Natiahnutá vagína
neviem, či sa niekto nebude smiať, ale všimla som si, že mám natiahnutú vagínu...som panna, a vždy som ju mala inú, a teraz je hrozne natihanutá, aj hrádza, je to normálne vekom? chodím už ku gynekológovi a ten ma vyšetroval aj sondou, je to tým, ež sa natiahla? to už takto ostane? celá je zväčšená, viem, že zmeny vagíny bývajú po pôrodoch, ale ja som ich nemala...nevadí to, ak je takto natihanutá zvonka celá? aj s hrádzou? mám 37 rokov. to sa asi neupraví už samo? býva to takéto aj po sexuálnych stykoch a vyšetreniach u lekárov? aj po pôrodoch? máte to tak niektorá? predtým som bola úzka, ani prst nevošiel,a teraz ej ešte aj hrádza posunutá nadol od natiahnutia...
@viestta vies, toto Ti je ohromne-trapi ju, ze nema peknu vaginu, ale to, ze ma s prepacenim nasrate v hlave, to ju netrapi. Ale ja myslim, ze aj adminov to prestane bavit a ukoncia jej prezentaciu😝
Ty kokos,ta predstava, že "pan doktor, tak už som konečne roztiahnuta"🥳🥳🥳🥳"
" To je úžasné, ideme sa na to hneď pozrieť "
" a urobila som to dobre? Viete, makala som, 10x denne som si ju roztahovala "
", perfektne ste to urobili, dám vám tam najhrubsiu sondu, výborné, parádne sa tam dostanem, ste poslušná pacientka"
@jaskolka Este by jej mal odmenu slubit😝
@dskjhfdlkdjhl odmenou bolo, že ma to nebolelo a normálne ma vyšetril
@sisa_s ja sa Jako sestricka dozvediet, ze sa pacientka usilovne natahovala, tiez mam na tvari usmev...z toho nekonecneho trapna
Nuž hej keby som mala v ordinácii 37 ročnú pannu, ktorá si ju roztahovala od zúfalstva rukami, a konečne je široká, tak asi by som výška z miestnosti, aby som sa neprofesionálne nezačala rehotat. Lebo ani som tam nebola, a rehocem sa tu ako kôň
@esmera50 dobre, vychádzame že si skutočná a skutočne ta to veľmi trápi. Akože prečo? Keď si panna a pravdepodobne ešte aj nou budeš dlho, ak ten adept ani nie je adept a ani o ničom nevie, že by mal byť adept... Tak teda svoju ***vidíš len ty(a načo vlastne si ju obzerat) a nikoho iného to netrápi.
Inak co sa týka panenstva do bohviekedy,mam kamošku, čo už má cez 40 a je panna, lebo "muž má jej panenstvo chrániť" no vysmiala som ju s tým, že čo preboha ma na starej dievke ešte chrániť...
Ako pochopím, že je panna mníška, lebo tak žije, ale pred 40 panna, lebo sa bojí sexu, tak nech radšej tou pannou aj ostane lrbo to bude len týranie pre obe strany.
Čiže prečo ta to vlastne trápi?
@sisa_s veru nesnívalo...bolo to presne takto ako píšem
@domka222 to teda nie som, mám VŠ, hoci viem, že to nie je o tom...Naozaj to bolo takto :D Sestrička počula, o čom sa s lekárom bavíme, prišla do ambulancie, keď mi robil sono, a pekne sa na mňa usmiala, keď som povedala, že už som sa rozťahovala, aby ma mohol vyšetriť, neivme, čo je na tom smiešne...Lebo minule tam bola tiež, keď mi ho chcel robiť, ale nič...tak bola asi rada, že sa to podarilo. Inak môj prvý gynekológ mi robil len buršné sono, ale na moju žiadosť, lebo ma chcel tiež vyšetriť sondou, pričom vedel, že som panna...počula som, že aj pannám sa robí také vyšetrenie