ahoj je to troška staršia téma ale mne dr prepísal medrol denne 8 mg keď mi vyšiel pozitívne tehotenský test som po dvoch potratoch pomohlo ti to?

@adamar môže ma z medrolu nadúva už je to 4-5 dní