Nakazila som sa od priateľa pohlavnou chorobou
Ahojte, nakazila som sa od priateľa pohlavnú chorobou😢. Rozišli sme sa a po pár mesiacoch sme sa dali znova do kopy.mam mu vyčítať, ze som od neho dostala trichomoriazu? Alebo kašľať na to, keďže sme pár mesiacov boli od seba? Mne je do plaču z toho všetkého 😢
Vsak neries. Este tolko krat budete mat behake infekcue ze az.
My ako mlady s manzelom sme nemali styk a mala som chlamydie. Ked som sa pytala ze z jde som to chytila tak lejar krutil hlavou kedze som bola panna a moj muz tiez v tim case
Ja neriesim pokial ste neboli spolu. Stat sa moze vsetko
Mam znamu a jej syn mlady chalan mal 3 baby za zivot a isiek na testy a je hiv pozitivny cize tak fakt chakan nal smolu
Jasné že niekoho mal :D tak krivá prísaha...
Ak si sa nakazila pohlavnou chorobou, ktora sa prenasa "vysostne" sexom, tak by som sa v tom momente s takym frajerom rozisla.
A to ze bol par mesiacov "single"? No pre mna je chore, ze sa uz musel kurvit a nie nepovazujem to, ze "si uzival". Skustocny muz nevyuziva zeny ako madrac, aj ked tie zeny s tym suhlasia, ma uctu k zenam a ak sa kurvil, urcite ta nemiloval a ani skutocne nemiluje.
Po tejto skúsenosti by som mu popriala šťastný život. Škoda času s ním . On si tam žije sovj život s kolegyňou.. a ten rehot,,, dosvedčuje,, že sa na tebe zabávajú. Aké sú tvoje priority? Máš isto kamošky.. chod do prírody, na prechádzku,,, na kávu.. Urob hrubú čiaru za týmto nepekným vzťahom. Ver, že stretneš muža svojich snov.
Jednoducho musel mať sex s niekym iným. Hotovo. Keď ty si iného nemala, tak on ti klame a ak sa aj rozidete (co si neviem predstaviť, ostať s nim) a on bude veselo to šíriť ďalej, tak pácha trestný čin.
Je síce pravda, že ste boli od seba, tak ok, mohol si užívať s inou, ale teraz, keď už vieš, ako to je, tak na tvojom mieste sa rozides definitívne, idem sa poriadne preliečiť a fešák nech si tiež nabudúce dáva radšej "kamoša" do obalu. Ale to už bude jeho vec. Okrem toho, keď pôjdeš na gyndu a potom na venerologiu, tak budeš musieť nahlásiť aj partnera, pohlavné prenosné choroby podliehajú hláseniu
@jania023 nemá riešiť? Ze infekcie bude mať ešte veľakrát? To hádam je ironicky myslene, nie?
Ja má 40 a mala som 1x v živote akurát mykozu, aj to pri ATB a kúpaní v horúcej termálnej vode.
Čiže kľudne nech si šťastne žijú, aj s "peknými darčekmi" lebo boli od seba, tak fešák môže prasit všetko naokolo, veď nič sa nedeje, keď sa potom k sebe vrátia a on ju nakazil a vedome klame. Tetsz budú ako dve hrdlicky...🙈🙈
Okrem toho, je rozdiel medzi chlamýdiami(tie nie sú len výlučne pohlavné ochorenie) a trichomoniazou, čo je len sexuálne prenosné.
A šírenie pohlavnej choroby je trestný čin, takže fesi môže mať fest problémy...
Preboha živého rozite sa 🙄 stále vás ojeboval a stále vás bude v mori plavé veľa rýb konečne sa schopte a ukončíte to život ide ďalej... Či chcete stále mať oči pre 😭 určite ťa kolegyňa je jeho frajerka 🤦 bože môj jedno nepochopím ako ste sa mohli dať znova do kopí len máte pohlavnú chorobu a oči pre 😭
Kde je v zahraničí, sadnem na bus, vlak, lietadlo a do hodiny viem, na com som(spolubyvajuca😂) nenechaj sa ťahať ta nos, máš z neho jedine pohlavné choroby.
@jaskolka aj keby mal inu za ten cas no a? Kde je problem ved boli od seba. Ako som pusala niekedy staci iba 1 znamost a chytis nieco o com ta danna osoba ani nemusi vediet ze ma. Ja neobhajujem jej frajera ken tvrdim ze neriesim kedze chakan nema ani ponatia ze je chory.
Co sa tyka znameho a jeho hiv tak samozrejme ze sa to ohlasovalo ved to automaticky lekar hlasi ci nie??
Chalan ma 23rokov a zivot v prdeli koly nejakej krave
Mlady ludia zial nemyslia na nasledky svojich cinov a potom tu vziknu taketo teorie ze kto koho najazil. Kludne to mohol mat uz predtym ako spoznal autorku len o tom nevedel alebo vedel ale to by bola teda ina kava keby to vedome roznasal
V prvom rade si začni viacej veriť. Vrátili ste sa k sebe a teda musíte si začať navzájom dôverovať. Ináč ten vzťah čoskoro skončí. To že ho začneš upodozrievať, všetko len urýchli. Rozhodne by som sa neponizovala tým, že ho pôjdem kontrolovať či nespí s kolegyňou, to je dosť pod úroveň si myslím. A pokiaľ ide o tú chorobu, čo bolo, bolo, už to viac nerieš. Čas ukáže, či si urobila správne, že si sa k nemu vrátila.

tato choroba spôsobuje u ženy neplodnosť a prenos na nenarodene dieťa ked sa žena nelieči. A ten tvoj ON nevie že ked vedome prenáša pohlavnú chorobu je to trestný čin.A môže mať problémy.