icon

Nepríjemný zápach po dlhom cestovaní

6. nov 2025

Všimla som si že ked cestujem 7 hodin alebo 12 potom mam neprijemny zapach tam dole .. Teplaky rifle vzdy musin dat hned oprať. Predtym sa osprchujem nepotim sa nikde inde davam ai dezosorant ale preco tam dole je taky zvlastny pach ?? Ph mam v norme je to len po dlhom cestovaní

arianna25
6. nov 2025

Potí sa to. Nedýcha to pri dlhom sedení. Na wecku sa prezliekaj a kabelkove vlhčené do sebou, poprípade intimku a často meniť.
Poprípade večer pred cestovaním výplach rosalginom.
Uvidíme čo napíšu aj iné ženy.

pralinka25
6. nov 2025

podla mna je to tym na com sedis a ze dlho sedis.

sissy27
6. nov 2025

@anonym_autor že sa nepotíš to si myslíš len ty. Ešte porozmýšľaj, z akého materiálu máš nohavičky alebo aj vrchné nohavice, Keďže ti napáchne aj vrchné oblečenie, tak je očividne veľmi tesné. Za 7-12 hodín ideš určite aspoň 2x na záchod, takže pozostatky moču či stolice rátaj tiež.

januska12323
6. nov 2025

Každý sa potí a každý má arómu keď sa mu telo nevetrá niekoľko hodín.

mandzula
6. nov 2025

Tak ja neviem, ale ani po takomto dlhom cestovaní mi nič nesmrdí tak, aby mi napáchli rifle, tepláky, to bude nejaký gynekologický problém.

levantinka
6. nov 2025

Ja cestovavam aj ovela dlhsie. A takyto problem nemam. Urcite si zajdi k doktorovi. Nieco gynekologicke ako bolo pisane vyssie.

anonym_fccf28
6. nov 2025

@anonym_autor asi máš stres z cestovania, sa ti to tam potí a oxiduje?

anonym_9b1171
6. nov 2025

Ale potis sa,to si len myslis,ze sa dole nepotis. Ked ti to nedycha cely ten cas,tak co tam ma vonat? Ja ked vidim tie tavie kopyta natiahnute v umelych polesterovych nohaviciach,tak myslim aj na toto,ze ako sa im to musi potit😖

anonym_fccf28
6. nov 2025
@anonym_9b1171

Ale potis sa,to si len myslis,ze sa dole nepotis. Ked ti to nedycha cely ten cas,tak co tam ma vonat? Ja ked vidim tie tavie kopyta natiahnute v umelych polesterovych nohaviciach,tak myslim aj na toto,ze ako sa im to musi potit😖

@anonym_9b1171 ale ona pise: nepotim sa nikde inde
Neznamena to, ze nikde inde sa nepoti len medzi nohami?

bonboniera
6. nov 2025
@mandzula

Tak ja neviem, ale ani po takomto dlhom cestovaní mi nič nesmrdí tak, aby mi napáchli rifle, tepláky, to bude nejaký gynekologický problém.

@mandzula tak snad vieme ze každý sa potí inak 🙂 a samozrejme je ešte otázne aký materiál autorka nosí.

marca12
6. nov 2025

Ak ti to tam smrdi az tak,ze napachnu aj nohavice,tak by som isla ku gynekologovi na vysetrenie.

anonym_ca4473
6. nov 2025

@anonym_autor Príčin môže byť viac. Jedna z možností je,že málo piješ a zápach je s potu aj moču,ale môže to byť aj stresom. Pot aj moč zapácha ináč pri nedostatku tekutín (dehydratácie aj stresu) plus tesnejšie oblečenie,syntetické..Skôr preferujte bavlnu a dostatok tekutín. Aj keď sa to samozrejme nedá vždy. Ale zápach môže byť aj pri urologických ťažkostiach. Aj keď to by bolo ak inokedy cítiť.

anonym_fccf28
6. nov 2025
@anonym_ca4473

@anonym_autor Príčin môže byť viac. Jedna z možností je,že málo piješ a zápach je s potu aj moču,ale môže to byť aj stresom. Pot aj moč zapácha ináč pri nedostatku tekutín (dehydratácie aj stresu) plus tesnejšie oblečenie,syntetické..Skôr preferujte bavlnu a dostatok tekutín. Aj keď sa to samozrejme nedá vždy. Ale zápach môže byť aj pri urologických ťažkostiach. Aj keď to by bolo ak inokedy cítiť.

@anonym_ca4473 zapach mocu? Ked neunika moc, ako moze niekto citit mocom?

aandrea9
6. nov 2025
@sissy27

@anonym_autor že sa nepotíš to si myslíš len ty. Ešte porozmýšľaj, z akého materiálu máš nohavičky alebo aj vrchné nohavice, Keďže ti napáchne aj vrchné oblečenie, tak je očividne veľmi tesné. Za 7-12 hodín ideš určite aspoň 2x na záchod, takže pozostatky moču či stolice rátaj tiež.

@sissy27 tak keď sedí na koženke môže mať aj super bavlnené a nepomôžu.

anonym_b9567d
6. nov 2025

@anonym_autor treba bavlnenu spodnu bielizen a prat ju na 60 stupnov. Taktiez cestovat vzdy v cistom obleceni.

anonym_fe4e8c
6. nov 2025

Možno skús, keď pojdes na wc počas cestovania, ak je taká možnosť použiť vlhčené utierky

arianna25
6. nov 2025

Možno to bude znieť divné, ale možno aj pod zadok nejaký vankúšik? Aby to sedenie nebolo priamo na kozenke alebo tvrden sedacke

anonym_ca4473
7. nov 2025
@anonym_fccf28

@anonym_ca4473 zapach mocu? Ked neunika moc, ako moze niekto citit mocom?

@anonym_fccf28 Ak neuniká tak ok.Niekedy keď aj neuniká a náhodou je nejaká inkcia môže aj pár kvapiek cítiť. Ale to nie je Váš prípad.