icon

Niečo na hormonálnu rovnováhu

jankaryan
23. máj 2022

Ahojte tieto šialené dni pred PMS... UŽÍVATE NIEČO NA HORMONÁLNU ROVNOVÁHU NIEČO PO ČOM SA cítite lepšie.. Ú mňa je najhoršie že mávam stavy na odpadnutie trás v nohách... Dokonca divne stavy ako by v modzgu... Trvá to 5 dní a potom sa ti zlepší ale pred MS trpím ako ma človek potom fungovať keď není schopný... Pomohlo Vám niečo?

falbala132
•
23. máj 2022
zojazoja
•
23. máj 2022

Ja uzivam tyzden pred MS 2x denneMagne B6 forte. Mne to pomaha a dost. Vyskusala som kadejake tinktúry a doplnky, nicmi nezaberá. Vsetko slabe na mna nieco na prirodnej báze.

jankaryan
autor
•
23. máj 2022

@zojazoja ďakujem veľmi pekne viete mi poslať foto toho magnézia?

zojazoja
•
23. máj 2022

@jankaryan liek z lekarne. hod si do googlu magne B6 forte.

marion30
•
23. máj 2022

📌 pripnem sa,totožné stavy pred ms...po pôrode som skúšala Mastodynom v ktorom je Vitex,o niečo málo to bolo lepšie🤷

jankaryan
autor
•
23. máj 2022

@marion30 nepomohlo

makodob
•
1. jan 2023

@jankaryan Ahoj, ja osobnr odporúčam Agnucaston, mne veľmi pomohol. Alebo niečo, čo obsahuje vitex jahňací.Výhoda je, že je to prírodné, teda može sa to užívať dlhodobo 🙂

zuzanaam
•
1. jan 2023

Maca, vitex jahňací.

oblecenie99
•
1. jan 2023

@jankaryan ja som mala do toho všetkého ešte tu klasiku a LA zadržiavanie vody a týždeň a pol som už bola celá napuchnuta, trávenie o ničom, nálady o ničom, vyrážky na chrbte a ramenách také, že som sa hanbila v lete nosiť krátky rukáv, návaly doslova že žrania s prepáčením, až som nemala mieru.. ja som sa nakoniec nasrala a vrátila sa k užívaniu HAK a všetko prešlo ako sibnutim čarovného prútika.

ada510
•
1. jan 2023

@jankaryan Výsledky vyhľadávania pre slovo “Gynex kvapky alebo J.V. Valovic kvapky plus užívam spirulinu a Fytosoju Forte keď som chcela otehotnieť tak Vitex jahňaci mi pomohol a Greentea no je to ho dosť ale treba aj stravu troska zmeniť a cvičiť ...

sorayaardente
•
1. jan 2023

Najlepší gynex,je to prírodné a zaberá

fauko
•
Odpoveď bola odstránená
•