icon

Neustále zápaly pošvy a následne aj mechúra

2. aug 2021

Viem ze tych diskusii tu bolo neurekom..hladam vsak zazrak doslova 😪😪😪..chcem to v skratke zhrnut
- neustale zapaly posvy ale bakterialneho povodu
- castokrat svrbenie aj okolo posvoveho vchodu
- cystoskopia negativna
- velakrat gynekologia negativna ked mam vsak zapal aj mechura tsk vzdy bud e.coli alebo enteroccus
- umyvam sa len cistou vodou, utieram sa spredu do zadu, vsetku hugienu dodrzujem aj po sexe
- vyskysala som uz xxxx pripravkov ci uz chemickych aj prirodnych aj cinsku medicinu aj tiande produkty
- nefajcim,nepijem,vyhybam sa cukru, obmedzujem pecivo
- do posvy dlhodobo si davam lactobacili alebo striedam s kyselinou hyauronovou aj lokalne som bral probiotika
- bola som aj hormonalne stimulovana kvoli ivf aj to mozno prispieva ale to som uz mavala aj davno predtym
- blokurimu velmi casto uzivam
- mam za sebou vela vselijakych kur na posvu ci mechur
- preliecena mesiac aj wobenzynom viackrat, v minulosti som mala aj urovaxon
Tak prosim vas povedzte kde robim do pekla chybu????😪😪😪😪😪😪vcera som opat dostala zapal po 2mesiacoch zas..mam nolicin ten mi vzdy zabere..prosim co sa da na toto vobec este skusit..sliznice posvy su isto narusene ale ako si to mam vsetko poliecit??? Nik mi nevie pomoct..najhorsie je ze sa z toho neviem dostat a mame 1 zmrazene embrio a nemozem ist na vklad kvoli opakujucim sa infekciam 😪😪😪😪😪😪😪😪😪 cista zufalost

Strana
z3
autor
4. aug 2021

@bigdream no ja som mala to isteeeee..okrem ineho sem tam aj palenie konecnika a zapchy mavam casto..detto robili testy zo stolice nic nevyslo..a moja lekarka povedala ze veeeeelmi casto su stery negativne ze to nezachytia..ze mala pacientku ze mala cervika v stolici ze to bolo vidno a stery vysli negativne 😄😄 mne sama doktorka povedala ze urcite to mam skusit ten vermox..ze neublizi len pomoze..treba hladat a experimentovat..lekari malokedy pomozu treba aj sam sa dopatrat a nenechat to tak

darinkal
4. aug 2021

@zuzubb007 presne toto som chcela napisat ! toto povie kazdy gynekolog ,ale mlade baby tomu proste nechcu verit , tangace su najvacsi nehygienicky kentus ,a viem co vravim .. ako 18 rocna som ich nosila neustale ... lebo to prislo do mody ... tolko strasnych rezakov co som zazila ,nezelam nikomu ! zbavila som sa ich ... nosim len bavlnene spodne pohodne pradlo a kamilkove intimky ... odvtedy som rezak nemala 🙂

bigdream
Autor odpoveď zmazal
autor
4. aug 2021

@bigdream nasadila..neviem ci to robit vermox pretoze mam nasadeny aj urowaxom ale citim ulavu..uvidime neskor

bigdream
Autor odpoveď zmazal
autor
5. aug 2021

@bigdream dnes uz 3 den 😊

bigdream
Autor odpoveď zmazal
zuzahen
Autor odpoveď zmazal
lenkald
6. aug 2023

Pomohol Vermox ?

janamexico
2. apr 2024

Mne vlmi pomohol imtymny myci gel z cajovnika australskeho odporucil mi ho moj urolog tiez na to velmi trpim ani nie svbenie ale zapal mocovych ciest skuste vela kamaratkam som odporucila a su spokojene

bpmvrzsxyz
2. jún 2024

Tiez som mala neustale zapaly mocovych ciest, uzivala som antibiotika, vysetrenia boli negativne , ale po kazdom sexe zapal. Uzivala som urovaxom, probiotika, blokurimu, dodrziavala vsetky mozne aj nemozne pravidla a odporucania. Partner mal vsetko v poriadku. Pomohol mi az Gynoflor. Predpisal mi ho gynekolog, odporucil mi ho aj urolog. Gynoflor obsahuje velke mnozstvo lactobacilov. Zrejme bolo potrebne po tych antibiotikach upravit narusene vaginalne prostredie, ktore drazdilo mechur. Vyskusaj . Treba 6-7 dni po sebe vkladat na noc tabletku a potom dalsich 6 tyzdnov staci 2-3 krat do tyzdna.

lenkald
3. jún 2024

@janamexico aka prosim znacka ?

bpmvrzsxyz
4. jún 2024

@lenkald Gynoflor od vyrobcu Haupt Pharma , Nemecko. Treba ho drzat v chladnicke! Je iba na predpis. Obsahuje aj male mnozstvo estriolu potrebneho na obnovu vaginalnej sliznice

janamexico
14. jún 2024

@lenkald
@lenkald v lekarnach ho predavaju momentalne nemam doma ale yrcite budu vediet biela flaska so zelenym napisom

bpmvrzsxyz
14. jún 2024

@janamexico co mate na mysli? Aky pripravok?

janamexico
8. júl 2024

@bpmvrzsxyz odporucil mi ho moj urolog a fat je perfektný

tinota
20. jún 2025

Pomohol vermox?

Strana
z3