icon

Natiahnutá vagína

esmera50
16. sep 2021

neviem, či sa niekto nebude smiať, ale všimla som si, že mám natiahnutú vagínu...som panna, a vždy som ju mala inú, a teraz je hrozne natihanutá, aj hrádza, je to normálne vekom? chodím už ku gynekológovi a ten ma vyšetroval aj sondou, je to tým, ež sa natiahla? to už takto ostane? celá je zväčšená, viem, že zmeny vagíny bývajú po pôrodoch, ale ja som ich nemala...nevadí to, ak je takto natihanutá zvonka celá? aj s hrádzou? mám 37 rokov. to sa asi neupraví už samo? býva to takéto aj po sexuálnych stykoch a vyšetreniach u lekárov? aj po pôrodoch? máte to tak niektorá? predtým som bola úzka, ani prst nevošiel,a teraz ej ešte aj hrádza posunutá nadol od natiahnutia...

viestta
Odpoveď bola odstránená
esmera50
autor
16. sep 2021

@sisa_s po takých hančkách ako ja, kedy som dostala hemoroidy a divila som sa, čo za hrbolce to mám okolo zadku, si to asi skontroluje aj iný...ktovie

jaskolka
16. sep 2021

@viestta ale ako fakt, už dávno tu nebola taká zábavná téma... Neurazame sa tu navzájom a pritom je to vtipne..
😆😆

dskjhfdlkdjhl
16. sep 2021

@viestta vies, toto Ti je ohromne-trapi ju, ze nema peknu vaginu, ale to, ze ma s prepacenim nasrate v hlave, to ju netrapi. Ale ja myslim, ze aj adminov to prestane bavit a ukoncia jej prezentaciu😝

esmera50
autor
16. sep 2021

@viestta nekázal, ale keď som mu pvoedala po pol roku, že som roztihanutá, obl rád a odobril mi to, že nevadí, som sa ho pýtala,či som urobila dobre,a on že ano

viestta
Odpoveď bola odstránená
esmera50
autor
16. sep 2021

@jaskolka už ma dlho nevidel, idem k nemu o týždeň, uvidím, čo povie

jankapepe
16. sep 2021

@esmera50 lebo žena v tvojom veku je už pomaly fizycky stará na dieťa, nieto ešte na prvý sex.

jaskolka
16. sep 2021

Ty kokos,ta predstava, že "pan doktor, tak už som konečne roztiahnuta"🥳🥳🥳🥳"
" To je úžasné, ideme sa na to hneď pozrieť "
" a urobila som to dobre? Viete, makala som, 10x denne som si ju roztahovala "
", perfektne ste to urobili, dám vám tam najhrubsiu sondu, výborné, parádne sa tam dostanem, ste poslušná pacientka"

dskjhfdlkdjhl
16. sep 2021
dskjhfdlkdjhl
16. sep 2021

@jaskolka Este by jej mal odmenu slubit😝

esmera50
autor
16. sep 2021

@jaskolka no nesmejte sa, nejako tak...prosto som tam prišla a on vzal sondu, a ja som mu povedala, že sa teraz do mna dostane už, lebo som sa naťahovala, dostal sa a usmiala sa spokojne aj sestrička :D naozaj to tak bolo, škoda, že nemám kamerový záznam ako dôkaz

esmera50
autor
16. sep 2021

@dskjhfdlkdjhl odmenou bolo, že ma to nebolelo a normálne ma vyšetril

sisa_s
16. sep 2021

@esmera50 🤦 vygoogli si perineoplastiku a uz nevymyslaj tieto historky, sestricku nic nezaujima, iba tvoja roztahana vagina, tak si jej sprijemnila den, az sa usmievali vsetci

esmera50
autor
16. sep 2021

@sisa_s nuž, bolo to tak, nebudem písťa iné než ako to bolo, neklamem :D usmievala sa aj ona aj lekár aj ja

sisa_s
16. sep 2021

@esmera50 a ohnostroj vonku nebol?

taskataska
16. sep 2021

@sisa_s ja sa Jako sestricka dozvediet, ze sa pacientka usilovne natahovala, tiez mam na tvari usmev...z toho nekonecneho trapna

viestta
Odpoveď bola odstránená
jaskolka
16. sep 2021

Nuž hej keby som mala v ordinácii 37 ročnú pannu, ktorá si ju roztahovala od zúfalstva rukami, a konečne je široká, tak asi by som výška z miestnosti, aby som sa neprofesionálne nezačala rehotat. Lebo ani som tam nebola, a rehocem sa tu ako kôň

esmera50
autor
16. sep 2021

@viestta ona rúško nemala vtedy...poľavilo sa v nosení, to bolo dávnejšie troška už, ja som takto roztiahnutá už hádam rok...

esmera50
autor
16. sep 2021

@jaskolka nuž, možno to na smiech aj je, ale mne do smeichu nie je

esmera50
autor
16. sep 2021

@sisa_s nooo...salvy padali, vieš :D až to tak dunelo a otvorili sme si šampanské v ambulancii :D :D :D

viestta
Odpoveď bola odstránená
jaskolka
16. sep 2021

@esmera50 dobre, vychádzame že si skutočná a skutočne ta to veľmi trápi. Akože prečo? Keď si panna a pravdepodobne ešte aj nou budeš dlho, ak ten adept ani nie je adept a ani o ničom nevie, že by mal byť adept... Tak teda svoju ***vidíš len ty(a načo vlastne si ju obzerat) a nikoho iného to netrápi.
Inak co sa týka panenstva do bohviekedy,mam kamošku, čo už má cez 40 a je panna, lebo "muž má jej panenstvo chrániť" no vysmiala som ju s tým, že čo preboha ma na starej dievke ešte chrániť...
Ako pochopím, že je panna mníška, lebo tak žije, ale pred 40 panna, lebo sa bojí sexu, tak nech radšej tou pannou aj ostane lrbo to bude len týranie pre obe strany.
Čiže prečo ta to vlastne trápi?

jaskolka
16. sep 2021

@sisa_s myslím, že samotná autorka (autor) sa na tom už baví celkom dobre.... Ako zase uznávam, má zmysel pre srandu

viestta
Odpoveď bola odstránená
sisa_s
16. sep 2021

@jaskolka no ved jasne, ja som bola na gynde na praxi pri vysetreni 40r panny a Dr nic netrepala o roztahovani, urobila ultrazvuk cez brucho, jemne naznacila, ze ak chce deti, mala by si najst partnera, lebo je najvhodnejsi cas uz...takze tejto sa asi snivalo

domka222
16. sep 2021

@viestta tiež si myslím, že vymyslené. Ak nie tak je to slušne povedané riadne jednoduchá žena

esmera50
autor
16. sep 2021

@sisa_s veru nesnívalo...bolo to presne takto ako píšem
@domka222 to teda nie som, mám VŠ, hoci viem, že to nie je o tom...Naozaj to bolo takto :D Sestrička počula, o čom sa s lekárom bavíme, prišla do ambulancie, keď mi robil sono, a pekne sa na mňa usmiala, keď som povedala, že už som sa rozťahovala, aby ma mohol vyšetriť, neivme, čo je na tom smiešne...Lebo minule tam bola tiež, keď mi ho chcel robiť, ale nič...tak bola asi rada, že sa to podarilo. Inak môj prvý gynekológ mi robil len buršné sono, ale na moju žiadosť, lebo ma chcel tiež vyšetriť sondou, pričom vedel, že som panna...počula som, že aj pannám sa robí také vyšetrenie

esmera50
autor
16. sep 2021

@jaskolka áno, zmysel pre srandu mám, ale bolo to tak, ako píšem