icon

Natiahnutá vagína

esmera50
16. sep 2021

neviem, či sa niekto nebude smiať, ale všimla som si, že mám natiahnutú vagínu...som panna, a vždy som ju mala inú, a teraz je hrozne natihanutá, aj hrádza, je to normálne vekom? chodím už ku gynekológovi a ten ma vyšetroval aj sondou, je to tým, ež sa natiahla? to už takto ostane? celá je zväčšená, viem, že zmeny vagíny bývajú po pôrodoch, ale ja som ich nemala...nevadí to, ak je takto natihanutá zvonka celá? aj s hrádzou? mám 37 rokov. to sa asi neupraví už samo? býva to takéto aj po sexuálnych stykoch a vyšetreniach u lekárov? aj po pôrodoch? máte to tak niektorá? predtým som bola úzka, ani prst nevošiel,a teraz ej ešte aj hrádza posunutá nadol od natiahnutia...

esmera50
autor
16. sep 2021

@viestta nuž, cez konečník som enchcela, musel bruchom, ale tam to nebolo dobre vidno, ja som potom dostala zápaly, čižetak...ešte predtým ma sondou vyšetril, tou hrubou vaginálnou, to už som bola roztihanutá, rpedtým do mna nemohol vôbec s ničím, ako pšíem, bol rád, že sa do mňa dostal po roztiahnutí, odobril mi to

esmera50
autor
16. sep 2021

@mandarinka555 nevadí

esmera50
autor
16. sep 2021

@taskataska hm, ano, lenže ide o to že moja vagína nebola takáto, aj do 35 rokov bola pružná a pekná, len tým rozťahovaním asi to sa stalo...neviem rpečo klesla hrádza

esmera50
autor
16. sep 2021

@viestta on je zvyknutý, že sa mu zdôverujem ozaj so všeličím...:D

sisa_s
16. sep 2021

@esmera50 a tu panensku blanu mas teda kde, ked tam presla hruba sonda? Vies vobec, ako vyzera panenska blana?

jaskolka
16. sep 2021

Tu je zbytočná diskusia, lebo autorka píše úplne dve na tri, akoby reálne nikdy v gynekologickej ambulancii nebola. (doktor sa nevie do nej dostať, odporučia rozťahovanie ****prstami, odrazu už vopcha do panny hrubú vaginálnu sondu, nikdy nerieši zrastenu alebo extrémne hrubú blanu, čo by mohli byt reálny problém, ale skúsený doktor vie v tom poradiť (ale nie radou, že pchajte si tam prsty 10x denne)
Somariny, čistý troll.

esmera50
autor
16. sep 2021

@jaskolka až po rozťahovnaí vagíny sa do mňa dostal sondou, jasne som to písala!!!

dskjhfdlkdjhl
16. sep 2021
viestta
Odpoveď bola odstránená
esmera50
autor
16. sep 2021

@viestta nuž, bola to chyba, ale bála som sa hrozne sexu, tak som do toho išla

taskataska
16. sep 2021

@viestta asi tak...inak by aj zeny, co do jej veku sice nerodili, ale nieco si uz v tej posteli zazili (a nielen so svojimi dvoma prstami), tym by asi tiez mali casom pysky vypadavat z nohaviciek...

sisa_s
16. sep 2021

@esmera50 sak ale ked si si roztiahla vaginu natolko, ze tam presla sonda, musela si si pretrhnut blanu!!! Tak aka si uz len ty panna...paneboze...ked si troll, super, ked si skutocna, tak to chapem, ze nemas muza...

esmera50
autor
16. sep 2021

@sisa_s tak panna technicky nei som, ale duševne pannou som, preto sa tak titulujem...id emi o to, že čo teraz? plastika nebude treba na tú hrádzu? nemá s tým niekto ksúsenosti?

jaskolka
16. sep 2021

Vieš, milý troll, ale normálne gynekológ sa pýta na poslednú menštruáciu, pripadne ak príde žena s nejakými problémami, ako výtok, bolesť, svrbenie, tak je jedna z prvých otázok, kedy bol posledný pohlavný styk. Až potom vyšetruje.Ked si styk nemala, čo logicky by, si mala vždy pred vyšetrením pripomenúť, tak nikdy by do teba len tak bum tresk nevopchal sondu, aby ti blanu neporušil. Čiže aj to vypovedá, že buď máš doktora úplného amatéra alebo proste taras somariny, a nemáš ani predstavu o vyšetrení panny, a nepanny

sisa_s
16. sep 2021

@esmera50 psychologa treba, nie plastiku hradze...

esmera50
autor
16. sep 2021

@taskataska ale ja naozaj mám hrádzu padnutú a natihanutú! neviem, od čoho...netuším, či rozťahovanie alebo iná príčina....

viestta
Odpoveď bola odstránená
dskjhfdlkdjhl
16. sep 2021

@esmera50 o tom, co si Ty dusevne, si radsej podebat s tym psychiatrom, to bude lepsie ako obcumovat v zrkadle vsetky otvory, ktore mas. Ozaj, do nosa si sa uz tiez divala?

esmera50
autor
16. sep 2021

@viestta hymen mi nevadí, vdí mi hrádza natihanutá atď, to keby spravili tam dolu...aby to bolo užšie možno ten pocit natiahnutia celej vagíny robí práve tá hrádza, neviem...

viestta
Odpoveď bola odstránená
esmera50
autor
16. sep 2021

@dskjhfdlkdjhl vidíš, aj to :D ale dávno

viestta
Odpoveď bola odstránená
esmera50
autor
16. sep 2021

@viestta neviem, ten moj je vraj najlepší v meste...

esmera50
autor
16. sep 2021

@jaskolka no on vedel, že som panna, aj tak skúšal sondu do vagíny, lenže to bolelo a nešlo, tak som sa doma rozťahovala

esmera50
autor
16. sep 2021

@jaskolka no asi nedokáže, pretože ma to bolelo hrozne, ked mi tam dával sondu aj zrkadlá...tak ja neviem, trdil, že rozťahovaním si ja sama nemožem poškodiť, že sa to znovu navrtáti,v agína je elastická...lenže zostala som otvorenejšia naozaj

dskjhfdlkdjhl
16. sep 2021

Mna by len zaujimalo, co robia admini, ze tohto trollika truhlika zatial nezrusili.

esmera50
autor
16. sep 2021

@dskjhfdlkdjhl a prečo by ma rušili, nič zlé nerobím

viestta
Odpoveď bola odstránená
esmera50
autor
16. sep 2021

@viestta to nie je vtipné, mňa to nenormálne trápi

jaskolka
16. sep 2021

@esmera50 no a teraz teda co hovori "najlepší gynekológ v meste" na tu roztiahnutu****? Možno ti tetaz poradí sťahovať ju, teda opačný postup. 🙊🙈🙉