Nízky počet spermií a Folandrol
Ahojte, manželovi na spermiograme zistili nízky počet spermií s nízkou pohyblivosťou - lekár nám odporučil brať Folandrol - máte nejaké skúsenosti s týmto výživovým doplnkom? Pomohol na zlepšenie? Za ako dlho? Vďaka za odpoveď 😉
ahoj,ak by si chcela,mam v ponuke folandrol,nebol vobec pouzivany,takze 30 ks a 2 ks inofolic...
Ahojte mám na predaj Femibion 1 -53 tabliet (12€) a ešte zabalený 60 tabliet (15€)
Z mojej strany je to uz neaktualne...
z mojej strany taktiež nektuálne.
ahoj kočeny dnes nam lekar doporucil kupit tieto prasky nakolko muz ma zle vysledky ak by mal niekto na predaj za dobru cenu beriem a ake mate skusenosti
ja by som mala záujem o folandrol, má ešte niekto na predaj nejaké zvyšné sáčky??? Vďaka...
dobryyy mala by som zaujem o folandrol...ma niekto na predaj?
Ahojte...s manzelkou sa snazime o dietatko cca vyse 10 mesiacov. Manzelka je po vysetreniach v najvacsom poriadku, ale mne po testoch zistili male mnozstvo spermii, z toho malo pohyblive...odporucili my brat mesiac Folandrol a potom prist na kontrolu....cca zaciatkom novembra idem na kontrolu a napisem vysledok ako dopadol....vela stastia ostatnym
@kucerkab ahoj aj ja by som mala zaujem
Ma niekto folandrol na predaj?
@nika_17 cena za folandrol?
Bohuzial je uz predany..
mam na predaj folandrol,40ks, prosim ip
Ahojte mam na predaj folandrol uplne cele nove balenie 30ks . V pripade zaujmu sprava.
Dobry den , neviem ci za to mohol folandrol ale nam sa podarilo hned 1mesiac ako ho priatel zacal brat.

@denka01 mam 22 sackov za 10 eur bez postovneho.