icon

Nepravidelná a častá menštruácia, krátke cykly. Podarilo sa vám otehotnieť?

saska697
30. nov 2010

Kto ma skusenosti s kratkymi cyklami a uspesnym otehotnenim???

Strana
z2
st2
28. feb 2011

@saska697 ahoj
a nebola si s tym u dr? lebo podla mna 16 dni je velmi velmi malo

saska697
autor
28. feb 2011

@st2 Zatial nie, pretoze je aj tak momentalne mimo:(, A koli tomuto som brala vyse 2r antikoncepciu( Yadine) a uz vysse 1r ju neberiem,lebo si velmi zelame mimi...Ale ako vidim toto sa nam nesplni:(((.....

st2
28. feb 2011

@saska697 podla mna je to fakt strasne malinko, nestaci ti dozriet ani vystelka maternice, ved len druha faza cyklu ma byt minimalne 10
urcite tam nie je daco v poriadku a mal by to dr nejako napravit
ja som mavala spinenie uz 21 22 den brala som duphaston (tiez mi dr povedala ze mi nerastie sliznica) a posledny mesiac bol priam ukazkovy

saska697
autor
28. feb 2011

Ved hned ako mi skonci teraz dalsia mrcha a snat dr. tam uz bude tak tam nabehnem aj keby co bolo, Len sa dost bojim co to bude a antikoncepciu uz nechcem. zelame si mimi🙂.... Kamaratka co mala cystu to neriesial lebo sa bala dr a ked jej praskla nakoniec otehotnela a za 2t ma termin🙂)) . To bol asi len zazrak.... A ty mimi mas ci?....
A kolegyna bola na tom ako ja a podarilo sa jej to bez liekov vrr to su zazraky...... Ale asi nie kazdemu sudene:((

saska697
autor
28. feb 2011

Mal niketo diagnozu N92 ( casta menstruacia ) a aj tak otehotnel? Antiku uz nechcem:(( brala som ju....

cherry1981
30. mar 2011

@saska697 Mam podobne problemy 😕 pisala som ti postu, tiez som z toho na nervy

gizel
25. máj 2011

@saska697 chcem sa len spytat ako si vlastne pochodila, bola si u lekara? robil ti nejake testy a naco prisiel? Ja som mala tiez taky problem, zacala som brat HA vsetko bolo v tom najlepšom poriadku. Asi po 3 rokoch som ju vysadila pol roka bol pokoj menštruacia chodila vzdy na cas ako hodinky a teraz to zaštrajkovalo opať. Uvidim co bude dalši mesiac ale aj tak ma to zaujima v prípade ze sa to zopakuje zasa 😒

marianka79
4. júl 2011

ahojte baby tak toto je téma pre mna mne tiež haprujú krámy začalo to vo februári ked mi došli po 17tich dnoch potom po 32och dnoch dalej na 24 den všetko to bolo koli zapalu vajíčkovodov bola som na operácii v apríli tak sledujem a sa mi zdá že sa mi to upravuje 🙂 no treba ešte vyčkat pár cyklov snad sa podarí aj bábatko 😉 ale verím že hej 🙂

majka5593
3. sep 2011

ahojte no mne tiež veľmi hapruje menštruácia .. nikdy som nemala pravidelnú a pritom sa hovorí že po dvoch rokoch by sa to malo ustáliť. Posledné mesiace mám medzi menštruáciami pauzu raz 24 dní, 35,20,19 a teraz mi prišla už po 11 dňoch. Vždy trvá od 7 do 10 dní a je silná. Stalo sa mi už že behom dvoch mesiacov mi menštruácia začala a aj skončila 4krát. Napr. mala som ju 8 dní, 6 dní pauza a potom som dostala a tak to bolo počas tých dvoch mesiacov stále len plus -mínus pár dní. Ked som s tým bola u doktora povedal mi že sa mi to upraví vraj sa iba nadmieru prečisťujem. Potom som už nemala až také krátke cykli ale stále je dosť nepravidelná. A celkovo v poslednej dobe začínam mať bolesti v bruchu v období menštruácie samozrejme silnejšie. Antikoncepciu si nechcem dať predpísať no neviem či ked pôjdem znova ku doktorovi či ma zase neodbije alebo či sa dá cyklus upraviť aj nejak inak ako antikoncepciou.

muriel293
20. sep 2011

čavte baby,neviete nejakú sos pre mňa? mám neskutočne otrasné cykly,minulý mesiac som mala menzes dva razy na začiatku aj na konci mesiaca,predtým mesiac vôbec nič a tento mesiac to došlo po troch týždňoch ale je to dosť divné,krvácala som asi tak jeden deň a teraz už tretí skoro nič len ma hrozne bolí brucho....ako keby sa to nevedelo rozbehnúť alebo čo! nemáte nejaké rady ako to spustiť? už som takéto stavy mala,väčšinou mi to potom trvalo skoro dva týždne lebo sa to rozbehlo vtedy keď to už malo skončiť a ešte to bolo aj nenormálne bolestivé a na to vôbec nemám náladu! práve som si urobila čaj z alchemilky no netuším že či to pomôže k niečomu....som z toho zúfalá mám pocit že stále "krámujem" a takéto úchvatné to mám odkedy moje telo spoznalo menzes.....ach jo... :( (a brucho stále tak nafúknuté že ani jedny nohavice nezapnem ktoré bežne inak nosím :( )

muriel293
20. sep 2011

fu ale ako tu tak pozerám tak nielen u mňa to chodí ako sa tomu chce,tak som aj rada že nie som sama 🙂 mne to normálne chodilo iba keď som brala antikoncepciu ale to už nechcem zbytočne sa pchať chémiou brala som to dosť dlho stačilo...

krhlicka
20. sep 2011

@majka5593
@muriel293 ahojte kocky, ja som len nakukla,lebo ma trapil rovnaky problem. Na upravu cyklu mi pomohla joga 🙂 a este som jedla vceliu matersku kasicku a podarilo sa 😀 drzim vam palce

lisinka
23. jan 2013

ahojte ja mam tiez ten problem po tretom babetku som zacala uzivat antinu a asi po 6 mesiacoch od oporodu som dostala prvy krat menzes a od vtedy uz 2 mesiace to mavam kazdy druhy tyzden ani sa nestihnem objednat k Dr. a je tu zas

slniecko8812
20. feb 2013

@lubenka96
@lubenka96 TO CO TU PISES? PODAVAM TRESTNE OZNAMENIE, TOTO JA LEN TAK NENECHAM. TOTO JE UZ MOC RIESIT CUDZIU OSOBU NA VEREJNOM BLOGU TY NIE SI BOH ANI SUDCA TO SI ZAPAMATAJ , ASI NEVIES ZE OHOVARANIE JE BRANE AKO PRIESTUPOK??

gizel
27. apr 2013

@saska697 ahoj prosim ta mam podobny problem, ako si otehotnela???

seginiatko
27. apr 2013

@gizel ahoj, aj ja mam takyto problem, posledna MS po 18tich dnoch ☹ jednu dcerku uz mam, no druhe sa nedari...od porordu sa mmoje telo akosi nevie spamatat... bola som u dr. mam nizku sliznicu maternice a malo hormonov. nasadila mi na 2 tyzdne duphaston zatial a uvidime ako to pojde...

gizel
28. apr 2013

@seginiatko ahoj a ako si pocitas plodne dni? aj pri prvom babetku si mala taky kratky cyklus?ja uz som si povedala ze budeme skusat na verim boha....ja som brala HA rok bolo vsetko OK teraz som vysadila ze skusime babo a po hned 17 den cyklu som dostala menstruaciu ☹ HA som brala kvoli vysokej hladine muzskych hormonov, este pockam co bude o mesiac a ak nie tak pojdem k lekarovi.

seginiatko
28. apr 2013

@gizel ja som pred prvym tehu brala HAK 6 rokov. po vysadeni mi meskala 3 tyzdne, ale potom bola resna ako hodinky, mala som 26 dnovy cyklus. po vysadeni hak musis pockat aspon 2-3 cykly, ze ako sa telo nastavi.
avsak od porodu mam len problemy s cyklom, kratky od 18 do 24 dni. taktiez som spinila. aj tyzden pred tym ako sa menstruacia spustila. mam taktiez nizku sliznicu maternice, co znaci malo hormonov.
dr povedala, ze je mozne , ze ani plodne dni nemam, aj napriek tomu,z e mavam ovulacny hlien aj bolest v podbrusku. takze tento cyklus robim aj ovu testy, zatial bez uspechu. plodne dni som zvykla mat medi 10-13 dc. dnes som 12 a stale nic. dokonca ani ten hlien tentokrat nie je ... od zajtra beriem duphaston, comu nie som moc nadsena, ale vitaminy asi nestacia 😖

gizel
28. apr 2013

@seginiatko no tak drzim palce mozno duphaston zaberie, citala som, ze vela zien ho brali a zabralo 🙂 ja to necham na nahodu pockam co a ako a cas ukaze 😉 uz som raz prestala brat HA a vtedy som pol mala polroka ukazkovy cyklus presny jak hodinky teraz som myslela ze to bude znova tak a ze sa mi podari otehotniet kym sa cyklus uplne rozhadze

seginiatko
28. apr 2013

@gizel no len ja vobec nie som zastancom duphastonu. ked citam mozne vedlajsie ucinky az mi je zle... 😒
drzim aj tebe palce.

gizel
28. apr 2013

@seginiatko ako dlho sa uz snazite? nech viem po akom dlhom case zajst k lekarovi 😒

seginiatko
28. apr 2013

@gizel od septembra..

gizel
28. apr 2013

@seginiatko tak to je asi na case zacat s liecbou aj ked sa hovori ze niektore pary cakaju aj vyse roka....no urcite je to aj vela o psychike, ja si strasne vela namyslam a mam strach a mozno som si aj sama tym stresom privolala mrchu 😢

23445
21. máj 2013

@seginiatko ahoj vieš čo aj ja mam taky problem doktorka mi povedala že mam nižiu slznicu na matiernicu a velmy sa pokušame o babetko ale už 9 roky sa nam niedary a mavam niepravidielnu meštruaciu aj ked ju mam tak len3 dni ale velmy slabo krvacam už nieviem čo si mam otom myslet prosim o radu dik čakam

mattuliatko30
7. jún 2013

@saska697 ahoj, našla som si tu , že si písala o krátkych cykloch... prosím ťa, čo ti na to dali, alebo aké vyšetrenia ti robili?...ja mám s tým problém už vyše roka a pol....9 mesiacov som brala lutenyl,-hormon...vtedy boli cykly cca 34 dňové, len mi nerobil dobre..mala som zlé stavy z nich...tak som ich vysadila...teraz..ale zase prišla ms na 16deň :( som z toho nešťastná..som anemická....slabá....znechutená, prečo to tak je...a nič mi nevedia zistiť...všetko ok, cystologia, žiadne myomy..ani cysty...tak nechápem...nechcem chodiť stále s vložkou a tamponom...nebaví ma to...

saska697
autor
10. jún 2013

@mattuliatko30 Ahojky mne zabrala antikoncepcia yadine. Potom.som ju vysadila na vysse roka bolo dobre a.potom sa nam podarilo po vysse dvoch rokoch mimi. po porode bolo asi.9m pokoj.a.zase;((. Dr.mi vravel ze niekedy zaberie u zeny tehotenstvo s trvalym vysledkom a inokedy len antikoncepcia. A moze to byt aj stresom... Ale v nasej rodine bola rakovina krcka takze som viac sledovana lebo som mala zistenu.displaziu a to je aj nasledok takehoto krvacaniaapodstupila som aj jednu liecbu bola to taka.studia a aj vlastne vdaka nej.som otehotnela. lebo pri takychto cykloch je to zazrak....

sofi88
12. jún 2013

Ahojte zienky, chcem sa Vas opytat, ci z Vas mala niektora skusenost s priskorou ovulaciou?? Podla bazalnej teploty som dostala ovulaciu uz na piaty den cyklu a odvtedy sa mi teplota drzi uz 4 dni hore... MS bola vyvolana po agolutine a bola velmi slaba a kratucka...mavam napäta podbrusko a obcasne bolesti raz na pravom a raz na lavom vajecniku a citim sa strasne unavene, co by mohlo byt aj tym hlupym pocasim...stretli ste sa s tym niektora??

Strana
z2