Náročná situácia s gynekologickými vyšetreniami na Slovensku
@zemanova28 ja mám také nervy na toto.mam 4eho gynekológa,tiež sa so mnou nechcú baviť.chcem len vylúčiť,či nemám hormonalny problém.aby som si mohla riešiť ďalej.kazdy gynekológ mi povie,máte pravidelnú menstruaciu.nemame sa o čom baviť.aky je problém,pozrieť si profil (sama si to zaplatím) a vysvetliť pacientke.ja už tiež neviem.mam 4eho gynekológa,každý ma odbil
Počula som ,že sú viacerí na to alergickí.akoze prečo?
@pe_mi aj ja mám už asi 3 gynekológa boli na mňa protivny žiadne vysvetlenie ale ja sa tomu nerozumiem tým hodnotám. Ale veď ja nemám normálny menzes iba do mňa pichanie injekcie a tabletky ale ja už chcem žiť normálne a nie každý mesiac ísť ku gynekologivi
@zemanova28 faza cyklu, nie dĺžka. Máš tam aj referencne hodnoty tak ak vieš v ktorej fáze si bola tak vieš pozrieť ci sú hodnoty v norme.
@zemanova28 ak na to gynekolog serie tak ho zmeň.
Ale ak nemas menzes tak to budu asi rozhádzané hormóny tak smer endokrinolog. Vymenny lístok nech ti vypíše gynekolog alebo všeobecný.
@gejb pichá iba do mňa injekcie a dáva mi tabletky a ja som už stoho na nervi. Neviem čo si mám už otom myslieť.

A co ti treba vysvetlit? Ved odbornik ti povedal, ze ok...ako to mame interpretovat, ked o tebe nic nevieme, vek, faza cyklu atd...