Neustále zápaly pošvy a následne aj mechúra
Viem ze tych diskusii tu bolo neurekom..hladam vsak zazrak doslova 😪😪😪..chcem to v skratke zhrnut
- neustale zapaly posvy ale bakterialneho povodu
- castokrat svrbenie aj okolo posvoveho vchodu
- cystoskopia negativna
- velakrat gynekologia negativna ked mam vsak zapal aj mechura tsk vzdy bud e.coli alebo enteroccus
- umyvam sa len cistou vodou, utieram sa spredu do zadu, vsetku hugienu dodrzujem aj po sexe
- vyskysala som uz xxxx pripravkov ci uz chemickych aj prirodnych aj cinsku medicinu aj tiande produkty
- nefajcim,nepijem,vyhybam sa cukru, obmedzujem pecivo
- do posvy dlhodobo si davam lactobacili alebo striedam s kyselinou hyauronovou aj lokalne som bral probiotika
- bola som aj hormonalne stimulovana kvoli ivf aj to mozno prispieva ale to som uz mavala aj davno predtym
- blokurimu velmi casto uzivam
- mam za sebou vela vselijakych kur na posvu ci mechur
- preliecena mesiac aj wobenzynom viackrat, v minulosti som mala aj urovaxon
Tak prosim vas povedzte kde robim do pekla chybu????😪😪😪😪😪😪vcera som opat dostala zapal po 2mesiacoch zas..mam nolicin ten mi vzdy zabere..prosim co sa da na toto vobec este skusit..sliznice posvy su isto narusene ale ako si to mam vsetko poliecit??? Nik mi nevie pomoct..najhorsie je ze sa z toho neviem dostat a mame 1 zmrazene embrio a nemozem ist na vklad kvoli opakujucim sa infekciam 😪😪😪😪😪😪😪😪😪 cista zufalost
@andrea_ff pouzivam anionove len
@sarahhh1 mala som pred 2 mesuacmi preventivku aj tu podrobnu cytologiu..nic..uplbe vsetko negativne preto je mi to absolutna zahada z coho dokelu sa mi robia stale tie zapaly 😔😔😔
@zuzubb007 tanga vobec..brazilky sem tam 🙄
Ano spôsobujú aj zapal mocovych, aj zapaly posvy. Však stačí pogooglit a všetko je tam o tom popisane.
Ja som mala podobne problémy a okrem toho som nemohla dlho otehotnieť, bola som vo vrbovom u pani anky kopacovej a ona mi kazaala piť čaj z orechovych listov a sedacie kupele tiež z orecha a poviem ti že tie zápaly mi naozaj prešli.
A keď si prečítaš o tých parazitoch naozaj orech na ne zaberá, takže ja by som tiež bola zato že to u mňa spôsobovali mrle.
Ak chces tak si daj predpísať u obvodného vermox to je proti parazitom a uvidíš či ti to nepomôže.
Zato nič nedáš.
@ludinka uz som o tej kopacej vela citala len to vrbove je daleko pre mna 😣 ja tiez kvoli tomu nemozem otehotniet..zajtra idem k obvodnej..opytam sa na ten vermox..
Musíš mať nejakého urológa kde patris.Chod k nemu močové ústrojenstvo a pošva súvisia ty môžeš mať v moči baktérie potrebuješ podrobný rozbor nie to, čo obvodná strčí papierik a poviem že nič tam nie je.
Popytaj si vermox, ze mas realny problem a potrebuješ. Daj si kuru 2 tab denne 3 dni a o mesiac znova. Za to nič nedas. Možno pomoze. U nas osobna skúsenosť, ale to je nadlho..
@zdenka11081983 ahoj..tak doktorka mi ho prrdpisala..2 rano a 2 vecer..ze to mam skusit
@luccija bola som u urologa na ciekovany moc..nic nenasli 🙄
Moze to byt jedna z možností. Ale tak vyskusala si vela, tak za toto nic nedas.
@zdenka11081983 ano cize 2 tabletkt denne mam 3 dni..skusam no
Ano, a o mesiac znova, nech sa znicia aj vajicka.
Moja dcera mala mrle, 5 dni mala silne hnacky, chodili sme k lekarke, brala jej stery z konecnika, vzorky stolice, krv. Nic sa nezistilo. Hnackovala stale, chrabla. 5 den nám doktorka vypísala lístok na infekčne, a ako som sla vyliať serblik, kukám mrle a moooc. Cize sa z tenkého creva uvolnili po 5 dnoch intenzívnych hnaciek. Ja rok gynekologické zapaly. Čisté zúfalstvo. Vsetko možné som vyskúšala, wobenzyn, všetky cipky od gyndy. A potom sme sa teda vsetci odcervili a zapaly zmizli. Stačí pogooglit, je o tom vela popisane. A daaki liecitelia co sa tomu venujú, vela chorob hladaj v parazitoch a plesniach. Nenavstivila som ziadneho.
@zdenka11081983 ano to presne mi vravela aj doktorka zeo mesiac neskor opat
Držím ti palce, nech to pomôže.
Poradila som sestre praslicku chodime ju zbierat dobre pit caj ale aj kupel vymocit sa aspon 20 minut,pomoze aj sa nesprchovat aspon 3 dni ked mas narusenu sliznicu skore uzdravenie😏
@ludinka dakujem
@sendy27 praslicku som zacala pit 😊
Skus homeopatiu, normalne sa objednat k homeopatovi a on podla 2h rozhovoru s tebou ti nasadi liek ktory by mal pomoct uz nadobro, je to sice drahsie, ale ked uz si vyskusala toho tolko, podla mna to stoji za to vyskusat
@bigdream mne vravela ze urcite 2 tabletky denne..mam 6 tabliet na 3 dni a potom po mesiaci zopakovat
@bigdream no ze sa mi opakuju zapaly ci gynekologicke ci urologicke a kedze stery su vacsinou negativne aj ostatne veci cize vravela ze chcem vyskusat ci to nemozu sposobovat ine veci ako plesne parazity a ppdobne..bo aj sama lekarka vravela ze xxxkrat ani v steroch nevyjdu parazity a podobne..cize toto je cisto experimentalna liecba ale clovek skusi vsetko ked sa to opakuje..takze ja tiez skusam..povedz jej ze ziadas aby ti to predpisala bo aj ked stery su negativne moze byt problem aj v tom a chces vyskusat ci to pomoze..a nebude chciet obvodna predpisat skus gynekologicku
@bigdream ja by som si dala 2 denne. Rano vecer. Ono inak vermox pôsobí len v črevach. Cize preletí crevom a ocisti ho od parazitov. Lepsi bol zentel, ten posobil myslím aj v krvi. Neviem ci sa este vyraba.
@bigdream by som jej povedala, nasla sim si cervika v stolici, poprosim predpisat.

@katitika presne