Názor na kontroly u gynekológa
Ahojte žienky,
rada by som sa spytala na vas pohlad alebo vasu skusenost.
Ku svojmu gyn som chodila este pred otehotnenim (aktualne som v 6 mesiaci).
Mam pocit, ze zeny berie jak na pasovom vyrobniku. Ani sa ma poriadne nespyta ako sa mam co nove..babo pozera tak cez minutu a potom dovi dopo.
Necakam ze ma bude pozorovat jak liek na rakovinu 30 minut ale tych 5 min by bolo prijemnych.
Neviem ci som narocna alebo neskusenejsia a je to pomerne caste ale cakala som vacsiu starostlivost. Pri samostatnych vysetreniach mi toho moc cez obrazovku neukaze a za balicek v hodnote 120 € som cakala viac.
Ja nevyplakavam ale rada by som vedela aku ste mate/mali vy skusenost.
@effy777 mne ppvedal ze na covid uz od 1tt pokojne. Potom ze na chripku , ze yo je horsie ako covid pre tehotnu a vcera opat na covid, ale ked som povedala ze niesom doslova na slovne vyhodil ze mala by som.ist odtial prec..ja aj zvazujem ocko mozno tak 27tt neviem sa rozhodnut..ale vcera ma zabil tymto som bola ako omamena ked mi to povedal
@effy777 možno nie je zhovorčivý, aby ho nejaká koktava neoslovila: pán Ko-kotek😂😂😂😂
Ale aj moja Dr taká bola, majú malo casu na pacientov a potom to tak vyzerá.
@tramtada31 Moj je asi toho priamym dokazom ze tehuliek ma asi dost za toho covidove obdobie tak to berie jedna za druhou. Ale inak ked ma stve tak mu tak v duchu hovorim :D
@effy777 U mna trvali tehotenske poradne do 10 min. Spytal sa ma ci mam nejake problemy, skontroloval krcok, sono trvalo asi min - skontroloval srdecnu cinnost a objem plodovej vody a to bolo vsetko. Ale necitila som sa ako pacientka zanedbavana, lebo ako nahle hrozil problem, tak sa poradna predlzila a riesil ho. Ale zas mne tento pristup vyhovuje.

@simona92101 Ou, to je jak mäsiarka.