Nemám ovuláciu
Caute baby dnes som bola po vysledky k dr povedala mi, ze posledn rozbor krvi bol taky ze vtedy som ovu nemala. Raz ked som bola na gyn prehliadke mi dr povedala, ze ovu mam lebo videla prasknuty folikul. Chce mi dat tablety a chodit na folikulometriu ? Ake mate skusenosti? Pomohlo vam to? Otehotneli ste? Neda sa to aj bez liekov mat silnu ovulaciu? Dakujem
@diaszoky tak pri dlhodobom užívaní Môžu spôsobiť rakovinu… a celkovo môžu ta prestimulovat, môžeš mať veľa DF potom ti zákazu sex pre isototu
@ninka99865 cosi☹️
@ninka99865 ale jeden cyklus pouzitia je tak skodlivy? Dhodobosa ani uzivat nemoze max tri cykly
@diaszoky myslím, ale to si niesom úplne istá mne takto gynekológ hovoril že 3 cykly, potom pauza a potom znova 3 a koniec.
Jasne môže to vyjsť hneď v prvom cykle, ale kľudne sa môže stať aj to že nebude žiadna ovulacia, bude príliš veľa folikulov, bude z toho cysta.. proste je veľa možnosti. A napríklad keď náhodou ma žena nepriechodné vajcovody tak zbytočne to donášanie bude dzgat.. cize mňa preto poslal najprv na úplne všetky vyšetria až tak skúsime toto, ak sa dovtedy nepodarí bez tých liekov
@ninka99865 zbytočne to do seba bude pchať tam malo byt
@ninka99865 a mna z ioacneho konca och som vystrasena no ja vnuzti som presvedcena ze ovu mam len som vzrdy nemala citim ze mam verim vto preri som povedala, ze oridem az v septembri
@ninka99865 co je df
@diaszoky dominantný folikul
@diaszoky a ako dlho sa snažíte ?
@ninka99865 rok
@diaszoky tak to je na čase poriešiť všetky ostatné vyšetrenia
@ninka99865 spwemiogram ukazkovy aj moj ho okrem tej ovulky hematologia sa
Da urobit az po pripadnom potrate
@diaszoky protilátky, priechodnosť, endokrinologia, aj partner protilátky..
hmmm mne Hematku spravili hneď preventívne, asi to záleží od lekára
@ninka99865 asi mne povedala ze su to velmi drahe testy a preolacaju ich az po potrate. Ona vlastne nema dovod ani robit dalsie testy ked sa chytila toho ze som nemala pri HP ovulku co moze byt nahoda kedze viem ze ju obycajne mavam. Mohla mi napr ho zopakovat co nenavrhla hned mi navrhla stimulaciu ovu nepaci sami postup
@diaszoky a nerozmyslala si nad tým že vymenis gyn?
@ninka99865 nie kedze uz sim vymenula 2x. Raz lebo moj ex gyn bil stary dedko drzy potom moja gyn odisla inde a tak osm sla ku gyn kt odisiel na dochodku a tak ona zanho dosla lna je mila vsetko mi vysvetlila ale preco mi napr nebila ochotna zopakovat ho alebo kuknut folikulometriu? A bola som prinej tesne ored ovu kldune mohla☹️
@diaszoky ja som menila tiež asi 3-4 x.. až kým som nenašla takého čo je ochotný.. a neskusila si sa jej ty opýtať ci by nebola ochotná ďalší mesiac popozerať?
@ninka99865 vies co ja som b takom strese bola biem ze som sa jej opytala ze a neda sa tu obu nieakymi vitaminmi? A nemozem prist na folikulometriu ? A ona sa zasmiala ze uz fakt neviem co povedala ale daco v zmysle, ze je to strata casu alebo nieco take😑
@diaszoky super prístup. Ešte mi napadlo, keby ste šli do centra? Neznamena to hneď umele oplodnenie, ale oni tam tiež urobia potrebné vyšetrenia a tie lieky ti vedia nasadiť aj tam ak sú potrebné a budú ta sledovať. Je tu na mk jedna baba, čo tak šla dostala nejaké lieky niečo jej tam zistili a otehotnela bez clostilu… len ju tam nastavili
@ninka99865 aha ale ked dostala ine lieky tiez to boli len hormony ci
@diaszoky to už som písala aj pred tým, že jej zistili štítnu žľazu a Inzulinovu rezistenciu tak nato nasadili lieky a otehotnela

@diaszoky prečítaj si príbalový leták a uvidíš...