icon

Nahmatala som si steh po sekcii

vanda323
3. feb 2022

Dievčatá, taká rýchla otázka , pretože ma to stresuje...som deň po sekcii o bolestiach Vám písať nebudem keďže sú hrozné...
Vec čo ma zaujima je , nahmatala som si rez..a steh...a to sú železné? Ja mám v reze železo? Veď to keď mi budú vyberať odpadnem od bolestí...a kedy mi to budú vyberať vlastne ešte tu v nemocke? Ja asi ujdem alebo čo...ja som veľmi veľmi veľmi citlivá na také vecí veď pri sekcii má rezali a ja že Au to boli, moja MUDr. Sa smiala zo mňa že ja mám tak nízky prah bolestí že to ešte nezažila 😀 Vraj som im tam vravela že chcem piť kakavko 🙆Viete čo mi dnes priniesol manžel? Kakavko 👍😀😀

Strana
z2
michalka4193
4. feb 2022

@vanda323 ja tiež mam taky prab bolesti že ma niekedy boli aj to co nemusí ale ako bolo to trosku cítiť ale nebolelo to nejako

bagerka
4. feb 2022

@vanda323 ja som sa toho vyberania tak bála, že som skoro plakala....keď k tomu prišlo, vravím doktorovi že sa strašne bojím...a on na to, nebojte sa, nebude to nič, môžem vám jednu svokru aj nechať, môžete si to ozdobit ako piercing😂 rehotala som sa ako kôň a ani som nevedela a za sekundu boli všetky fuč a úplne bezbolestne

domak2
4. feb 2022

Ja len dodám, že mne nenapadlo sa tým smerom ani pozerať, nie si to tam ešte chytať rukami. Radšej to nechaj na pokoji, nech sa to môže hodiť 🙂

Strana
z2