Nízky počet spermií a Folandrol
Ahojte, manželovi na spermiograme zistili nízky počet spermií s nízkou pohyblivosťou - lekár nám odporučil brať Folandrol - máte nejaké skúsenosti s týmto výživovým doplnkom? Pomohol na zlepšenie? Za ako dlho? Vďaka za odpoveď 😉
Mna by skor zaujimalo pri akych diagnozach pomohol a po akej dobe uzivania?,dakujem
Ahojte predam folandrol mam 2 cele balenia neotvorene a + k tomu 10 sačkou dam gratis cena 30 euro
Ahojte moj muž nebol na spermiogram no začal použivať folandrol cca 2 mesiace (ja som brala *Femibion 800 a Femi kvapky) snažili sme sa od Juna a tento tyzden sme nasli pozitivny tesik :D mame zvyšný folandrol cca 25-26 ks predam za sym.cenu 14e aj s postovym :D držiiim Vam prsteky &:D
@nony6 ahoj prosim ta chcem sa opytat ked ma moj priatel tribulus a uziva ho mozu sa kombinovat aj ciste vitaminy ako vit.C,E,Selen Zinok kazdy den ine alebo nemoze s poritom s tribulusom uzivat aby nebola z toho nejak reakcia potrrebujem ohladom tohto poradit a tiez aj ked ma 150tbl+20 tak ci sama nejako predelit tak ze mesiac bude uzivat 30tbla potom nejake dni pauza alebo sa moze v kuse uzivat lebo este som necitala otom ci sa robi aj pauza 7dni alebo kolko
je to na Vás ;) možno to je vsetko o psychike neviem ;( my sme začali snažiť hneď po svadbe 1..2..3 mesiac ok chápem no potom som začala byť veľmi smutná aj manžel už on sám sa bál že či je ok... Šla som na preventívku a doky že kľudne mám brat femibion a muž nech berie folandrol... Hneď som kúpila a pekne papal ;) a od nového roka som mrchu nedostala ;)) doky vrawel že keď nezaberu do pol roka tie vitamíny tak muža pošle na spermiogram a že to nie je nič príjemné a väčšinou muži sa,, pochlapia,, a s vitamínmi to dotiahnu do úspešného konca ;)) som to hneď aj môjmu povedala... Držím Wam silno prsteky ;) nevzdávajte sa :-*
to mi je ľúto ;( ale hlavná vec ze si schopná otehotnieť ber to aj tak 🙂)) už je to otázka času 🙂

ahojte mne zostal folandrol cele balenie uz sme nepotrebovali ak mate ktosi zaujem 30ks este neotvorene.kupovala som ho asi pred mesiacom a uz netreba☺