Nahmatala som si steh po sekcii
Dievčatá, taká rýchla otázka , pretože ma to stresuje...som deň po sekcii o bolestiach Vám písať nebudem keďže sú hrozné...
Vec čo ma zaujima je , nahmatala som si rez..a steh...a to sú železné? Ja mám v reze železo? Veď to keď mi budú vyberať odpadnem od bolestí...a kedy mi to budú vyberať vlastne ešte tu v nemocke? Ja asi ujdem alebo čo...ja som veľmi veľmi veľmi citlivá na také vecí veď pri sekcii má rezali a ja že Au to boli, moja MUDr. Sa smiala zo mňa že ja mám tak nízky prah bolestí že to ešte nezažila 😀 Vraj som im tam vravela že chcem piť kakavko 🙆Viete čo mi dnes priniesol manžel? Kakavko 👍😀😀
@vanda323 ja som sa toho vyberania tak bála, že som skoro plakala....keď k tomu prišlo, vravím doktorovi že sa strašne bojím...a on na to, nebojte sa, nebude to nič, môžem vám jednu svokru aj nechať, môžete si to ozdobit ako piercing😂 rehotala som sa ako kôň a ani som nevedela a za sekundu boli všetky fuč a úplne bezbolestne
Ja len dodám, že mne nenapadlo sa tým smerom ani pozerať, nie si to tam ešte chytať rukami. Radšej to nechaj na pokoji, nech sa to môže hodiť 🙂

@vanda323 ja tiež mam taky prab bolesti že ma niekedy boli aj to co nemusí ale ako bolo to trosku cítiť ale nebolelo to nejako