Nechuť na sex
Ahojte dievčata. Už som zufali tak skušam toto forum, dufam že mi poradite.
Moja priatelka nema nikdy chut na sex, kludne možme byt aj mesiac bez toho a jej to je jedno. Ked už si sex nejak vyprosikam tak to je hotova pohroma, za nič nestoji. Ked do nej vnikam tak musim uplne uplne pomaly lebo ju to tam bolí a je len minimalne vlhka. Pri celom akte je podrazdena a zmena polohy je pre nu neprijatelna...Jedine čo na nu zabera je ked vypije aspon liter vina. Vtedy sa uvolni a sama dolezie za mnou. Celkom ma to štve, problem je aj ten že kvoli sexu trpi potom aj naš vztaj celkovo kedže som aj ja už podraždeny, snad ma chapete.
Neviem či ma zdravotny problem alebo len psychicky blok. Lekarovi ale nechce ist - vyhovara sa. Čo sa tyka zdravotnych problemov tak zvykla mavat davnejsie taky biely vytok, nieco ako jogurt. Inak som nic ine nepostrehol.
Zaujima ma ci mate/mali niektora nieco podobne a ako ste to vyriesili. Cital som aj o roznych afrodiziakach ako peruan. maka alebo tie mušky ale moc tomu neverim.
Dakujem za radu
@anna_maria1 písala som IP 🙂
Ahojte baby, taktiez mame nejake problemy, odhodlala som sa napisat, lebo som videla, ze vas tu je viac, ak by som mohla prejst k tomu co ma trapi, takze s muzom sme spolu 8 rokov 3 sme manzelia, mame jedno dieta a bavili sme sa, ze by sa hodilo aj druhe, aby krpec nebol jedinacik, no ked sme zacali snazilkovat bolo to celkom v pohode, no posledny cca mesiac a pol ziadny sex, ked chcem on nie, ked sa pytam co je vravi nic, len nemam chut, dnes nie, boli ma toto a tamto, som utahany z prace :o Nikdy nic take nebolo, nema fyzicky narocnu pracu, iba psychicky. Neviem ci uz je problem taky aby som siahla po tabletkach, dakujem.
@anna_maria1 dnes mam dohodnute rande s babami a on ide po robote na fotbal a do krcmy, dohodli sme sa, ze zavedieme do nasho zivota aj vlastny program a verim, ze mozno za par tyzdnov! na to vhupneme haha :D
Tak ako som tu aj ostatnym babam poradila, tak sa budem snazit aj tebe @nadejna7. Taktiez si myslim, ze mu mozno prekaza to, ze ty chces druhe dieta a on sa mozno na to este neciti. Ci chce aj on? To si sa ho spytala?
Parada @bogierka, som rada, ze ste sa tak dohodli. A uvidis, ze potom to bude lepsie.
@nadejna7 a preco by si mala ty zacat brat tabletky?😲 Tomu som celkom nepochopila. Ved tvoj muz ma ocividne problemy, nie ty, ci som to zle pochopila?
@barbellka no ono to s nim tazko sa riesia taketo vazne veci, ako vie komunikovat, ale tazko a pomaly sa rozhovori, tvrdi, ze je to vsetko ok, ale mne to tak nepride, dost vysi na telefone, program mame aj spolocny aj vlastny, vecer skoci na pivo, ja som doma, ked ma volno sme spolu cez vikend vacsinou tiez, ale to si ja tiez vybehnem s babami, no mam pocit ze nieco taji.
@anna_maria1 ale jasne dokonca s tym prisiel on sam, neviem co sa stalo, tvrdi, ze nic a ked som sa ho opakovane pytala ci chce povedal, ze ano.
@martinenka886 tak ja neviem mozno sa mu to so mnou az tak nepaci, tak ma napadlo, ze by som mozno bola vasnivejsia alebo co :/
@martinenka886 ja by som tiež bola taká, že by som začala kvôli môjmu ak by to bolo nutné :/
@anna_maria1 tak možno jej to pomôže vieš ako 🙂 Tak hádam sa nejako dopracuje k lepšiemu 🙂
@nadejna7 aha takto to myslis. A si si ista, ze ho nebavis? Bavili ste sa o tom otvorene alebo su to len take tvoje myslienkove pochody? Ako nehovorim, mozes zacat aj od seba ale najprv by som sa o tom s nim porozpravala. Lebo mozno on ma nejake zdravotne problemy, ktore sa ti hanbi povedat, vies? Chlapi vacsinou nevedia rozpravat tak, ako my zeny.
@win_gi vsak ano, aj ja by som to dokazala ale toto je trosku ina situacia a preto sa snazim poradit trochu inak.
@dom_evi to ja prave neviem :/ Som z toho na prasky uz.
@martinenka886 To si myslim. nikdy mi nic take nepovedal, prave naopak, ked sa ale opytam zacne co vymyslam zase blbosti ci som sa bavila so svojimi mudrymi kamoskami :/
@win_gi
@martinenka886 ale no baby nebuďte hlúpe 🙂
@hrehusa milujem ho urobila som na záchranu vzťahu čokoľvek, a myslím si, že aj ty len keďže máte harmonický resp. zdravý vzťah nepotrebuješ nad tým premýšlať a proste teraz nevieš čo by si robila keby...
@martinenka886 jasné ja viem, ďakujem za rady, nakoniec som aj tak siahla po tabletkách mám ich doma, teraz je na týždňovke príde zajtra, v sobotu máme rodinnú sešlosť, ale večer skúsim 🙂
@nadejna7 a hovorili ste spolu odvtedy co si sem pisala?
@martinenka886 ja by som tiez urobila cokolvek 🙂
@win_gi suhlasim 🙂
@hrehusa ty to nepochopis lebo si to nezazila 🙂
@nadejna7 takze on nema ziadne zdravotne problemy, ano? Tak to je len dobre. No teraz este prist na to, preco mu to s tebou po sexualnej stranke nevyhovuje. Vyskusala si si nastudovat nejake praktiky, ktorymi chlapa v posteli ocaris? Este aj to by mohlo pomoct. A ked uz ani to nie, tak si vyskusaj kupit nejake tabletky na povzbudenie, aby si bola viac nadrzana a mozno to ho vzrusi tak, ze ho bude bavit sex s tebou.
@win_gi a ake tabletky si si kupila??
Len aby si nebol ty prvý podvedený už dávno ma iného podľa 😀
Hm, tak to je potom fakt zvlastne @nadejna7. Mozno vtedy len nemal dobry den, ked ti na dalsi den povedal, ze chce. Chlapom treba niekedy nechat viac casu. A ako ste teraz na tom?
@1anonym9 moze mat aj psychycky problem. Moze ju nieco trapit. Problemy v rodine, v skole, v praci. To ze si ju podviedol ti na cesti nepridava ale necudujem sa ti. Ja tiez mavam taketo stavy ked je na mna moj muz protivny aj ked on si to vobec neuvedomuje a len sa to potom stupnuje. Ale to je o inom. S nou hod otvorenu debatu kde sa jej aj priznaj. Ak to ozaj vidi aj ona ako problem a ma ta rada tak s tym zacne nieco robit ak sa nasere a rozide sa s tebou vies ze si jej zato nestal.
baby tiez sme si presli s manzelom niecim podobnym. vsetko to zacalo po porode. predtym samozrejme bolo vsetko v poriadku, lebo sme sa venovali len sebe a tym padom aj sex bol kvalitny. no Lukasko to trochu ovplyvnil a ten sex uz nebol tak pravidelny ako predtym. moj chlap ochladol ale po case som si to vsimla a snazili sme sa to napravit. aj sme napravili a pred rokom znovu problem. mojmu chlapovi uz nechutilo tak, ako predtym. hned mi to bolo divne a zacali sme riesit problem cislo dva. tu to uz bolo horsie a musel siahnut aj po tabletkach, kedze sa mu nechcel ani len postavit. odvtedy musi pred kazdym sexom uzit tabletky (teraz ma Erekton MAX) a potom sa mozme milovat. som bohu vdacna, ze taketo tabletky vymyslel, lebo inak by nas sexualny zivot bol na bode mrazu. takze baby pokial takyto problem, tak sa nebojte siahnut po tabletkach.
@pannama1 a to ich moze uzivat pred kazdym pohlavnym stykom???

@anna_maria1 vieš čo včera sme spolu boli a spomínala som jej to na margo toho, že sa chudák zase sťažovala, bolo mi jej ľúto tak som jej to predostrela a ukázala jej tému a čo si si prečítala, možno ti bude písať neviem či sem alebo IP 🙂