icon

Nechuť na sex

1anonym9
25. máj 2017

Ahojte dievčata. Už som zufali tak skušam toto forum, dufam že mi poradite.
Moja priatelka nema nikdy chut na sex, kludne možme byt aj mesiac bez toho a jej to je jedno. Ked už si sex nejak vyprosikam tak to je hotova pohroma, za nič nestoji. Ked do nej vnikam tak musim uplne uplne pomaly lebo ju to tam bolí a je len minimalne vlhka. Pri celom akte je podrazdena a zmena polohy je pre nu neprijatelna...Jedine čo na nu zabera je ked vypije aspon liter vina. Vtedy sa uvolni a sama dolezie za mnou. Celkom ma to štve, problem je aj ten že kvoli sexu trpi potom aj naš vztaj celkovo kedže som aj ja už podraždeny, snad ma chapete.
Neviem či ma zdravotny problem alebo len psychicky blok. Lekarovi ale nechce ist - vyhovara sa. Čo sa tyka zdravotnych problemov tak zvykla mavat davnejsie taky biely vytok, nieco ako jogurt. Inak som nic ine nepostrehol.

Zaujima ma ci mate/mali niektora nieco podobne a ako ste to vyriesili. Cital som aj o roznych afrodiziakach ako peruan. maka alebo tie mušky ale moc tomu neverim.

Dakujem za radu

lenkaklubka
13. nov 2017

@mamasimona nemyslím, ja mám rovnaký problém od kedy som čakala prvú dcéru nemám chuť na sex ale vôbec, ale kvôli mužovi sa musím prehovoriť nech je kľud v rodine. Teraz čakáme druhu dcérku a je to z mojej strany také isté.

lucciiaa
5. dec 2017

@tequelinka ahoj ja mam podobný problem viete mi pomôct ?

carrot_apple
7. dec 2017

@lucciiaa je tam veľa faktorov, ktoré vplývajú na to, že žena už nemá takú chuť na sex ako pred pôrodom, ale nemusí to ani s pôrodom mať nič spoločné, trápi ťa niečo? máš nevyriešenú hádku s mužom?riešite niečo dookola a stále nemáš v tom jasno?si nešťastná z toho ako žiješ? chceš takto žiť? skúsili ste iné metódy aby si sa uvoľnila a mala sex? hry, dráždenie, gély, P-čko...ak naozaj nemáš zdravotné problémy gynekologického charakteru tak je to v hlave -v prvom rade.

lenkaklubka
8. dec 2017

@lucciiaa aj ja a neviem ani sebe pomôcť, ani ničím čo ti napisal Apple

bert22
25. jún 2019

ahojte, je mi divne pisat o takychto problemoch verejne ale uz si sama neviem dat rady. mam pocit, ze moj chlap ma coraz menej chut na mna. ked som sa ho na to pytala, tak mi povedal, ze druhu nema a ze to nemam riesit. nechce mi povedat, co ho trapi. no ja mam pocit, ako keby mal nejaky problem sa vzrusit. poradte, ako by som to mohla zachranit? co by mu mohlo pomoct?

yollanda
26. jún 2019

@bert22 nememu decku sní vlastná mater nerozumie. Keď nechce riešiť čo ho trápi, ďalej sa neposuniete

bert22
1. júl 2019

@yollanda to mas pravdu ale vies, ja by som aj riesila len on sa o takychto veciach nevie rozpravat a ja neviem, ako mu pomoct.

anna_maria1
2. júl 2019

Ahoj @bert22. Kolko ma tvoj drahy rokov? Nemoze byt problem v tom, ze uz nebyva tak casto vzruseny a ze ma problem s tym dole, ze sa mu nechce postavit a tak? Lebo s tym maju muzi dost casto problem. Aj my sme si tym presli😕☹

bert22
4. júl 2019

@anna_maria1 ma 39 rokov, co mi pride este v pohode vek. este by nemal mat take problemy, ci? aj vy ste si takym niecim presli? posobis na mna dost mlado, tvoj ma kolko rokov?

anna_maria1
8. júl 2019

Noo nie je to vysoky vek @bert22, ale niektori muzi maju taketo problemy skor a niektori neskor. Moj muz ma len 35 a hovorim ti, ze sem-tam si dava lieky na povzbudenie, lebo tomu jeho tam dole sa niekedy moc nechce. A kedze chceme mat sexualny styk, tak sme patrali co mu pomoze a fakt mu take jedny tabletky zaberaju.

domcci72
9. júl 2019

@anna_maria1 a to si ake lieky dava?😲

anna_maria1
10. júl 2019

Volaju sa Erekton MAX @domcci72. Ide vlastne o vyzivovy doplnok, ktory obsahuje: L-arginin, Kotvicnik zemny, Zinok a este nejake tri zlozky, ale tie som si nezapamatala.

bert22
11. júl 2019

@anna_maria1 a tvoj mal tiez take problemy, ze sa mu nechcel postavit a tak? a tieto tabletky, ktore si tu napisali mu pomohli? na akom principe funguju? oni sa uzivaju len nejako tesne pred sexualnym stykom alebo dlhodobo? mohla by si mi cosi viac o nich napisat, vobec nemam znalosti o takychto veciach.

anna_maria1
15. júl 2019

Ano, mal take problemy @bert22. Lenze my sme to v ziadnom pripade nechceli nechat tak, kedze sme este mlady ludia a hladali sme, co by mohlo pomoct a natrafili sme na tieto tabletky, ktore super pomohli. Moj manzel, ked si da odporucanu davku, tak je nezastavitelny 😀 Spravne si napisala, ze sa maju uzivat cca 60 minut pred sexom a treba si dat 4 tabletky. Mozu sa uzivat aj dlhodobo. Je to vlastne na vas, pokial sa vladzete kazdy den milovat, tak aj kazdy den ich moze uzivat. Co viac by si chcela este vediet? Pytaj sa!

ewiculik
16. júl 2019

My sme s priatelom zazivali nieco podobne, ja som chcela on moc nie, boli sme spolu dlho kazdy vecer unaveni a jemu sa proste nechcelo, bolo to hrozne obdobie, ale obaja sme to chceli riesit, aby sme sa nerozisli kvoli sexu ved to je taka blbost, nemyslim, ze je to relevantny dovod na rozchod, kupili sme si najprv hracky, ja pradlo, nieco sa zlepsilo, ale chcela som viac, kupila som mu k meninam tabletky, aby mal chut a pouziva ich dodnes, obcas si dam s nim a to vam poviem je to super!

jankaga
16. júl 2019

@1anonym9 možno ju už nevzrusujes, alebo je v strese, nemá neaké problémy?

anna_maria1
22. júl 2019

Aj ja si myslim @ewiculik, ze to nie je padny dovod na rozchod ale niektori ludia to tak jednoducho riesia. Stale maju otvorene zadne dvierka, ze ved slobodnych zien je vela a tak mozu skusat dalej. A stale to iste dookola, lebo po case sa im zase ta druha zunuje a zase hladaju. No to su jednoducho taky ludia! Som rada, ze tvoj priatel medzi takych nepatri a ze ste hladali sposoby, ako to bude lepsie 🙂 A tabletky si mu kupila tie, ktore aj ja, ci nejake ine?

ewiculik
22. júl 2019

@anna_maria1 ano zhodou okolnosti kupuje tie iste :D, ako ich odomna dostal ine neskusal. Mas pravdu svet je zly a pravdu povediac, uz by sa mi nechcelo spoznavat niekoho noveho a zase vsetko od znova, on mi vyhovuje. Lubim ho a chcela som aby to bolo ok.

pukavica
24. júl 2019

@1anonym9 Nie je to uplne jednoducha situacia, u nas sa to nastastie este nestalo, ale stat sa po rokoch moze cokolvek, kamoska s priatelom mali take problemy, zacali uzivat tu uz spominane tabletky a dnes uz cakaju druhe babatko a su stastni 🙂

anna_maria1
26. júl 2019

To je aka nahodicka @ewiculik🙂 Nepovedala by som, ze tie tabletky pozna viacej ludi, ale som samozrejme rada😉 A kolko tabliet si dava? Normalne odporucenu davku ci menej?

ewiculik
29. júl 2019

@anna_maria1 dava si doporucenu davku, tie 4 tablety no pred tym, ale zase on je ako kon haha :D Obcas si da aj skor aj neskor alebo len tak si da pocas dna :D Lebo to nejako neplanujeme a nestopujeme a je fajn, ze maju aj rychlejsi nastup ako tych 60 min co pisu, su proste skvele, my sme z nich nadseni!

filory
30. júl 2019

Mne nechutil sex keď som brala antiku, boli sme odcudzení a tabletky na erekciu nám pomohli splodiť dieťatko.

bert22
5. aug 2019

@anna_maria1 az 4 tabletky? nie je to nejako vela? este by ma zaujimalo, co obsahuju okrem L-argininu? lebo ten predpokladam, ze obsahuju, ze?
@ewiculik pocas dna si ich da a potom sa idete milovat? fuha ako pozeram, tak ich budeme musiet asi vyskusat, ked su take dobre, ako tu pisete🙈🙂

anna_maria1
6. aug 2019

Si mu dala riadne prirovnanie @ewiculik, keby to videl, tak sa mozno aj nahneva😂 Nema tu konto, hej?😀😂 To je inak pravda, ze niekedy ucinky nastupia aj skor. Raz sa to stalo aj mojmu drahemu😀 No nam to len vyhovuje, ze nemusime cakat az hodinu.
Nie, nie je to vela @bert22. Nemusis sa bat, neuskodia mu! Okrem L-argininu obsahuju este: kotvicnik zemny, zerucha peruanska, korejsky zensen, zinok a selen.

ika11123
6. aug 2019

Mne to príde ako kedy sa hambila a v alkohole sa vie uvoľniť 🙄

ewiculik
7. aug 2019

@anna_maria1 jezis jasne ze tu nema konto, ved stale nadava co tu citam blbosti a kde si co si :D, by ma zabil keby to tu najde, aj ked nevie aky tu mam nick urcite, jj je to dobre nikdy nevies kedy to pride :D haha :D

anna_maria1
8. aug 2019

Ako citam, tak vsetci chlapi su rovnaky a tohto konika moc nemaju radi (cest vynimkam)😂😀 Ale zase my si tu dobre poklebetime, no nie @ewiculik?😉🙂 Som rada a dolezite je to, ze vam to klape🙂

darinagod
8. aug 2019

ahojte baby, vedeli by ste aj mne poradit? prepacte, ze sa tak pytam, ale citala som tu komentare a my tiez doma nemame moc ruzovu situaciu momentalne, nespali sme spolu asi tri mesiace, tvrdi, ze nema chut a je unaveny, bojim sa, ze ma milenku :/

anna_maria1
8. aug 2019

Ani sa necudujem, ze mas taketo obavy @darinagod. Chlap aby nemal tak dlho pohlavny styk?😨 To len maloktory prezije a predycha😀 Mala by si sa s nim otvorene porozpravat aby si zistila, aka je pricina. Mozno to nie je ani milenka ale nejaky zdravotny problem. No celkovo chlapi o takychto veciach neradi rozpravaju a hanbia sa za to. Vyskusaj, mozno to vasmu vztahu pomoze.

darinagod
8. aug 2019

@anna_maria1 pytam sa, len mi odvrkne co riesim, ze je len proste unaveni, ano je stale v praci, ale nemyslim, ze by ma mal takto stale ignorovat :/