icon

Nedarí sa nám už 8 mesiacov

carolynkaah
6. sep 2015

Ahojte dievčatá, prosím poraďte mi. S manželom sa intenzívne snažíme o malinké niečo vyše 8 mesiacov no zatiaľ bez úspechu ☹ Obaja sme zdraví, nefajčíme, žijeme zdravým životným štýlom. Nemáme žiadne stresy či namáhavú prácu, ktorá by nás ničila. Mrchu mám ako hodinky pravidelnú a stále nič. Užívala som aj kyselinu listovú aj na radu kamošky inofolic, no bolelo ma brucho z neho, tak som ho prestala piť. Zatiaľ ešte nepanikárim ale pomaly ma to už začína trápiť. Mala niektorá podobný problém ? čo mám ešte skúsiť ? ďakujem Vám za všetky rady a postrehy.

Strana
z2
carolynkaah
autor
7. sep 2015

počkajte, to mi chcete tvrdiť, že tomu jonášovi či ako sa volá nadiktuješ údaje o svojom cykle, teda prvý deň mrchy, ako dlho trvá a on ti podľa toho vypočíta, že kedy akože otehotniem hej ?? 🙄 🙄
@hanka_april ano už aj o tom som počula, dáme tomu ešte nejaký mesiac pôjdeme na spermiogram a ja na tú imunitu a podľa výsledkov uvidíme čo ďalej

sono2
7. sep 2015

@liv1 nedala 😝 len som si to hodila na tej stránke do kalkulačky. V živote by som nedala na to 5 korún. Kamarátka za to vysolila 80 euro. Túžobne chcela dievča. Má chlapca a samozrejme podľa svojej ovu. Kmeň ? Ok. To sú už extrémy, no nie? A na konci ms samozrejme môže byť ovu keď ma žena krátky cyklus. Ja sa normálne divim že on môže takto obchodovať vieš aká to je sieť? On je milionár. Veď si to zober koľko zúfalých žien je.

sono2
7. sep 2015

@carolynkaah vôbec nie! Zaujíma ho dokonca kde si sa narodila a datum narodenia a na minútu presne jedny ťa mama porodila. Jeho cyklus nezaujíma. A ženy za to dávajú 80euro. A to sú organizácie na internete prosím ťa kto vie či ten Jonaš existuje! A že dr podľa mňa je psycho. A že to už niekto nezakázal...

sono2
7. sep 2015

Si pozri fotku toho chlapa veď strach z neho ide...

carolynkaah
autor
7. sep 2015

no práve pozerám tú stránku, veď on vyštudoval medicínu odbor psychiatria, čožeeee ?? že podľa miesta a hodiny narodenia ?? veď to je podvod ako remeň, zase iba niekto zarába na neštastí iných

sono2
7. sep 2015

@carolynkaah vidíš tak to som vôbec nevedela a prišlo mi ten výraz ako psycho ja som veštec 😀 ja nechápem ako toto môžu normálne po celom svete praktizovať verejne, že to už niekto nezastavil...

carolynkaah
autor
7. sep 2015

@sono2 na nete som našla aj online kalkulačky 🙂 tejto jonášovej metódy, najmä na nemeckých a anglických stránkach, som si tam zadala svoje parametre a všetky dni vychádzajú na deň pred mrchou takže z biologického hľadiska v čase neplodnosti 🙄 🙄 🙄 tož ?? co teď karle 🙄

sono2
7. sep 2015

@carolynkaah ja približne rovnako, keď som zadala parametre 🙄 ale skôr cez ms. Akurát keď zo mňa najviac valí

hanka_april
7. sep 2015

@carolynkaah ja by som to neodsudzovala uplne (to otehotnenie pred MS), ja som otehotnela v 25. den cyklu teraz druhykrat, pricom prvykrat v 12. den 😀

katrin21
7. sep 2015

@hanka_april presne , moja segra napr. tiez otehotnela 3 dni pred MS 😀

germaniawerks
Odpoveď bola odstránená
stellamaris
7. sep 2015

@carolynkaah nechajte sa s manzelom vysetrit.Imunitu,genetiku,manzel spermiogram,ty si nechaj sledovat cyklus u zenskeho......................ja by som s tymto zacala.Ak bude vsetko v poriadku,potom je Problem akurat v psychike.Mozno to dieta chces velmi a psychika sa potom obrati proti tebe.Casto pocujem od zdravych parov,co chcu dieta,ze dostali radu,prestat sa snazit.Nieco na tom bude,lebo ked sa prestali cielene snazit o dieta,uzivali si cas znovu ako manzelia,milenci a väcsina parov napokon zakratko fakt otehotnela. 😉

hanka_april
Odpoveď bola odstránená
maminka1986
7. sep 2015

@carolynkaah tak asi nevieš čo píšeš..napísala si,že"začína ma to trápiť" tak asi ked ťa to trápi si z toho smutná a zufala inak by si sem nepísala...neviem načo sa pýtaš na rady od žien ked nakoniec sa tvariš urazene..potom sa nepýtaj ked ťa to netrápi

bajana
7. sep 2015

Na VS som mala spolužiačku, ktorá sa kamarátila s jednou z Jonasovych dcér....mala asi 8 súrodencov - prví traja boli plodení z lásky, ďalší 6 ako potvrdenie jeho"metódy", on mal v čase plodenia cez 50r...aj bývali nejako divne, tuším nemala na izbe okna či čo...no podivná rodina
@sono2
@carolynkaah

sono2
7. sep 2015

@bajana to je normálne až mágia no nie? Ved to je absurdné až hrôzostrašné.

carolynkaah
autor
7. sep 2015

@maminka1986 napísala som, že ma to pomaly začína trápiť a nie že som zúfalá, zúfalé ženy robia všetko preto,aby otehotneli, chodia od vyšetrenia k vyšetreniu, pijú nechutné čaje, chodia za bylinkármi, navštevujú astrológov a podobne, ja som sa pýtala ako mám ďalej postupovať keď sa nezadari ani najbližšie mesiace a naozaj neviem prečo za to na mňa útočíš, niektoré baby mi poradili a týmto je táto téma pre mňa uzavretá. Môžeš byť v klídku 😎 😎 😎

prego81
7. sep 2015

Aj ja by som to uz riešila, práve z dôvodu veku ako píšeš.
Ja odporúčam ovulačne testy (nenašla som či ovulujes). Ani pravidelná ms nemusí znamenať že máš každý cyklus ovuláciu. Ak ovulácia je a ďalej sa nedarí tak muž na spermiogram a tak ďalej. Určite by som uz urgovala u gynekológa. Kľudne mu povedz že sa snažíte vyše roka.
Držím palce 🙂

charlie1980
7. sep 2015

Niekde som citala, ze priemer je 8.mesiacov. To znamena niekto za 10rokov, niekto na "prvy sup" Urcite by som postupne zacala s vysetreniami....teda obidvaja...nespoliehaj sa na nieco take ako...ved to pride, ked to budete najmenej cakat. To je sice pekne, aj to sa Stava, Ale tvoje presvedcenie o zdrav.stave ti to nepotvrdi. Potvrdi/a to iba lekar/i. Moze byt, ze mas nepriechodne vajcovody, moze mat chlap Problem a tak isto mozte byt 100%ne zdravi.

maminka1986
7. sep 2015

@carolynkaah ako vidím tebe nejde ani o rady si bud dáke decko čo sa nudí alebo rýpačka...lebo tu ti mnohe ženy poradia piť práve tie nehcutné čaje...škoda s tebou stracať čas lebo si si ozaj trapna :D najprv píšeš iné a potom iné :D psycho maj sa

georgia2411
7. sep 2015

@maminka1986 hm asi tak pýta sa na rady a ked jej človek napíše -ako som čitala tak to odvrhne..nechápem načo sa potom pýta? ozaj dake decko a nie dospelá žena...lebo tie reaguju inak... cc tie nehcutné čaje moja peknáá mi pomohli otehotnieť!!!

liv1
7. sep 2015

Este ma napadli Mojzisovej cviky. (Cvicenie na panvove dno). A nezabudni pripomenut ze to tiez daka samanka 😀...
Pre sono2, stalo to 15 eur nie 80. Ale vies co ja to mam v pazi. Chcela som chlapca ked uz sme mali dievcatko , tak som chcela vacsiu sancu. Pytali sa na mnoho veci aj ohladne prveho tehotenstva aj porodu atd.

steinarka
7. sep 2015

@carolynkaah my sme na tom boli rovnako ako vy.. Obaja sme mladi, sportovo zalozeni, zijeme zdravym zivotnym stylom, nefajcime, ...... a nedarilo sa nam 4 roky 🙂 a pritom sme obaja boli uplne zdravi.. a tak zrazu jeden mesiac po styroch rokoch som zostala tehotna a teraz cakame to najkrajsie pod slnkom 🙂 brala som Inofolic treti cyklus v kombinacii s Femi kvapkami od Valovica a otehotnela som hned na prvykrat, co som to brala 🙂 a ozaj.. len tak medzi recou.. je to sice viac intimne, ale manzel ma "nastroj" velmi hruby a kdesi som sa docitala, ze ak po sexe sa taky penis hned vytahuje von, tak vznika podtlak a spermie sa kvoli tomu "vypumpuju" von.. a tak sme skusili ten posledny mesiac tak, ze zostal vo mne az kym mu neklesol.. a podarilo sa.. tak tolko moje rady 🙂 vela stastia..

sono2
7. sep 2015

@liv1 kamarátky kamaratka za to vysolila 80 tak preto viem, tiež som myslela že to bude nejakých 20 euro, skoro som odpadla.

germaniawerks
17. sep 2015

@charlie1980 priemer je 9,2 ale 50% je hotových do 3 mesiacov a 75% do 9 mes., preto po 9 mes. už hovoríme o problematickom oplodnení

charlie1980
17. sep 2015

@germaniawerks Hahaha, dobreeee 😀 Presne statistiky 🙂

Strana
z2