icon

Nechuť na sex

1anonym9
25. máj 2017

Ahojte dievčata. Už som zufali tak skušam toto forum, dufam že mi poradite.
Moja priatelka nema nikdy chut na sex, kludne možme byt aj mesiac bez toho a jej to je jedno. Ked už si sex nejak vyprosikam tak to je hotova pohroma, za nič nestoji. Ked do nej vnikam tak musim uplne uplne pomaly lebo ju to tam bolí a je len minimalne vlhka. Pri celom akte je podrazdena a zmena polohy je pre nu neprijatelna...Jedine čo na nu zabera je ked vypije aspon liter vina. Vtedy sa uvolni a sama dolezie za mnou. Celkom ma to štve, problem je aj ten že kvoli sexu trpi potom aj naš vztaj celkovo kedže som aj ja už podraždeny, snad ma chapete.
Neviem či ma zdravotny problem alebo len psychicky blok. Lekarovi ale nechce ist - vyhovara sa. Čo sa tyka zdravotnych problemov tak zvykla mavat davnejsie taky biely vytok, nieco ako jogurt. Inak som nic ine nepostrehol.

Zaujima ma ci mate/mali niektora nieco podobne a ako ste to vyriesili. Cital som aj o roznych afrodiziakach ako peruan. maka alebo tie mušky ale moc tomu neverim.

Dakujem za radu

nadejna7
9. okt 2019

@dom_evi snazim sa, ale moc nechce
@anna_maria1 nic moc, povedala by som, ze rovnako, sex sme mali ale bol uplne na prd, citim sa ako taka nicka, pomaly mu ani nestal hrozne!
@martinenka886 baby proste skusala som vsetko co existuje.

pannama1
9. okt 2019

jasna vec standusina, pred kazdym sexom ich moze uzit nakolko maju prirodne zlozenie, takze nehrozi ziadny navyk ani nic podobne. to je na tabletkach erekton mas super.

martinenka886
10. okt 2019

@nadejna7 aj tabletky na podporu erekcie???? Lebo o takych si este nic nepisala, ci som to prehliadla????

nadejna7
10. okt 2019

@martinenka886 aha no tak to sme neskusali, ale je to zatial pre mna ta posledna moznost, lebo to uz ked sa zacne tak s tym nemozes prestat nie lebo to zase bude potom naprd a ja si nemyslim, ze ma problem s tym.. no vies

hrehusa
10. okt 2019

@win_gi samozrejme kedy sa žena neobetovala?

martinenka886
11. okt 2019

@nadejna7 hm, tak uz neviem ako inak ti poradit, ked nechces nic vyskusat. Mohli ste to na nejaku dobu vyskusat a potom vysadit. Mozno sa potrebuje len nastartovat a bude to znovu fungovat ako predtym.

nadejna7
14. okt 2019

@martinenka886 to je mozne, nehovoris somarinu, ale mam z toho strach, ze uz to bez toho nepojde a hlavne ma skor trapi preco to vzniklo, ci uz ho ako zena nepritahujem a tak, rozmyslala som aj nad poradnou nemas skusenosti?

@hrehusa myslim, ze to nie je o obete, obetovani sa, pre mna zachrana vztahu je ovela viac a vobec nie obeta, zalezi mi na nas, lubim ho..
@pannama1 ahoj, aj vy pouzivate tabletky na erekciu?

pannama1
14. okt 2019

cauko. ano, moj manzel uziva tabletky. vobec sa za to nehanbime. je to normalne vec, ktora sa chlapom stava. na predchadzajucej strane som pisala nas pribeh, tak ked tak si precitaj.

hrehusa
16. okt 2019

@nadejna7 ja ti rozumiem, možno aj ja by som sa k tomu postavila takto, mali sme kedysi dávno krízu, ale odpustili sme si, no po ničom takomto sme nesiahli, ešte ktomu môj muž je silne veriaci a myslím, že by to odmietal takéto rešenia...

@pannama1 ja som si čítala, je super, že vám to takto pomohlo 🙂 a ako dlho to už berie?

tribratri
16. okt 2019

@pannama1 zakazdym 4 tabletky? to mi vychadza na 8-9 eur zakazdym.

win_gi
16. okt 2019

@hrehusa aaaale to predsa nemôžeš takto brať !

pannama1
17. okt 2019

@hrehusa nejake dva mesiace ich uz uziva, ale aby si si nemyslela, ze kazdy den, to vobec nie. my mavame sex tak 2-3 krat do tyzdna.

@tribratri ano, dobre ti to vychadza, tak to je, kedze v jednom baleni je 8 tabliet a krabicka stoji tych 18€. nam nie je luto tych penazi, lebo nam to zachranilo manzelstvo. a myslim si, ze po case ich bude moct vysadit. teraz len skusame a uvidime ako to bude neskor.

hrehusa
17. okt 2019

@win_gi hej, no my chválabohu toto nepotrebujeme.
@pannama1 hej no práve to som nevedela, že ako len taká pomôcka to nemusí byť zlé, ale aby si to dával každý deň chlap to neviem a to som presne nevedela. Ako nebola by blbosť to skúsiť :D

dom_evi
18. okt 2019

@hrehusa a urobila by si take nieco?
@nadejna7 tak ako? neviem ci som postrehla koment, ci sa nieco zmenilo
No ja som si baby tabletky kupila, ale este nebolo kedy ich skusat, odisiel na mesiac do nemecka asi ma trafi slak :D

pannama1
21. okt 2019

@hrehusa vobec to nie je blbost. pokial mate problemy v sexualnom zivote, tak treba vyskusat. nam to veeeeelmi pomohlo. kupis ich v hociakej lekarni alebo ich objednaj z e-lekarne a nemusis nikam ani chodit.

hrehusa
21. okt 2019

@dom_evi tak asi keby som zúfala a chcem to zachrániť asi hej, neviem ti takto povedať.
@pannama1 ale nemáme, len niektorí to tu tak ospevujú, že ma napadlo to len skúsiť čo by bolo iné vieš :D

win_gi
22. okt 2019

@hrehusa to sa máš čo by iné ženy čo majú tieto problémy za to dali!

mareri
Odpoveď bola odstránená
dom_evi
29. okt 2019

@hrehusa ale vidis to je presne o tom, ze vobec sa nad tym zamyslis, ze ano a my tu riesime existujuce problemy
@mareri a to co je? to funguje?

adrika222
29. okt 2019

Ani ja po druhom porode nemam chut na to. Ale ked mam ovulaciu v tedy chut mam. A ked moj muz to nema tak je nervozny. Mala som dva porody skoro po sebe cisarskim. Neviem čito nebude tim. Ale dufam žesa to upravi .

fabrika
31. okt 2019

Ja neviem co bude nas vztah je dost v tahu, ale sex sme nemali od porodu, chcela by som ist na nejaky pobyt 🙂

pannama1
4. nov 2019

@hrehusa aha, tak vy problemy nemate, to mozes byt teda veeeelmi rada. no aj napriek tomu tie tabletky erekton max moze tvoj muz uzit, bude mat aspon lepsiu vydrz:DD uvidis, ze sa ti to este zapaci a budes mu tabletky v kuse kupovat:DDDD

@fabrika a co ti v tom brani? tak si kupte spolocny pobyt a chodte! nie je dobre, nechat vztah uplne vychladnut. treba sa snazit o zachranu!!!

fabrika
4. nov 2019

@pannama1 no vies rok je dlha doba, stale je podrazdeny a unaveny a ja celu pozornost venujem dcerke, on pracuje viac od kedy ja som doma...
@adrika222 a ako dlho ste uz ...nie?

hrehusa
5. nov 2019

@win_gi myslíš?
@dom_evi možno máš pravdu, ale takto môžem len hádať, no ale na okorenenie by to tiež nemuselo byť zlé...
@pannama1 :D :D :D haha popravde premýšlam nad tým :D

pannama1
9. nov 2019

@fabrika tak musis tu tvoju vsetku pozornost rozdelit medzi dvoch a aj tvojmu chlapovi nejaku venovat. chlapi to potrebuju! oni su radi, ked sa zena o nich zaujima, ked ich pochvali a ked sa im venuje. ani sa nemusis cudovat, preco vas vztah vychladol.

@hrahusa tak uz nerozmyslaj a chod ich aj kupit!

win_gi
9. nov 2019

@hrehusa samozrejme môžeš byť len rada, ale myslím, že keby to skúsite len na spestrenie tak si užijete 🙂

annamaria4
13. nov 2019

@pannama1 ahoj, vidim, ze si tu spomenula nejake tabletky. chcela by som zistit, ci su vhodne aj pre zeny? alebo su vylucne len pre chlapov? dakujem.

fabrika
13. nov 2019

@pannama1 ale ved ja sa snazim prave, robim co mozem, ked chcem sex je unaveny alebo sa robi ze spi :O :D :( Co by si poradila?
@annamaria4 Aj ty ich potrebujes?

hrehusa
14. nov 2019

@win_gi noo kúpila som ich nakoniec dneska a uvidím čo povie, zajtra by sme si mohli urobiť pekný večer hehe :D
@pannama1 bola som už ich mám, ani drahé neboli 🙂

dom_evi
15. nov 2019

@hrehusa Noo som zvedava, ako to dopadne, ked si sa teda odhodlala, normalne cumim :D