icon

Nepravidelný a dlhý menzes v perimenopauze

itaa
16. jún 2025

Ahojte, posledný pol rok mám menzes nepravidelný, no teraz aj dlhý / 2-3,tyzdne/ nieje silný, skôr slabší, prvé dni taký slabulinký. Mám 49 a žiadne iné problémy. Mali ste niekyorá niečo podobné? Ďakujem

sisska96
16. jún 2025

Ja nie, ale áno niekto mala takto c rodine a mala miomy

janetinka27
16. jún 2025

@itaa ahoj, moze to byt anovulacny cyklus, vysoka sliznica. Zabehla by som ku gyn.

momo00
16. jún 2025

Ja som posledný rok mala zase silný menzes a po týždni sa mi vrátil. Išla som na prehliadku. Zistil mi myóm. Tak začína aj menopauze, to naznačuje to opakovanie a to silné krvácanie zase z toho myómu. Tak mi dal dajaké hormóny, ktoré mi zastavili krvácanie. Musím ich užívať stále asi kým neskončí prechod alebo vybrať maternicu No nie je to antikoncepcia.

cukroska
16. jún 2025

@itaa Samozrejme akurát, že som to mala v 43 rokoch

simca06022011
16. jún 2025

moja mama mala, aj 3-4t raz..

adiranka
16. jún 2025

tiez by som toto asi riesila s gynekologom 🙂 pre istotu.

cukroska
18. jún 2025

@itaa Áno mala. Mám rokov čo ty,ale už druhý rok v menopauze. Mala som problémy od 42 rokov a hlavne návaly 🙄🤧 tie mám aj do dnes.

itaa
autor
18. jún 2025
@cukroska

@itaa Áno mala. Mám rokov čo ty,ale už druhý rok v menopauze. Mala som problémy od 42 rokov a hlavne návaly 🙄🤧 tie mám aj do dnes.

@cukroska ďakujem, je nemám žiadne návaly, iba tá posledná menšt. trvá dlho, ale už sa to skľudnuje a odoznieva. Na návaly som počula, že Maca prášok je super a čaj z ďateliny. Kolko dní ti trval menzes, ked pišeš, že si to mala tiež, vďaka

cukroska
Autor odpoveď zmazal
maury
19. jún 2025

U známej to takto trvalo vyše roka, potom sa to začalo stupňovať. Už po operácii, pri ktorej išlo ako to povedať všetko von. Má 48 rokov.

katrin21
20. jún 2025

@itaa uplne normalne a bezne.... niekto ma casto kazdych 21 dni a dlhe ,niekto slabe, malo a kratke...
Niekedy pravidelne, potom vynecha aj 2-3mes a tak dokola