Nedozrievanie folikulov a nemožnosť otehotnieť
ahojte,chcem vas poprosit o radu..bola som vo stvrtok u doktora, robil ultrazvuk,jedine co mi povedal bolo,ze je to zle,mam tam nejaky folikul,kt.je zevraj maly a mam prist v pondelok,aby zistil,ci narastol.Toto som uz absolvovala pred cca pol rokom a nikdy nenarastol..Doteraz som brala duphaston a s priatelom sa snazime o babo len od juna,dovtedy sme si davali pozor ☹ (co sme teda nemuseli) ☹ .Doktorovi som povedala,ze by som chcela otehotniet nejako prirodzene,pretoze ma posiela do centra asist.reprodukcie.Preto sa chcem spytat,ci tu je nejaka snazilka,ktora to riesi inak ako centrom. Do centra zevraj treba ist,az ked sa snazite rok o babo a neuspesne.My sa snazime len od juna,preto si myslim,ze mam este sancu nejako sama zabojovat,len sa bojim ci nebude neskoro,ak s tym centrom pockam.Doktor povedal,ze moje vajecniky by "mohli" este nieco vydrzat,cize sa bojim..mam uz 29 rokov.Pred tym polrokom mi diagnostikoval PCO.Prosim teda o radu,ako sa mame dalej zariadit,neexistuje nejaka liecba hormonmy?Doktor chce, aby priatel siel na spermiogram,comu nerozumiem,pretoze,chcem to skusit najprv inak..Prosim ak mi viete poradit, aby som v pondelok vedela doktorovi navrhnut ine riesenie.Dakujem vopred 🙂

Ahoj, skus si pozriet ine temy vo fore a spytat sa tam: https://www.modrykonik.sk/forum/hladaj/?cx=0137...
Asmira Team