icon

Nepríjemný výtok a zápach: Hľadáme príčinu?

5. feb 2025

Ahojte prosím stretli ste s týmto?
Začalo to v decembri cca týždeň pred menštruáciou.
,zacala som citit zvláštny zápach niečo medzi krvou a rybou ?! Neviem ...
Výtok je ale ako voda ,číry je ho extrémne veľa.
Keďže som čosi citala tak po krvy to môže byt pred ms citit tak som počkala ako sa to teda zachová. Pocas menštruácie zápach nebol žiadny, proste vsetko okej .
Po skončení však ten zápach pretrvával. Aj intenzita výtoku.
Baby ,ja sedím v obývačke a citim sa ....😔
Išla som k dr ,kde teda vyšetrením nič nebolo zle ,jedine isla som na 10dc a malá som cystu prasknutu ,lebo čosi bolo s vaječníkom. Inak všetko ôk.
Zobrali mi ster ..
Výsledky ukazkove. Kultivacia je negatívna. Dr hovoril,že to dali aj citlivosť skrz atb..no nič sa nenašlo. Celý cyklus mam výtok ako voda a smrdim
Prišla ďalšia Menštruácia...som po skončení a opäť to iste . doslova zo mna tečie a tým ako to je na nohavičkách to smrdí aj cez oblečenie. Podotýkam,
Prezliekam sa 5x denne a vzdy sa aj opláchnem aspoň.

Strelí ste s tým? Ja neviem co robit .
..ďakujem

dobkovci
5. feb 2025

Ak je to rybi zápach,ten treba určite preliečiť.
A ja by som vylúčila cukor.

michaela789
5. feb 2025

Tiež mi napadla životospráva, ako píše @dobkovci.
Nejde mi do hlavy, že pri takýchto príznakoch nič u lekára nenašli. Ale ak sú naozaj testy negatívne, tak jedlo a pitný režim mi pripadajú ako logická možnosť.
Si sexuálne aktívna? Ak áno, nezačala si používať nejaký iný druh ochrany (gél, kondómy...)? Intímnu hygienu zabezpečuješ pripravkami alebo len vodou? Nemôžeš mať nejakú alergickú reakciu na niečo? Hygienické pomôcky si nemenila (značka tampónov, vložiek,...)?

autor
5. feb 2025

@dobkovci
@michaela789 ďakujem .
Som vydatá,nepoužívame ziadnu ochranu ,tampóny nepoužívam a vložky stále tie isté. Sorchujem sa gélom poväčšine tie mliečne nivea atď a aj dolu sa tým umyjem . Čiže nič nove .áno pitný režim je slabý a aj sladkého som viac cez vianoce pojedla aj to mi napadlo ci nemôže byt tým. Ale nemám svrbenie ani nič, len ren smrad proste a ako voda je .
Nič. Ani pohľadom, sonom ,kultivacia nenasla tiež nič
Preto neviem co robit 😔.

dobkovci
5. feb 2025

Naozaj skúste si nejaký čas strážiť cukor " očista " človek si ani neuvedomuje koľko toho zlého zje,vypije...a aký je to odpad....sirupy,sladké vody vylúčiť úplne a LEN čistú vodu.

michaela789
5. feb 2025

A manžel je ok? cíti to aj on?

autor
5. feb 2025

@dobkovci ďakujem moc . Vodu pijem iba čistú, ale sladké vzdy zjem .a do kávy iba 1 lyžičku cukru si dávam.

autor
5. feb 2025

Manžel je uplne v pohode . Ten nemá žiadny problem. Navyše on tvrdí, že to až tak necíti ale podla mna ma nechce len zhodiť lebo to strasne citit .on tvrdí, že je to skôr po kove ,ale jemne

autor
5. feb 2025
autor
5. feb 2025

Ja napr nemám ani bolesti počas styku,alebo také nejaké problémy čoby nasvedčovalo aj zapalu a podobne..preto tomu nerozumiem

simsalabim
5. feb 2025

Rybi zapach = bakterialna infekcia. Vasinou tie, co tvoria beznu floru. Ist k dr po atb.

autor
5. feb 2025

@simsalabim nič sa nenašlo. Robili mi kultivsviu aj na baktérie a citlivosť na atb ..som uplne čistá

dobkovci
5. feb 2025

FYTOFONTANA Gyntima probiotica forte 10 vaginálnych čapíkov
Možno nieco takéto,ale mne to sedí na ten cukor po všetkých INFO.

autor
5. feb 2025

@dobkovci ďakujem veľmi. Vyradim a pozriem aj tie capiky ❤️

maca2017
5. feb 2025

Skúste vaginálne čipky s probiotikami, mali by obnoviť prirodzenú flóru a pH v pošve 😊

danusskaaa
5. feb 2025

Odporúcam tabletky do pošvy- za 2 dni bez zapachu a vytoku

autor
5. feb 2025

@maca2017
@danusskaaa ďakujem moc ❤️
Musím dá toho zbaviť, je to hrozne 😔,,este,ze som doma na RD . Lebo v robote by som toto nedala aj sa prezliecť

danusskaaa
5. feb 2025

Mala som bieco podobné, všetky stery negatívne tak mi dal dr. toto. Zabralo hneď a používala som potom ešte po menzese.

stanulienkat
5. feb 2025

Probiotika, vyplach Rosalginom. Manzel nemusi mat tazkosti, moze byt len prenasac.

oblecenie99
5. feb 2025

Skús poslať muža na vyšetrenie... Aj keď si myslím, že keby ste si niečo pingpongovali medzi sebou (lebo oni nemusia mať žiadne príznaky), tak by to vyskočilo u teba, no a ty si v poriadku. A urcite zmeniť stravu. Ja som sa dosť rozsupla sladkým v tehotenstve, aj keď som nadváhu ako takú nemala, ale tak začalo mi chutiť sladké a vyšla.mi tehotenská cukrovka... Tak som teraz na "odvykacke" od cukru a na zdravej a vyváženej strave, a teda musím.povedat, že sa zlepšilo snáď všetko od pleti, po vlasy, imunitu, nehovorím o Tom, že pomaly pred pôrodom som celkom fit, v porovnani s prvým, ani sa necítim tehotne. No proste tá strava robí brutálne vela.

nika23t
5. feb 2025

Ja by som tiež poradila rosalgin aspoň 10 dni užívať. Len dávaj pozor, nepouzivaj toho veľa naraz, aby si si nerozdrazdila sliznicu. Postupne skúšaj, vždy si urob dlhšiu pauzu, ak chces skúsiť niečo nové

marca12
5. feb 2025

Mal by ist aj muz na vysetrenia. Kamoska takto zistila,ze muz ma milenku. Ona smradlave vytoky,liecila sa. Nechapem,ze ti lekar nedal macmiror ci ako sa to vola. Ten zvykne pomahat na vytoky. Su to gulocky na vkladanie do posvy

autor
5. feb 2025

@danusskaaa
@stanulienkat
@oblecenie99
@nika23t
@marca12
Ďakujem vám moc . Určite si zadovážim nejaké capiky .neviem dr asi usúdil ze ten výtok je ôk neviem. No hádam muz v tom nemá prsty . Ja som inak zacala jest aj veľa mliečneho. Denne jogurty plus ak je omáčka. Taj ci aj to mliečne nemôže byť problém. Ale každopádne začnem viac pit ...a aj tu stravu si budem strážiť. Ďakujem vám veľmi moc za rady.

nika23t
5. feb 2025

Ja som mala dlhodobé problémy, síce iné ako Ty, ale dlho som sa liečila, a všetky výsledky som mala v poriadku. Manžel bol tiež ok, nepodvadzal ma, nemali sme problémy. U mňa skôr to spôsoboval stres a čím viac problémov, tým väčší stres. Takmer 4 mesiace som sa liečila. Držím palce, viem, ako to vie potrápiť.

oblecenie99
5. feb 2025

Autorka, ja nepíšem, že v tom má prsty muž a iná žena, niekedy stačí, že jeden z vás má problém,.prehodí sa to a už ho má aj druhý, a on nemusí mať ani príznaky a budete si to takto shareovať. Plus ako som.pisala, to by aj u teba vyskočil problém, a je to práve naopak, si zdravotne OK 😉 ale tak verím, že je to nepríjemné. Ako píšu aj vyššie, stres.. kľudne aj tá strava, ja to teraz vidím na sebe.. meriam si cukor každý deň, a je neuveriteľne, keď som v miernom strese, a to nemusím ani nejak prežívať, len už podvedome, ako to vyskakuje hneď hore 😶 alebo menšia nádcha. Už som si povedala, že každé zle je na niečo dobré, tak teraz aspoň prekopem svoje stravovacie návyky. Drž sa, bude to v poriadku.

autor
5. feb 2025

@oblecenie99 juj,to som nechcela tak . Ja som to ani nemyslela v zlom,len som Vas všetky do jednej odpovede dala 🙂 tiež som mala GD a po pôrode aom sa úplne utrhla ,ale nemala som tieto problémy dolu . Ha som si vlastne uvedomila ,že mne to začalo 2 dní po nechr.styku(my sa celkovo nechranime,ale muž dáva pozor ) vtedy si nedal. A potom to začalo. Ale tiež s týmto problémom nikdy nebol ,ved sme spolu veka rokov aj deti máme a snažili sne sa tiež dlho . Už sa snažím kadejako rozmýšľať.
Môže byť aj ten stres veru
@nika23t toho mam teraz na rozdávanie.

Ďakujem

marca12
6. feb 2025

Kazdopadne ak je ten zapach taky,ze sa citis a musis stale prezliekat,tak to uz je na liecbu. Znova pisem nechapem,ze ti aspon preventivne nedal nieco. Ja som mala raz takyto problem po navsteve wellnesu a hned mi dal ten macmiror gulicky. Pomohlo mi to hned a odvtedy mam pokoj.

autor
10. sep 2025

Ahojte . Tak po pol roku dávam update .
Zápach trvá stále. Cytologia,sono ,bez zapalu atď.
Nová kultivacia vysla e coli premnozena po pol roku problémov .. Mam teraz probiotika vag. a macmiror aj ked posva dvu je uplne v poriadku. Všimla som si ,ze po vyšetrení to cítim viac napr ,alebo po styku. Proste akoby krv niekde. Dokonca co si všímam v období ovulacie nesmrdim . Po ovulacii opat .čiže uvidím ako mi pomôžu tieto lieky a asi skôr bude príčina hormonálna si myslím.