icon

Navždy zastaviť menštruáciu

prosimopomoc
17. jún 2023

Cisto zo zvedavosti... Da sa naveky vekov 😁zastavit menstruacny cyklus u zeny, ked je rozhodnuta nepodstupit tehotenstvo? Samozrejme okrem odstranenia organov, ktore su nutne pre tehotenstvo.

Strana
z5
zuzanasikulka
12. aug 2023

@zuzanaam presne ten problem mam aj ja, mam 2 deti, menstruaciu po kazdom cisarskom horsiu a silnejsiu, tampony vlozky kazdu hodinu-dve, noc otras, dlzka aj 10 dni, zelezo pod 100 pred ms, po ms ani nechcem vediet, zelezo a ine vitaminy na dennej baze. uzivam mesiac Zlyndu a dufam a modlim sa aby mi ju to aspon o polovicu znizilo.fakt takto sa zit neda. chodim jak zombik

taminka1986
12. aug 2023

@prosimopomoc ja mam mirenu uz 4ty rok a ziadny menzes. Tie 2kvapky kazdy mesiac rozdelene do 5dni neratam.

lucka250919
17. sep 2024

@all ja mam rovnaky problem avsak nemam dobru skusenost s hormon. liecbou. Dr mi este povedal o zakroku u nich v nemocnici, kde mi maternica ostane, je to zákrok lina librata ale ak nezaberie ani to tak bude musiet maternica von :(

candii
17. sep 2024

Antikoncepciu. Ja som brala jebnu ktorú som brala nepretržite .. tým pádom som nemala menštruáciu vôbec .. len... stiahla mi úplne libido a bola som z nej nervózna. Čiže som ju vysadila

lucka250919
8. okt 2024

ahojte, je už som po zákroku termalnej ablacie endometria a zatial są citim super, krvacanie prestalo a ja sa konecne citim bezstarostne a kludna.

Strana
z5